| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 273 [Dalších 173 >>]
DENISA
5.3.2010 16:58:43
To je svata pravda, Francie, Belgie, Anglie, to je taky hovno raj. Ale napr. v USA lide taky pestuji psi kult, ale hovno jsem tam za nekolik let nevidela. Takze ono to mozne je, zalezi na kulturnosti naroda.
aachje skunk a tři holky
5.3.2010 16:17:49
blbá jsi ty a prase k tomu.~t~
5.3.2010 16:11:27
Proboha - to snad nemyslíš vážně. Psi mají volnost a děti se zavírají do klecí. A je jedno, že tomu říkáme oplocené hřiště.
5.3.2010 16:02:10
Já platím za psa 1000Kč, hovínka sbírám a nechápu proč by si to nemohl sebrat každý... Přece všichni chceme žít v normálním nepos..... prostředí a netěkat očima do čeho to zase šlápnu. Nikomu se ruce nezkřiví když ten extrement po psovi uklidí, ale zírám, jak někteří jedinci hledají výmluvy, proč to nedělat..~o~
Gordita
5.3.2010 15:48:32
Myslet si, že na západě se `s ničím takovým nesetkáte` je naivní :) Žiju v Bruselu čtvrtým rokem a můžu říct, že je to děs i tady a děsím se chvíle, kdy náš malý začne cupitat vedle kočárku!
Jinak zdaleka nejstrašlivěji zas*anou ulici jsem viděla na jihu Francie, na to nemá ani Praha, ani Brusel. Čímž se nesnažím žádného pražského pejskaře zastávat.
5.3.2010 15:43:39
Mám 3 děti jednoho malého psa a nikdy bych si nedovolila po něm neuklidit. Problém psích extrementů bude asi všude po celé republice, ale myslím, že by majitelé ignoranti měli dostat nejen pokutu, ale uklidit pod dozorem celý prostor i po ostatních psech. Ale bohužel na to nejsou lidi, kteří by chodili a kontrolovali, i když já jsem byla svědkem toho, že policajti pokutovali a dokonce si musel jít před nima h.... uklidit...~o~
5.3.2010 15:30:49
Mne to tedy irituje nejen na chodníku. Tys asi dlouho nešla s batoletem na procházku, co? Já bych ráda děti nechala sebrat klacek, list a proběhnout po trávě. Ale nejde to ani v parku natož za barákem, cestou k babičce a do školky je to ještě horší.
Takhle je pořád upozorňuju, ať koukají pod nohy, ať už jdou z toho obrubníku, ...
Nevím už, kdo to v diskusi psal o tom, že to je hnojivo. Já tedy nejsem nějak ulítlá na sterilitu, ale něco úplně jiného je, když to projde kompostem a něco jiného když se to půl roku válí mezi piditravičkou a vítr z toho roznáší bacily. O toxoplazmoze aj. chuťovkách nemluvě.
Pejskaři nesběrači, koukejte si už uvědomit, že tím svému jste hodně nebezpeční!
5.3.2010 15:17:21
souhlasim-určitě víc košů-tady v mostě jsem na žádný spešl nenarazila nikdy...musela jsem s hovínkem v pytlíku hodně daleko:-)někdy to byla i sranda,když jsme se potkali s pejskařema a vykecávali a každej držel v ruce pytlík s hovínkem...:-)párkrát jsem si i umazala ruce a nevěděla honem co mám dělat dřív-jestli běžet s hovínkem domu-umýt si ruce,nebo honem běžet vyhodit hovínko a pak utíkat domu,do toho jsem táhla naší fenku a prcka co sotva chodil...:-)

jinak máte všichni pravdu-sbírat hovínka by měla být poviností každýho majitele psa!bez vyjímky..akorát ten průjem se fakt nedá sebrat:-)
Klára
  • 
5.3.2010 15:12:47
Bydlím v Praze, máme dva psy, velké. Fakt by mne hanba fackovala nechat uprostřed chodníku jejich "termitiště". Poctivě sbíráme, s výjimkou nedalekého lesa.

Dříve jsme ale bydleli v jiné městské části, kde bylo opravdu dostatek psích košů. Komukoliv pes udělal bobek, koukl vpravo nebo vlevo a v dohledu měl koš a opravdu mi přišlo, že to je silná motivace. Prostě tam lidé sbírali.

V součaném místě bydliště mám to štěstí, že mám jeden koš zrovna na kraji našeho domu, takže pohoda, ale po okolí už to nijak slavné není - koše jsou tu tři na celé sídliště.

Pořád nemohu pochopit, proč městká část neinstaluje více košů - ono se to týká např. i kontejnerů - např. vím u nás jen o jediném kontejneru na krabicové obaly od mléka, džusů, atd. Nemohu se zbavit dojmu, že do takových věcí se vyplatí investovat, protože za většinou problémů je obyčejná lidská lenost.

Kdokoliv může pohrdavě říct, že nebude s bobkem pochodovat přes půl sídliště. Jasně. Ale když bude víc košů, už by tahle velmi častá výmluva padla. A když to fungovalo v jiné městské části, kde pejskaři tehdy fakt začali postupně ve většině sbírat, nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat jinde?
5.3.2010 14:59:27
Já chápu, že musíte hlídat, aby si to dítě nestrčilo do pusy, na stranu druhou mám pocit, že je to opravdu obecný problém. A abych se furt kvůli nezodpovědným pejskařům koukala pod nohy? No...to spíš opravdu něco vyšlápnu.

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 273 [Dalších 173 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.