Hanka |
• |
6.10.2004 13:09:53
Pískovničku si opravdu také nedovedu dost dobře představit...
Naše školka to zřejmě vyřešila po svém, žádné pískovničky nepořizovala, prostě se dětem na tácek vysypala krupička či hrubá mouka a děti na tácek s moukou kreslily prstem. Zřejmě to svůj účel také splnilo a uvolňovací cviky pro ručičky našich budoucích prvňáčků jsme zvládli i doma při vaření.... |
kateřina+9a5 |
• |
4.3.2004 21:32:47
Podrobnější informace a dokonce i foto jsem objevila zde...http://www.benjamin.cz/cesky/pomucky.htm
|
Soňa, děti 6 a 4 roky |
• |
6.6.2000 11:06:26
Přestože jsem jinak zajímavý článek o dětské grafomotorice přečetla dvakrát a pečlivě, stejně jako Míra jsem nepochopila, jak vlastně pískovnička a prstový štětec vypadají. A dají se někde koupit?
|
Míra, neználek |
• |
6.6.2000 8:25:03
Po přečtení textu mně začalo vrtat hlavou, jak asi taková pískovnička či prstový štětec vypadají. Protože popis ani foto nejsou přiloženy napadá mě hned několik možností. Zkuste odpovědět na tento kviz:
Pískovnička je: a) dřevěná ohrádka 200 x 200 x 30 cm, do které děti mohou vstoupit a hrát si tam ("malé pískoviště uvnitř budovy")- pro více dětí b) krabička s ohrádkou 40 x 40 x 10 cm - každý má svoji vlastní c) uzavřená krabice z plexiskla s rukávy a ovory pro ruce 70 x 50 x 50 cm(typ inkubátor) - pro dvě děti d) něco jiného Prstový štětec je: a) kroužek (prstýnek) se štětinkami, který se navlékne na prst b) prst (nejlépe ukazováček) se namáčí přímo do barvy a kreslí se prstem (barva musí být z rukou dobře smyvatelná) c) štětec ve tvaru prstu d) něco jiného Ve všech případech prstového štětce doporučuji používat zástěru (stačí tátova stará košile). Tak co, jak jste odpověděli ? Ahoj Míra |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.