| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 273 [Dalších 143 >>]
4.3.2010 21:54:09
Nejsem pějskař, ale 1500 Kč mi moc směšné není - pokud si někdy pořídím psa (jakože patrně ano), budu po něm pečlivě uklízet, budu se o něj dobře starat, bude vychovaný a nebude nikoho rušit štěkotem, proč mám k čertu za něj cokoliv platit~o~ Co takhle zavést poplatek za auto (nemyslím povinné ručení, ale prostě daň z auta, jako je daň z nemovitostí), za sladkosti (je to nezdravé, obezita obyvatel zatěžuje zdravotní pojišťovny) či co já vím ještě za co~q~
4.3.2010 21:48:00
Mirko, stejně jako Maja nosím bobky v pytlíku po celém městě, protože koše na psí exkrementy u nás nejsou vůbec a běžných košů minimum. A vadí mi to z jednoho prostého důvodu - platím poplatek za psa a tak to nejmenší, co očekávám je, že budu moci někam vyhodit jeho enono. Protože jinak vlastně netuším, za co poplatek platím, resp. na co je tenhle zdroj peněz využíván.

Jinak jsem ale velmi alergická na nezodpovědné pejskaře, sama si neumím představit výsledek snažení mého psa nechat ležet, nebo ho např. nechat občůrávat fasády, neřkuli dětská hřiště. Vždyť na mé zahradě to taky musím sbírata, tak proč ne na ulici?
4.3.2010 21:42:53
A nejen sídliště. Bydlím ve čtvrti řadových rodinných domků na okraji Prahy, psů nepřeberně, koše a pytlíky na psí exkrementy tu nejsou vůbec, pokud chtějí pejskaři sbírat (a najdou se i takoví), musí výrobek svého pejska hodit do nějaké popelnice anebo si ho v igeliťáku donést až domů do své. Praktikuje se u nás dost kakání pejsků na travičku; to, že by ta travička mohla taky sloužit dětem, pejskaře patrně netrápí. Naštěstí jsou v okolí dětská hřiště, kde můžu děti nechat běhat bez obav~d~. Stěžovat si mě dosud nenapadlo, donedávna kakání pejsků na travičku hned vedle naší zahrady praktikovala i babička, u které bydlíme~:(. A nejen vedle zahrady, často jsem si našlápla i přímo na zahradě při nástupu do auta nebo výstupu z něj (no, taky tam roste travička~t~).
Ina
  • 
4.3.2010 21:41:43
I kdyby hovna na chodníku po psech někdo sbíral,proč se musí pes vysrat zrovna na chodník(i kdyby to mělo být jen do té doby než to někdo sebere,což se nestane...).
Lidi taky chodí na záchod do ústraní(většinou...),tak proč pes nebo psi mají srát uprostřed ulice.

Souhlasím s Monty.
Pořizovat si velká plemena psů do bytů je na hlavu,kolik psů běhá po sídlištích a kde se tu po revoluci vůbec vzali?

Jinak hnus,hnus a stokrát hnus.
Většina majitelů psů jsou prasata!

V cizině toto vidím minimálně,Praha je zasraná celá.
4.3.2010 21:40:22
Chápu všechny nepejskaře, já coby pejskař na ty neuklízející též nadávám, sama jsem volala na úřad Prahy 7, aby kolem trosjkého kanálu a cesty do ZOO doplnili koše a sáčky na psí exkrementy. Sáčky si nosím většinou vlastní, ale když v úseku 2km není koš, je to celkem paráda tahat exkrement sebou :-) a odpadky se tam tehdy taky válely všude okolo. Na úřadě mě paní odbyla, že musím napsat písemnou žádost/stížnost na odbor životního prostředí. Asi jsem nebyla s prosbou sama, než jsem dopis napsala, koše se na stezce objevily... Opravdu, napište na úřady, ať s tím něco udělají, myslím že i policista procházející občas kolem leckoho donutí hromádky po svých psích miláčcích uklidit.~;)
4.3.2010 21:34:12
Ale někdy cupitá vedle, přečti si pořádně první větu článku. Prostě se autorka překlepla a místo 3 páry bot nebo 6 bot napsala 6 párů bot. To se asi rejpalovi ještě nikdy nestalo~y~. Ale řekla bych, že je to celkem jedno, mně se zvedá žaludek i při čištění jediné boty~j~ nebo kolečka.
K+H
  • 
4.3.2010 21:33:25
Kreditko- tak na poli, to je neco jinyho, stejne tak v hustym krovi apod., tam to taky neuklizim, se vi;-)A nas cistotny pes stejne vzdycky vyhleda to krovi:-)Ale kdyz jsme jeste bydleli na tom proklatem Zizkove, tak me taky pekne stvalo, kdyz v obrovskym parku byly 3 kose a ja vlacela bobek v pytliku kdovikam...
kreditka
4.3.2010 21:05:56
Tak to jsi dobrá, já teda odmítám tahat ho.na někde půl kilometru k prvnímu koši popř. než dojdeme domů (chodíme docela dlouhé tůry) to to raději někde na poli nechám ležet, ale je fakt, že nenechám vy.rat psa na chodník to ne. Obec vesele bere poplatky za psa, ale sami zastupilé přiznávají že do psů z těch poplatků nejde ani koruna ~o~
kreditka
4.3.2010 21:01:46
~g~
kreditka
4.3.2010 21:01:09
No onok boudě se už dnes moc nepřivazuje, většinou mají lidi pro psa zhotovený kotec, ale prťavý byt o pár metrech čtverečných, kde půl dne je pejsek sám, je rozhodně horší než zahrada, kde se pes může slušně zabavit i bez lidí. Navíc ze své zkušenosti bych v paneláku až na vyjímky psy zakázala, sama vím, jaká to byla lahůdka při nemoci poslouhat den co den 8 hodin vytí jednoho psa, kterému se stýskalo
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 273 [Dalších 143 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.