| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vývoj dítěte - 28 týdnů

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 33 [Dalších 3 >>]
Milena
  • 
22.2.2005 19:05:53
Majko,
muj setimesicni synek nejenze nesedi /trochu vydava nejake zvuky jako eta nebo ete/ ale neotaci se - i kdyz to asi umi, tak to skoro nikdy nedela a vubec nejevi snahu lezt. V poslednim tydnu zacal symbolicky "zvedat zadecek". No snad to nebude tak horky, vsude pisou - kazde dite je jine a nezbyva nez verit.
Majka
  • 
24.1.2005 16:47:32
Tak můj 6měsíční synek ani nesedí, ani nežvatlá, zatím ochutnal jen mrkev a bramboru... zato prvni dva zoubky se prořezaly ve 4 měsících. JO, jo, každé dítě je jiné, myslím, že je v pořádku, ačkoliv by to tak podle tabulek a následných příspěvků nevypadalo...:).
  • 
8.12.2004 9:14:20
Zdravim Všechny. moje Karolinka má 26týdnu a děla vše jak mimčo v28týdnech jak měla 3.5měsice dokazala se přetočit.už nám lozi po čtyřech začala se přitahovat neměla ještě 5 měsicu.Udrži se na jedne ruce. drži si flašku sama. ma už zoubek. ještě dotaz nechce si někdo dopisovat a ma stejně stare mimčo.
Baghira, Eliška 6 měsíců
  • 
12.10.2004 9:55:11
Ahoj! Na kravské mléko rozhodně nepospíchej!!!! Myslím, že se má dávat až po roce, do té doby dělej kašičky ze sušených mlék pro děti v Leniččině věku!!!!
Zaptej se svého pediatra!

Baghira
3.10.2004 16:14:42
Mé dcerce je přez 6 mesíců od kdy můžu používat obyč.mléko a kakao mám na mysli třeba v kašičce.Nebo poradte neco dobrého k obědu a večeři.Děkuji
Ivča + 3 kluci
17.6.2003 23:26:06
Tak by to částečně i odpovídalo. Hlavně ta vybíravost v jídle. Krásně papá ovoce, jogurtík i přesnídávky a kašičku na noc, ale nejsem s to do našeho miláčka dostat jakoukoliv zeleninu. Po půl hodině to vždy vzdám a jdu mu stejně udělat Nutrilon nebo otevřít přesnídávku. A o masíčku ani nemluvě. Jinak se přitahuje už taky pěkně, i když se mu dřív moc nechtělo, začíná tomu přicházet na chuť. Z mluvení má oblíbený pokřik "haťaťaťa", jinak spíš heká námahou, když se plazí pro hračky. Dnes jsem mu schválně dala prvně lžičku do ručičky, ale nacpal si jí snad až do krku, že se rozkašlal. No ale to ještě vypilujeme k dokonalosti. Spinká už skoro čtyři měsíce v noci bez probouzení, jen čas od času se výjimečně probudí, napapá a pokračuje ve spánku - tak asi 4 - 5 dní (teda nocí) v měsíci, i míň.
Jinak o přípravě jídla také hledám a hledám, co se kde píše, takže díky za tip na knížku!
Zdeňka, 1 syn 27 týdnů
  • 
1.4.2002 19:49:21
Pro kvalitní zpracování jídelníčku pro naše nejmenší doporučuji publikaci "Polévky a kašičky pro nejmenší" z nakladatelství Pavla Momčilová.
Obsahuje poměrně široký výběr přípravy jídel, spolu s přehledem nejdůležitějších vitamínů a minerálů v návaznosti na postupný růst dítěte.
Velmi přehledné, spolu s krátkými tipy na okrajích stránek.

Pozdrav všem diskutujícím maminkám.
Zdeňka
5.1.2002 0:21:05
Ahoj Katko,
rozhodně ti neporadím, jestli se rozvádět nebo ne, jenom bych chtěla podotknout, že chlapům to někdy myslí... No, těžko se vyjadřovat jak. Např. když jsem v počítači hledala jeden telefon pro manžela (sám mě o to požádal) všimla jsem si, že jednu svoji bývalou přítelkyni tam má stále zapsanou - ovšem ve tvaru klučičího jména. Přitom dám ruku do ohně za to, že se s ní nestýká, takže k tomu nemá důvod, nehledě k tomu, že pohledy od jiné své bývalé lásky přede mnou neschovával (i když svatební oznámení jí neposlal, protože by ji ranilo, že se oženil). No, hlavu si s tím nelámu, ale v práci na noční docela drbeme všechno možné, takže vím, že obdobné zkušenosti mají i některé mé kolegyně.
S.
Tereza
  • 
4.1.2002 16:23:34
Mila Katko, to ja tri dny mlcet nevydrzela a vyjela jsem s tim objevem na nej hned. Jenomze on je dost pohotovej, protoze najedne je sice on, ale je to pry jeho expritelkyne pred deseti lety, tedy pred nami, a ty ostatni fotky jsou stahnute z internetu. Tak taky nevim, na cem jsem. V tehle dobe sluzebnich cest, pocitacu, mobilu se tezko ziskava o partnerovi prehled. A ja uz ze zoufalstvi jsem vytahla nit, na nej zavesila prstynek a kyvadelka se ptala, jaka je pravda. Tomu se ale neda verit. Ach jo....
Katka
  • 
4.1.2002 8:49:14
Ahoj Terezo, mám podobný problém.
Svému manželovi jsem velmi důvěřovala, až najednou... Náhodou zapomněl otevřenou textovku, ve které stál vzkaz typu: Chci Te videt a zazit. Co si pod tim asi představit, že? Taky mi v tu chvíli bylo velmi nevolno.
Po pár dnech jsem to nevydržela a při sklence vína mu to řekla. Načež on se rozesmál s tím, že to tak není, jak to vypadá, že je to dávná známá(dokonce teta jeho kamaráda, která má děti starší než jsem já apod.), že ona má takový způsob vyjadřování a až jí někdy poznám, zjistím, že jsem ho podezřívala neoprávněně... Navíc byl dotčen, že ho "lustruji".
Snažím se s tím srovnat (je to první podezření v našem vztahu a navíc jsme novomanželé), nicméně na to musím pořád myslet a jak jsi správně nazvala, stává se ze mě "podezřívavá stíhačka".
Navíc jsem zjistila, že její jméno z mobilu vymazal a číslo uložil pod jiné jméno. Proč? Vždyť o nic nejde, že?
Taky si s tím nevím rady, ale nicméně po 3 měsících manželství se rozvádět nechci.
Katka
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 33 [Dalších 3 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.