| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku eMiminko se jmenuje Adam

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 69 [Dalších 29 >>]
  • 
9.6.2000 12:25:56
Blahopřeji k narození Adámka a přeju moc a moc radostí.
Kamila , zatím bez dětí
  • 
9.6.2000 12:07:33
Gratuluji, doufám že se vám všem daří dobře. Těším se na nějaké fotky malého Adámka, známe ho celých 9 měsíců a ještě jsme ho neviděli. A těším se, že Káčo napíšeš nějaké hezké povídání o tom, "Kterak Adámek na svět přišel". Ať se vám dobře daří, ať Adámek roste jako z vody.
Tereza, bezdětná
  • 
9.6.2000 11:18:10
Velmi gratuluji k narozeni takoveho kluciny a preji Vam at mate s nim jen samou radost. Uzijte si to.
Renča, 30. týden prvního těhotenství
  • 
9.6.2000 11:17:21
Katko, Skoky, gratuluji Vám k miminku a přeju mu hodně zdraví. Sledovala jsem Katčino těhotenství od samého počátku a když jsem sama otěhotněla, tak jsem díky Káči vždy trošku dopředu věděla, co mně čeká a trošku mně to i uklidňovalo. Ještě jednou Vám blahopřeju, přeju hodně radosti z Adámka a doufám,
že i já prožiju těch posledních pár týdnů v takové pohodě, jaká vyzařovala z Deníčku eMiminka.
Magda
  • 
9.6.2000 11:13:30
Milá Káčo a Skoky,
z celého srdce Vám gratuluji k Adámkovi a přeji Vám, ať vám roste v kráse a zdraví a ať z něj máte (až na nějaké to rozbité okno či ztracený míč) jen samou radost!!!
Tobě Adámku přeji spoustu lásky, zdraví a štěstí - ať máš celý život vždy na blízku dobré lidi, kteří se k tobě budou znát ve chvílích dobrých i těch méně dobrých a ať tě šťastná hvězda vede celým životem.
Vaše věrná čtenářka
Magda
PS:Káčo, až se trochu zotavíš, určitě si najdi chviličku a piš svůj deník dál!!! Moc ráda si v něm čtu a dokonce se i k některým kapitolám vracím.
Ještě jednou Všechno dobré:)))
Věra, syn 6 let
  • 
9.6.2000 10:24:05
Blahopřeji Vám k narození Vašeho chlapečka.
Přeji Vám všem hodně zdravíčka, lásky a štěstí !!!
Ať se Adámkovi na světě líbí:)
  • 
9.6.2000 10:21:45
Milá rodinka Skokanová,
ďakujeme Vám za to, že ste sa s nami podelili o nádherné zážitky s očakávaním miminka. Dúfame, že Vaše príspevky budú uverejňované aj naďalej, už teraz sa na ne veľmi tešíme. Adamkovi a mamine veľa zdravia, tatinovi pevné nervy a všetkým veľa lásky.
P.S. Veľmi ste nás inšpirovali...
Petra, 25 let
  • 
9.6.2000 10:20:01
Oprava!
Petra, 25 let
  • 
9.6.2000 10:19:32
Milá Káčo, Skoky a Adámku, všem Vám moc a moc gratuluji. Přeji hodně zdraví, štěstíčko a krásné chvíle strávené ve třech!!!!! Káčo, Tvá první výhra za stránky byla jistě zasloužená, ale s Touto se to nedá srovnat!! Přesto doufám, že o Vás budeme číst i nadále. Jsem zvědavá na zážitky z porodnice, na Adámka a vlastně na všechny další Tvoje prožitky a zážitky. Petra
  • 
9.6.2000 10:11:48
Ke krásnému momentu zrození a celému dalšímu protloukání se životem přeji Adámkovi mnoho dobré vůle, sil a pravé radosti. Rodičům vinšuju spoustu dobré invence k tomu, aby Adámek dokázal v životě dát ze sebe úplně vše, co na cestě k oné pravé radosti dopomůže.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 69 [Dalších 29 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.