| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 273 [Dalších 103 >>]
Henriette
  • 
4.3.2010 15:54:33
mají svoje nepsané zákony a myslí si, že proto, že mají psa a platí za ně směšných 1500kč, tak si můžou dovolit téměř vše. Když nám v paneláku pláče dítě, myslím tím dobu delší, než 10 min, sousedka klepe smetákem na zeď, aby nám dala najevo, že si máme dítě zklidnit. ALE, když její pes prohafá půlku noci, tak je totálně v klidu a běda, když se jí odvážím něco říct. Stejná situace je u rodičů. Psi v paneláku proštěkají třeba celé dopoledne, taťka spí po noční, ale zkuste sousedům něco říct, tak vás přestanou zdravit atd. Když na malou skočil pes a poškrábal ji, tak se ještě paní rozčilovala, co že mu malá udělala(šla se mnou celou dobu za ruku). Když něco udělá pes, je to téměř v pořádku, ale běda, když něco udělá dítě (např.nepozdraví) to už je pořádný problém. Ano, jsou i slušní pejskaři, ale volným pádem jich velice rychle ubývá.
4.3.2010 15:42:32
Tak kdybychom měli řešit vše, co znečišťuje životní prostředí, tak bychom se museli zbláznit.~a~

A co se parkování týče, jde mi o to, že je spousta míst, kde se opravdu zaparkovat nedá, (např. 10 parkovacích míst u polikliniky krajského města) a místo, aby se řešilo co s tím, tak se na tom naopak nachytává. Městská policie tam prostě jen chodí vydělávat, ne řešit situaci.Zvednout hovno je opravdu lehčí než v takovém místě zaparkovat.
4.3.2010 15:18:45
Petro,
no samozřejmě - rozhoduje o tom vlastník. Takže státní byty by byly psem obyvatelné pouze v případě, že pes je v daném městě skutečně registrován. Například.
Mimochodem dost majitelů domů asi psy v baráku nechce, lidi se pokaždé sami ptají, když volají na inzerát na pronájem bytu, jestli vadí pes. ~;)
Pipka
  • 
4.3.2010 15:18:08
Toxoplasmózu přenášeji hlavně kočky, ne?
Manka, 1 syn
  • 
4.3.2010 15:14:07
Nápodobně. Psa máme, uklízíme po něm celá rodina, včetně 11 letého syna. A výkaly na chodnících a trávnících mě vytáčejí neskutečně.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 15:13:00
No, to máš možná smůlu, a nebo na vaší Praze nejezdí. Každopádně, zastávám názor, že ve svém bytě, který vlastním, mohu obytovat psa libovolně dlouho, hovna sbírám a daně platím, takže si odmítám připadat jako kriminálník kvůli vlastnictví zvířete. Ostatně, tys psala, že bys chov psů v bytech zakázala. O nemovitosti snad rozhoduje vlastník.

Každopádně je to celé nesmysl, šlechtění a chov psích plemen jsou součástí lidské kultury, i kultury národa, není to nějaký anarchistický akt proti veřejnému pořádku.
vera
  • 
4.3.2010 15:12:56
A to zelené plivance neohrožují děti? Co tuberkulóza,černý kašel?
4.3.2010 14:55:11
Petro,
ale to slučuješ dvě zcela rozdílné věci. Policejní stát přece neznamená, že bude POŘÁDEK na veřejných místech. Mně je například docela jedno, jestli sousedův pes sere po celém bytě, vůbec mne nezajímá, co se odehrává za zavřenými dveřmi domácnosti jiných lidí, ale po té ulici chodím, stát ode mne nějaké peníze za cosi neustále chce, ačkoli já od něj nechci nic, tak by se měl postarat o to, abych to, co užívám a na co ze svých daní přispívám bylo v pořádku. I když tu zazněly opačné názory, tak já například TOLIK psích hoven na ulicích neviděla nikde ve světě. Pravda, v Rusku jsem třeba nebyla, ale tak zahovněná jako Praha podle mne není ani Paříž, ani Mnichov, ani Londýn, ani Řím... atd. atd. A je zvláštní, že jsem v zahraničí vždy narazila na počišťovače, co ty hovna odsávali, ovšem v Praze, kde jsem nejčastěji, jsem nenarazila na JEDINÉHO.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 14:30:47
My na radnici o koše psali, napsali nám, že je jich dost. Mmch, v Ikei mají speciální psí kompostovatelné pytlíky, jsou černé, takže je to takový estetičtější :)
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 14:29:11
A v jaké relaci by to bylo s ohrožujícími dopravními přestupky, s přestupky vůbec a tak podobně?
Mmimochodem, mám československéno vlčáka v 1+1 a co tu dělá? No, to co dělá každý pes, nebo vlk většinu dne. Spí. Pes spí až 18 denně, ostatní dobu dne si hraje s malou, nebo se venčí.
Hele, Monty, musíš zachovávat kontinuitu, buď si můžeš hrát na liberála, a to se vším všudy, nebo chceš policejní stát a to se vším všudy. Pokud by se tohle vztahovalo na pejskaře, tak ať je pokuta pět tisíc za pohlavek dítěti, ať leze sociálka do bytů, jestli se všechno dělá správně, ať jsou všude kamery, scanery...
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 273 [Dalších 103 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.