• |
18.11.2009 12:15:09
Dospělá žena jsem tehdy nebyla,ale takového prince jsem si opravdu představovala a pokud vy ne,tak to je mi vás celkem líto :-(
|
• |
18.11.2009 12:13:23
Díííky za zastání,je mi líp po tom,co jsem si přečetla vaši odezvu .-)
|
Hanka |
• |
18.11.2009 12:06:15
Snít o princi na bílém koni je v pořádku
Kamarádka se nedávno zamýšlela nad svým vcelku v pohodě fungujícím manželstvím - viděly jsme zhroucení dvou manželství našich společných známých - a pro manžela zakoupila bílého plyšového koníka a dřevěný meč a hodlá k tomuto dárku přiložit dopis, že k pravému princi na bílém koni mu vlastně chybí jen tyto maličkosti (nečte to tu ani ona, ani její manžel, tak doufám, že není problém, a třeba to bude inspirace. Nebýt rozvedená, inspirovala bych se taky ) |
& |
18.11.2009 12:05:20
Rika se: "Kdyz ti chce Pan Buh potrestat, tak ti splni tvoje prani."
Moje segra chtela byt "stara pana - ucitelaka Francoustiny" bydlet ve meste v bytecku. Ucitelka Francoustiny byla a mozna zase bude, ale ma tri deti je podruhe vdana, velky dum na vesnici a velkyho psa.. Jinak Pavlo, ja bych bylo stastna, jak mi to 2.5lety dite pekne mluvi, a dokaze vyjadrit prani. 3x tydne soulozit to se ti fakt chce?? |
18.11.2009 11:54:43
Kočky si ještě můžeš pořídit Na to není nikdy pozdě.
|
Ecim |
18.11.2009 11:54:02
Monty, ten vývoj v životě se mi také líbí. A zajímavé je i to, jak se mění ty představy. Když si zpětně vezmu některé své sny a představy, které jsem v minulosti měla, tak se někdy musím smát, jak byly absurdní. A někdy se zase směju tomu, co se dokonale vyplnilo ...
A je moc dobře, že děláš do kultury! U nás doma se totiž Tvojí zásluhou dějí neuvěřitelné věci |
Dana |
• |
18.11.2009 11:41:17
Jak vis, ze Pavlu jeji manzel nemiluje? Samozrejme, ze jo, jenom neni ten typ, co by ji desetkrat za den rikal miluju Te. Zivot neni film. Casto Ti, kteri davaji najevo okate svou lasku konci rozvodem,
|
18.11.2009 11:37:34
Ani nevím, jestli jsem měla nějaký ideály. Určitě jsem měla rámcovou představu o tom, jak by se mi líbilo žít. Myslím, že jsem chtěla bydlet sama, mít dvě kočky a "dělat do kultury". Nechtěla jsem se vdávat ani mít děti.
Vdávala jsem se hned dvakrát, dítě mám, kočky ne. Do kultury tak trochu dělám, ale jinak, než jsem si to představovala. A nějak si nemyslím, že by bylo čeho litovat, protože na životě je právě hezký to, že nic není jistý, že se mění, vyvíjí, že se vyvíjí i ty představy a sny. Takže mi není moc jasné, na co si autorka stěžuje nebo jestli si vůbec stěžuje. |
Ecim |
18.11.2009 11:35:42
Hanko, souhlasím! Můj synek je moc milé dítko, ale taky mi občas řekne věci, že nestačím zírat. Ono je to ale spíš tím, že ještě nerozumí tomu, co říká, a často to opakuje po nás dospělých.
Jinak přístup a chování manžela z článku se mi hrubě nelíbí. Když má člověk toho druhého rád, tak snad pro něj něco udělá,ne? A nejen v sexu. A v sexu i mimo něj platí, že pokud se lidé OPRAVDU CHTĚJÍ domluvit a najít řešení, tak ho NAJDOU, aby byli spokojení oba. Potíž nastává ve chvíli, kdy minimálně jeden z nich nechce . A to se bohužel stává dost často. |
Lenka |
• |
18.11.2009 11:30:51
Pavlo,
každý má ve svém rodinném životě něco, co by změnil...Všude je to tak trochu stejné. Kdyby jsi hledala změnu jinde, po čase budeš tam, kde jsi začala hledat... Co takhle ukázat manželovi cestu? Připravit překvápko pro něj. Třeba zrovna nějaké erotické prádýlko apod. Pravda, že tento "model" manžela bych také asi nesnesla, ale... My to máme naopak. Manžel mi nedá pokoj a já jsem ten, kdo častěji odmítá:)A co se úklidu týče - není to nejlepší ale zase může být hůř. Prostě všude je něco. Hlavu vzhůru! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.