| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hypochondrova zhouba

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 66 [Dalších 6 >>]
Feliz
18.9.2009 12:11:51
Amen.
jana
  • 
18.9.2009 12:03:38
pekny clanek
Marcela, Ondrášek 05/05
  • 
18.9.2009 11:46:30
Také zuřím, ale co naděláš, když pro chlapa je "rýmička" téměř smrtelná :o) Ženská prostě zvládne v podstatě všechno a bohužel to všichni ví... Jednou jedinkrát se o mě partner postaral (jinak si hraju na hrdinku), měla jsem čtyřicítky, omdlévala jsem a nemohla jsem prostě nic. A první co ho napadlo bylo přinést mi snídani do postele. Při angíně. Ale později jsem ocenila aspoň dobrou vůli :o)
Jaana2
18.9.2009 11:39:11
Jen bych s dovolením upozornila na přecházení nemocí, hlavně chřipky a angíny. Já vím, že je to těžké vyležet, když jsou děti a domácnost. Zažila jsem to, angínu přechodila a následky mám dodnes. A vím, že nejsem sama, tak bacha na to.
remus
18.9.2009 11:09:53
řehtám se smíchy, toho času v posteli, včera večer jsem vyčerpáním omdlela, tak se manžel uvolil, že zůstane doma a já mohu celé dopoledne strávit nerušeně v posteli - akorát by mi pod oknem nemusel rachodit traktor a bagr, kapku mi kazí idylku! Jinka buď v klidu, tyhle pocity s hlavou nebo zadkem v záchodě prožíváme asi všechny, mě jenom nejvíc dojme, že když onemocním já, tak musím fungovat a starat se o dvě děti, ale když onemocní manžel, tak bezvládně padne do postele a vyžaduje, abych mu věnovala plnou pozornost, to fakt vždycky zuřím!!!!!!!!!
18.9.2009 10:55:59
i mě se připomnělo story, jak jsem nakazila širokou dalekou rodinu~f~. jeli jsme švárovi na oslavu padesátin na druhý konec republiky. nemáme auto, takže busem. nikdy nevolností netrpějící synek si stěžoval na divné stavy okolo žaludku, moc jsem tomu nevěnovala pozornost- dokud obloukem nepozvracel přední třetinu autobusu. :-© s mnoha omluvami jsem opucovala dítě, spolucestující i sedačky, dojeli jsme do místa uřčení, kde čekala delegace příbuzných. dítko se vypotácelo z autobusu a poblilo jim špičky....~:(zbytek víkendu měl stereotypní průběh - já i dítě zavření v zadním pokoji, já přikládám mokré hadry na čelo a vynáším kýbly se zvratky. v něděli před odjezdem už virus skočil i na mě, naštěstí to ještě nebyla krizovka, ale domů jsme jeli radši vlakem v kupé hned vedle záchodu....~t~ jen jsme se s prckem se trochu vzpamatovali, skončil s hlavou v míse manžel a švagr volal, že blijí všichni, kdo byli na oslavě - asi patnáct lidí~a~ dlouho nás pak nepozvali....~d~
18.9.2009 10:54:12
Ta minulot, to mi mluvíš z duše, oko zaslzelo :-).
Letos v lednu nás kosila celou rodinu nějaká viroza s šílenými horečkami. Střídali jsme se s manželem po 30 min, kdo měl lepší teplotu, zkusil fungovat o pár minut dýl. Bylo to teda tóčo.
Taky se mi stýdká po době, kdy opečovávali jen mě. Za posledních 10 let se mi to poštěstilo dvakrát - ani v jednom případě jsem bez pomoci nedošla ani na wc. Byla jsem šťastná, že po mě nikdo nic nechce a užívala si aspoň neskutečného přepychu ležet v posteli, když není noc :-)
Dagmar, dvě holčičky
  • 
18.9.2009 10:47:55
Víš ono tohle nemá cenu, a já se to dozvěděla asi až za dva týdny. TO už pak nemělo cenu něco vysvětlovat.
18.9.2009 10:45:20
Tak si jí to snad vysvětlila, ne?
Dagmar, dvě holčičky
  • 
18.9.2009 10:39:45
Taky ráda vzpomínám na ty chvíle kdy si ke mě maminka sedla a jen držela za ruku, jak mi ¨hned při nemoci bylo líp. Ale taky mi to skončilo, mám už dvě děti a ty taky marodí, jednou si dcera přinesla ze školky spálovou angínu, samozřejmě to okamžitě chytla ta mladší, dětská doktorka koukla pro jistotu do krku u mě, a hádejte, no zamozřejmě sem v kroužku nemocných nemohla chybět¨. První tři dni to šlo, holky ležely a byly relativně v klidu, jenže za ty tři dni už byly obě v pohodě, zatímco já umírala. Na kontrole mi doktorka řekla, že holky už můžou ven (byla zima, tak je manžel vozil na sáňkách) a já si prý mám ještě lehnout, no jo, ale jak, když manžel musí do práce. Bylo to zajímavý. A když byl víkend a on si je vzal ven tak se jistá příbuzná divila, jak to, že s nima nejsem já, když manžel chodí do práce a musí si přece o víkendu odpočinout. Ale že sem ležela a byla ráda, že sem ještě neumřela..............
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 66 [Dalších 6 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.