• |
2.7.2000 10:16:52
ahoj adaMKU
MOC SE MI LIBIS MY MAME TAKY MIMINKO |
• |
22.6.2000 22:40:11
gratulujeme k narození Adámka, máme také Adámka, ale už skoro sedmiletého. jestli z toho Vašeho vyroste také takové čertisko, tak se máte na co těšit.
Coudy |
• |
22.6.2000 14:54:53
Chtela bych pogratulovat ke krasnemu chlapeckovi. Katko, nevim jestli si me pamatujes, ale parkrat jsme se potkali v agenture POMAD (ptala jsem se te jestli jsi to ty, ta co pise e-miminko na Rodine :-). Ja sama jsem porodila holcicku Veroniku 7. cervna v 18.30 hod., takze ted mame doma temer stejne stara miminka :-D. Doufam, ze si to spolu s Adamkem uzivate. Je to uzasne mit doma male miminko.
|
• |
15.6.2000 23:03:01
Nahlédla jsem na www.rodina.cz teprve dnes, takže jsem přišla o 7 dní později - ale přece. Moc vám všem gratulujeme a hezky si to užívejte a vůbec - však vy víte, co máte dělat!
Takže tě, Adámku, vítáme na našem světě - a ať se ti tu líbí! rodina Schmittova |
Hanka, bezdětná |
• |
15.6.2000 21:30:33
Ahoj Skokani!
Od narození Adámka chodím pravidelně 3x denně na nett (nechci vidět ten účet za telefon), a čekám, kdy už se konečně objeví nové zprávy. A ono pořád nic. Jak tak počítám dny od porodu, myslím, že už byste mohli být doma. To vám asi Adámek dává pěkně "zabrat", co? Já vím, takové mimčo zabere spousty času. Ale kdo si počká, ten se dočká. Takže ahoj, a hodně síly přeje Hanka. |
• |
15.6.2000 0:26:15
Všechno nejlepší k narození
Vašeho potomka. Přejeme mu hodně zdraví a štěstí. Rodičům pak spokojené miminko, které bude v noci spinkat, dobře papat a v budoucnu i poslouchat maminku a tatínka. |
• |
14.6.2000 22:56:46
Milá rodinko!
Blahopřejeme a přejeme Vám všem hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a spokojenosti. Články o miminku jsme sledovali od samého počátku, jelikož jsme v podobném termínu čekali příchod druhého potomka. Nakonec se Anička (3600g, 51 cm) přihlásila o něco dříve, sotva jsme stačili dojet do porodnice... :-)) Koukáme, že ty nákupní vozíky mají v Praze stejně jako na Hané... Tak ještě jednou hodně štěstí!!! Petra, Pepa, Pepík a Anička |
• |
14.6.2000 22:49:17
Milá rodinko!
|
• |
14.6.2000 21:45:53
Ahoj Káčo.
Celé těhotenství jsem vám velmi fandila -prožívala jsem totéž,jen o týden dříve. Moc vám přeji, že máte zdravé a krásné miminko. Nám se Pavlík narodil 3.6.2000 ve 2.25 v noci. Na sále jsem strávila jen 1/2 hodiny, jak to bylo rychlé a v pohodě. Je vašemu Adámkovi velmi podobný. Vážil 3700 g a měřil 52 cm. Přeji vám, ať vám Adámek roste jak z vody a ať vám dělá jen samou radost. Tvá věrná čtenářka Eva. |
Bára (bezdětná) |
• |
14.6.2000 12:52:41
Také já se připojuji k té velké řade gratulantů a přeji Adámkovi do života hlavně hodně zdravíčka, štěstí a pohody. Je to kluk jako buk! Příspěvky jsme s přítelem sledovali pravidelně a těšíme se i na ty další. Moc vám to štěstíčko přeju - užijte si ho.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.