Magda, 2 dítka |
• |
1.6.2000 21:28:08
Ahoj Káčo,
k tomu píchání v kyčlích: v mém druhém těhotenství jsem ho zaznamenala občas asi týden před porodem a poslední dva dny to bylo DĚSNÉ. Dodatečně si to vysvětluju jako možné povolování pánve, kyčlí, prostě poslední přípravu tělíčka před porodem. Hodně štěstí Magda |
Marcela, dcera 13. mesicu |
• |
1.6.2000 7:46:41
Ahoj Kaco,
ja mela uplne opacnou starost, ja chtela aby tam moje mala jeste chvilku zustala. Nechtela jsem totiz berana. No a tak ho mam. Moje kamaradka, ktera ma miminko stare 14 dni, take chtela prodit drive ( malovalo se totiz zase pro zmenu v Podoli). Nakonec porodila ve 42. tydnu cisarem. Holcicka mela 4,4 a 52 cm. Nechci te strasit, urcite porodis normalne. Jak ti radi jedna maminka, tech rucniku si vem opravdu vice. Ja mela ctyri a bylo to malo. V prvni dobe porodni jsem totiz byla skoro porad ve sprse (tepla voda mi pomahala na bolesti) a tak jsem hned prvni den mela vsechny rucniky mokre. Manzel mi pak kazdy den vozil stejne ciste,protoze na tech pokojich to moc dobre neschne a a ani se to tam nikde neda moc dobre povesit. Nafukovaci kruh jsem nepotrebovala i kdyz jsem ho mela zabaleny. Ale pan doktor me velice dobre nastril a zasil a tak jsem uz druhy den sedela bez problemu. Tak drzim vsechny palecky a jsem zvedava co to bude. Ja byla u sebe na 100% presvedcena, ze to bude kluk a ona to byla holka (musim jse priznat, ze me to na porodnim sale trochu vyvedlo z miry, kdyz mi oznamili, ze mam holku), ale za minutu jsem byla stastna jako blecha. Hned jsem si ji predstavila v satickach a culickach. Tak jeste jednou preji tobe a Skokymu hodne stesti. Marcela |
• |
31.5.2000 23:12:08
Ahoj Káčo, když tak čtu, co ti čerstvější maminky radí vzít s sebou, mám taky jeden tip, možná vyzní poněkud archaicky, ale byl svého času poměrně oblíbený - vezmi si s sebou obyčejný malý dětský nafukovací kruh. Pokud netušíš, k čemu by se hodil, tak tě to napadne ihned v okamžiku, kdy si budeš mět při kojení a jiné bohulibé činnosti sednout na seštepovaný zadeček. Přeju ti, abys ho nemusela použít. Já ho při prvním porodu neměla, přitom mě rozpárali jako hadr, takže jsem si pořádně nesedla skoro měsíc. Na Mišku jsem napochodovala vybavená kruhem a ejhle - mrňavá holčička mě nestačila udělat ani trhlinku, takže jsem svůj plastový poklad půjčovala kolegyním a sama křepce hopsala už druhý den. Takže záleží jen na miminku, jak moc bude velké a taky na tobě, jestli to budeš považovat za nutné. Tak, to byl doufám můj poslední příspěvek a už se těším, až napíšeš příště. Ahoj, držím palce, Šárka
|
• |
31.5.2000 22:12:16
Ahoj Káčo,
mně pověry nepomohly, ale paní doktorka mi radila jednu docela příjemnou: nechráněný SEX !! Ve spermatu jsou hormony, které můžou porod uspíšit. Nezní to špatně, že? (Mně to nepomohlo, Kristýnka se narodila až 9 dnů po termínu, ale za to čekání to stálo!! A myslím, že urychlovat před termínem není třeba - až jablíčko uzraje, spadne...) Ahoj Jana. |
Lída, kluk 1 rok |
• |
31.5.2000 13:33:13
Ahoj Káčo,
je napínavé sledovat, jestli se ještě ozveš :-) K Tvému příspěvku: mytí oken v devátém měsíci mi snad jako jedinou věc doktor důrazně zakázal. Myslíme na Tebe a držíme palce. |
Marcela, holcicka, 3 mesice |
• |
31.5.2000 12:28:56
Nezapomente si koupit film o citlivosti 800 a nepouzivat blesk!!
Miminka maji strasne citliva ocicka. Hodne stesti sil. Marcela |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.