Petra |
• |
9.6.2000 8:21:17
Mila Kaco, Adamecku a Skoky.
Adamka vitam na svete a preji mu hodne moc zdravicka, stesticka a lasky, ktere u Vas najde dozajista spousty. Kaco, Tobe bych rada podekovla za kazdy prispevek o e-miminku. Na vsechny jsem se moc tesila a vsech byly krasne. Moc Ti gratuluji k chlapeckovi a preji Vam trem at si ty nadherne chvile spolu krasne vychutnavate. Zaroven se tesim, ze zase brzy napises. Mejte se krasne. Petra |
• |
9.6.2000 8:20:19
Milá Káčo, Adámku a Skoky!
Moc Vám všem gratuluji, že už jste konečně pohromadě. Adámek je dlouhán a macek. Přeji Vám ať jste zdraví a spolu šťastní. Šárka |
• |
9.6.2000 7:40:00
Skvely, skvely, skvely. Posilam moc pozdravu z Kunratic,jsem par metru od vas a myslim od vcera snad i v noci jak to dopadlo. Gratuluju a co nejvic radosti s mrnousem. Taky se chystam do Krce, moc me to povzbudilo, ze se tam narodil prave Adamek. Papa a nadherny leto ve 3 :-) Martina
|
Markéta |
• |
9.6.2000 7:34:23
Milí Skokani,
z celého srdce Vám blahopřeji a ať Vám Váš malý Skokánek skáče celý život jen pro radost. Markéta |
káča |
• |
9.6.2000 7:29:48
Ahoj celá rodino Skokanů!
Sledoji Váš příběh od začátku. Napřed to bylo s nadšením, protože jsme také čekali miminko, pak ze vztekem, to když jsme o něj přišli a Vy jste byli lyžovat, pak se strašnou závistí, to když jsme se vyrovnávali s osudem, a teď už dobře měsíc s napětím a držením palců, aby se něco nezvrtlo. A teď mám strašnou radost, že je Adámek na světě, že přibyl zase jedem drobeček štěstíčka. Moc a moc Vám ze srdce gratuluji a přeji Vám všem ať Vás to štěsní nikdy neopustí. Káča. |
Míra, Markéta, Martin a Varik |
• |
9.6.2000 7:09:50
Blahopřejeme a přejeme hodně zdravíčka.
Zajímalo by mě, jestli jste se zamýšleli nad rytmikou a rýmem slovního spojení jména a příjmení vašeho malého člena rodiny. Míra s rodinou |
Petra, před svatbou |
• |
9.6.2000 6:39:08
Ahoj rodino,
máte to za sebou a teď Vás čeká báječnej život. Užívejte ho! Přeji hodně zdraví a štěstí. To ostatní přijde samo.... Petra |
Nina, dcera Pavla 14 měs. |
• |
9.6.2000 6:26:10
Kačko, Skoky a Adámku,
tak jsme se všichni dočkali. Vaše e-rodina je asi hodně veliká, takže radost je mnohonásobná. Dle času narození soudím, že porod nebyla rychlá záležitost (já měla větší štěstí, jako prvorodička jsem rodila se vším všudy asi 6 hodin, z toho jsem 4 byla doma - docela v pohodě, no a ty 2 v porodnici se daly s manželem taky vydržet). Chtěla bych vám nabídkout moc príma knížku : Cvičíme s miminkem - jsou to masáže (od narození) a cvičeníčka pro mimča od 3 měsíců do 1 roku - s názornými obrázky a odrobnými popisy. Pokud budete mít zájem, dejte vědět přes tuto diskusi. Adámkovi přeji Vaši lásku, moře trpělivosti a sluníčko v dušičce. |
Zdeňka+Zdeninka 1,5 roku |
• |
9.6.2000 1:30:12
Gratulujeme, přejeme zdraví a štěstí a ať si ty i Skoky rodičovství a Adámek dětsví hezky užijete!!!!
Na : http://cards.123greetings.com to máte s obrázkem pod č. ZC80608162341149 |
• |
9.6.2000 1:18:58
Gratuluji podruhé,jsem nešika a moje gratulace je kdesi mezi příspěvky "chování v restauraci"...
Jitka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.