Lavina |
• |
18.11.2009 9:55:36
A o to právě jde - někdy může být dost podstatný rozdíl mezi tím, jak si to dávání najevo vysvětluje mužský a jak ženský mozek! Ale jinak souhlas, podle mě je tahle doba hodně sebestředná, a schází jí trochu těch ohledů na druhé - a to nejen v partnerství, ale v mnoha jiných
směrech! |
Ecim |
18.11.2009 9:50:16
Natanelo,
nejsem sice věřící, ale s řadou věcí, které ve svých příspěvcích píšeš, s Tebou souhlasím. A konkrétně tenhle Tvůj příspěvek se mi líbí moc. Také kolem sebe potřebuju lidi, kteří umějí dávat najevo svoje city - nijak nabubřele a teatrálně, ale tak nějak spontánně a hezky lidsky |
18.11.2009 9:42:27
Pavlo, někdy si člověk říká, že pozornost od svého partnera vlastně už čekat ani nemůže a musí se s tím smířit, ale není to pravda. I když tvůj manžel není romantik, měl by vědět, jak ti dát najevo, že tě miluje. Často se dnešní chlapi vůbec nenaučili být chlapama, žijí v doměmí, že budou jen brát. Muž má milovat svojí ženu, má být aktivní v lásce a vyjadřovat ženě svojí lásku a obdiv k ní. Jestilže ti tvůj manžel lásku nedává najevo, jednoho dne ti dojdou síly, protože už nebudeš mít kde brát. Naopak manželé, kteří mají přednějšího druhého partnera než sebe, pak mohu žít nebe na zemi.
Možná, že by se manželovi hodila jedna kniha, kterou napsal muž pro muže, aby jim otevřel oči: vydavatel: Návrat domů www.gimel.cz kód produktu: DB1148 původní cena: 180 Kč naše cena: 171 Kč sleva 5% dostupnost: 2 ks na skladě Kniha adresovaná mužům, kteří chtějí pochopit, co jejich partnerky prožívají a jaké jsou jejich potřeby a skryté tužby. Ženám může naopak pomoci o svých pocitech a potřebách s muži účinně komunikovat. Pavlo, hodně štěstí!!!!! |
Osamělá |
18.11.2009 9:21:43
Jojo, na světě to tak chodí, že nám naše ideály moc nevycházejí a já sama za sebe jsem ráda, protože kdyby mi v životě všechno vyšlo tak, jak bych chtěla, možná že bych se časem nudila a stejně nebyla spokojená. Takhle musím na všem pracovat, a to mě baví. A i když mě manžel někdy dost štve a náš andílek se spíš podobá Satanovi, přece bych je nevymněnila. Jsou prostě moji a mám je ráda takové jací jsou!!!
|
18.11.2009 9:19:51
tím chtěl básník říci? :o)
|
18.11.2009 9:15:21
Aha, takže jak řiká moje kamarádka: "Já nejsem nešťastná. Jenom totálně nespokojená." Dodnes jsem nepochopila, proč chtěla druhé dítě...
Druhého nezměníš. Co změnit sebe? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.