| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdybych žila úplně jinak

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 66 [Dalších 6 >>]
18.11.2009 11:28:29
Naprosto vzorné děti jsem si tedy nepředstavovala, ale určitě sem se viděla s velmi dobře zajištěným partnerem. S vlastním domkem zahrádkou a několika psy :oDD No slevila sem hodně, ALE mám chlapa, na kterého se můžu absolutně spolehnout. Který vaří, peče sladkominy a vše co uvaří je dokonalé. Ví kde najde smeták i vysavač. Odjedu-li na delší dobu pryč zvládne dokonale domácnost i dítko s pravidelnou dávkou léků. Že se chlubím? To ne, jen bráním chlapské pokolení - i oni mají své dobře utajené schopnosti. Jen vědět jak ty schpopnosti poodhalit :)
Ecim
18.11.2009 11:27:25
Jo jo, každému nějaké ideály nevyjdou. Teď je třeba rozlišit, co stojí za opravdovou nespokojenost a snažit se to změnit, a co za nespokojenost nestojí, a dokázat se tomu zasmát a vzít to s nadhledem. Když si třeba vezmu, jak jsem si postupem času představovala svého budoucího manžela, tak vidím, že některé představy jsem v praxi dodržela do puntíku, jiné částečně, něco zase naopak vyšlo naprosto opačně... A tak je to i se spoustou jiných věcí. :-)
Hanka 75
18.11.2009 11:23:01
Ano já také, a to že se zamýšlí nad životem je jistě dobře. Dcerku bych také vnímala jako bezproblémový problém :-) (nadsázka), ale s manželem je to horší. Nic proti tomu, aby si občas zavtipkoval ohledně sexu jak popisuje autorka, ale častěji by to říkat neměl, už kvůli své ženě. Vždyt to není jen o něm... mě by to vadilo, autorce to asi také vadí, já se jí opravdu nedivím. A přitom stačí podle mne málo, jen nebýt tak upřímný :-) a občas vyznat hezky lásku, byt třeba jen jedním slovem, pohlezním, pusou... to je za všechny peníze :-) dobíjí to moc baterky podle mne.
18.11.2009 11:15:34
Janino opět jste nesklamala. Máte tolik starostí, a málo času, že i přesto stíháte odepisovat na články na rodině. A jak jste podotkla ještě ke všemu na pitomosti. Jak vidno tak strašné to ve Vašem případě taky nebude.
Nenavážejte se jako anonim do druhých. Nestyďte se za své názory. Lidé Vás tady znají z diskuzí pod jinou přezdívkou, tak ji použijte. Je hloupé mít agresivní reakce i na články s nadsázkou a schovávat se za anonim. Nebo dětinské?
susu
  • 
18.11.2009 11:01:30
Dospělá žena snad ne, to by nebyla moc dospělá. Ale já se přiznám, že v pubertálních a postpubertálníh letech jsem si toho prince a šťastný život fakt představovala. Prostě jsem z toho vyrostla až postupně.
Ecim
18.11.2009 10:55:38
Já bych řekla, že je to míněno v nadsázce. :-) Každému z nás se určitě stává, že kolem sebe někdy něco vidí (jak se k sobě chovají děti i dospělí) a říká si, že takhle by dopadnout nechtěl. Někdy mu to vyjde a někdy ne.
Mně osobně by to, co Pavla ve svém článku píše o svém manželovi, také silně nevyhovovalo. Ale to, co řekla její dcerka, lze brát s nadhledem a nebylo by dobré z toho vyvozovat kdovíjak katastrofické závěry. :-)
Ecim
18.11.2009 10:51:33
Třeba to není brak. Já tu knihu neznám, ale moc se mi líbí, že se Natanela snažila Pavle navrhnout nějaké konstruktivní řešení. Mám takovou povahu, že když mám nějaký problém, tak se ho snažím aktivně řešit. Rezignace je k ničemu. Řada lidí mě sice kvůli mému přístupu k životu nemusí, ale mně je to jedno.
18.11.2009 10:38:16
Opravdu je možné, že si dospělá žena může svůj život představovat tak, že přijede princ na bílém koni a její děti budou zlatíčka a ne takové, co vídá okolo sebe?

Janina
  • 
18.11.2009 10:32:45
A kterej chlap ti tenhle brak bude cist? Kdyz ho nemuze donutit,aby ji vyslechnul,tezko si o jejich pocitech bude cist v knize.
Janina
  • 
18.11.2009 10:29:50
Jezis,tenhle clanek je uplne o nicem. Ja mit tvoje problemy a cas na to zamyslet se nad takovou pitomosti!! Jeee kdybych ja vedela,ze se mi narodi postizeny dite!
A tvoje dcera je harant kvuli tomu ze si pri myti vlasku trochu zavzdoruje? To uz pak nechapu, co presne bys od svych deti chtela, snad aby byli jako roboti.
Jo a kdyz mas tak malo sexu,jakto ze jsi podruhe tehotna? Asi to tak hrozny nebude ze?
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 66 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.