• |
8.6.2000 22:45:23
Káčo, je to paráda, máš to za sebou, Adámek je mezi námi, tak móóóóóóóc blahopřeju a vítám tě mezi maminky!!! Tolik sudiček nemělo ještě žádné miminko! Ahoj Šárka
|
• |
8.6.2000 22:37:47
Blahoprejeme vam k narozeni vaseho kloucka Adama a prejeme vam vsem hlavne zdravicko.......Hezky si uzivejte radosti rodicovskych a uvidite ,ze to nejsou jenom radosti ale i starosti, ale urcite stoji za to - uz mam jednoho takoveho raubire doma a nemenila bych za nic na svete.......
|
Jolana, Honzík 15měs. |
• |
8.6.2000 22:15:10
Se slzami v očích čtu vaše oznámení a blahopřeji k vašemu macíkovi. Ať jste oba brzy doma a zdraví a těšíme se na další příspěvky. I když chápu, že budou asi méně časté a kratší - drobeček si jistě nenechá maminku vzít nadlouho.
|
• |
8.6.2000 22:04:51
Som z Nitry a už celé mesiace sledujem priebeh Tvojho tehotenstva .No a dnes takáto radostná novina! Je to aj tak fantastické, že internet urobil z celkom cudzích ľudí jednu skvelú rodinu.Želám Vám, aby ste z Vášho krásneho chlapčeka mali vždy radosť.
|
Pavlína, Tomášek 6 let |
• |
8.6.2000 21:39:33
Káčo,
opravdu vše nejlepší a hodně radosti s vaším milým drobečkem. Ať je Tobě, Skokymu i malému Adámkovi na světě krásně. |
Gabi, dcera 2 roky |
• |
8.6.2000 21:38:54
Mila Kaco, Adamku a Skoky!
Blahopreji! Adamek je opravdu kus chlapa. Uzivejte si prvni spolecne chvile. |
• |
8.6.2000 21:26:10
Ať má Adámek tolik štěstí v životě, kolik lidí nejen z tohohle webu na něj myslelo a drželo mu palečky při jeho příchodu na svět!
|
• |
8.6.2000 21:18:31
Milá Káčo, Skoky a Adámku,
mám taaaaaaakovouhle radost z narození malého človíčka, jehož život jsem měla možnost několik měsíců před narozením sledovat. Přiznám se, čím blíž jste k porodu byli, tím častěji jsem do Rodiny nahlížela. V závěru jsem se cítila, jako bych byla znovu sama před porodem a dneska, když máte Adámka, slzím tady u počítače jako šestinedělka. Ty hormony... Milý Adámku, přeji Ti šťastné první krůčky do života. Magda |
• |
8.6.2000 21:15:16
blahopreji k narozeni maleho Adamka. (Je to kus chlapika a zadne hubene miminko). Dalo se cekat, ze to bude chlpecek. Preji vam vsem hodne stesti a same krasne chvile. A tobe Adamku, aby se ti tady na tom svete libilo.
Kaco, co tomu vsemu rikas? Je to zazrak, co? Jeste jednou uprimne gratuluju a asi mluvim za vsechny, kdyz reknu, ze jsme tu byli jak na trni. Marcela |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.