| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 273 [Dalších 83 >>]
MartinaNov (dva rošťáci
4.3.2010 13:12:04
hovínka nesbírám, páč nemám pejska. Plínky si vozím v košíku kočárku tak dlouho, než si na ně vzpomenu a vyhodím je ~;) do popelnice, samozřejmě.

MartinaNov (dva rošťáci
4.3.2010 13:10:30
však samotní majitelé psů mohou apelovat na příslušný úřad, aby v parku, kde venčí své miláčky, nainstalovali více košů.... když se jim to nechce nosit po kapsách. Taky nevidím problém v zavázaném igelitovém sáčku, je fakt, že papír je ale ekologičtější.
Když ale nebudou podněty, jak mají úředníci vědět, že někde jsou sbíráníchtiví pejskaři???
4.3.2010 13:07:44
~:( tak o množství výkalů a jinýho bordelu se přesvědčuji denno denně při procházkách s malým. Zrovna včera jsem byla nucena na klacek namotat vlhčený ubrousek a stírat z brzdy kočárku nechutný pozůstatek po psovi!~4~Mám fakt 100 chutí ty hovna těm lidem namazat na kliky dveří! minimálně! HUMUS! a kdykoliv se bavím s pejskařem, tak každej poctivě uklizí po svém psíku...tak kde se všude ty hovna berou? Hnus fialovej! Tady to nikdo neuklizí, neb ještě neroztály ty haldy u cest, takže to asi pocitvě odnosíme na kočárkách a botech ~q~~q~~q~ Osobně bych bejt policajtama chtěla vokázat čím že páníček odklidí případný výkal, pokud by neměli pytlik, hned bych pokutovala. Pokud bych přistihla přímo při činu, tak bych je v tom rovnou vyválela ~o~
Iva
  • 
4.3.2010 13:06:59
Ireno tak to buď v klidu, bydlíme taky úplně vedle lesoparku-Kunratického lesa, a na chodníkách a na trávnících mezi domy máme hoven až běda.
Většina pejskařů až do lesoparku nedojde, jen ti s velkými psy co potřebují hodně pohybu. Jezevčíci a jiní mezichlebáci nám kadí klidně před vchod do domu.

Mám taky malé děti a taky jsem z pejskařů nepříčetná.... Hivna všude a celou noc to štěká, do toho ječí mimino.. Když mimino usne, pudl nad námi začne.

Na zbláznění.

4.3.2010 13:04:19
celá Praha tone v psích hovnech.
Prolétla jsem celou diskusi a mám pár poznámek.
1. Nemyslím si, že poplatky za psa jsou "moc velké" a že z nich město slušně žije. Klidně bych je několikanásobně zvýšila. Navíc značná část obyvatel velkých měst si psa přihlásí někde v Prdelové Lhotě a platí za něj ročně stovku. Anebo je nepřihlašují vůbec. Když chci mít psa, tak holt musím počítat, že jeho držba něco stojí.
2. Chov velkých plemen psů ve městech bych zakázala úplně. Z lidí, co si pořizují krávy typu leonberger, vlkodav apod. do 1+1 se mi otvírá kudla v kapse. Že si stará babka pořídí pinčla na pohovku, to ještě dovedu pochopit. Ale člověka, který má doma v krcálku služební nebo lovecké plemeno psa větších rozměrů tak nějak nechápu a o jeho inteligenci si myslím své.
3. Možná by stálo za to vyhlásit v rámci nějakého občanského sdružení iniciativu, kdy by si lidé, které psí kakánky na ulicích neskutečně serou vzali lopaty, naházeli hovna do krabice a poslali je na příslušnou radnici jako dárek.
4. Kdyby pokuta za nesebrané hovno byla třeba 5, 1O tisíc korun a někdo opravdu kontroloval ty dementy, co hovna nesbírají (a že jich je) s tím, že při nezaplacení do nějakého limitu nastává okamžitě exekuce a možná i odebrání toho psa, třeba by se aspoň nějaké procento vylízaných pejskařských palic chytilo za nos.

P.S.: Psa nemám, nevím co by měl v činžáku pohledávat. Nemám ani auto, kdyby náhodou někdo chtěl argumentovat špatným parkováním a vytékajícím olejem. ~;)
Rosie
4.3.2010 12:57:18
Bydlíme na sídlišti a je to příšerné. Mám 3 děti, 11, 8 a 3 roky a poslední roky si připadám jak policajt. "dávej pozor, nechoď na trávu, pojď na chodník, vyhni se té hromadě..." O slalomu s kočárkem mezi hromadami na chodníku ani nemluvím~o~ Nikdy mi psi nevadili, od té doby, co mám děti, jsem na čoklaře víc než alergická a psy prakticky nesnáším, ano, uznám, není to jejich vina, ale ty věčné suvenýry na kočárku a botách mě už neskonale vytáčejí.Proti normálním pejskařům, kteří po svých psech uklízejí, nemám vůbec nic. Jenže na první pohled to jaksi není vidět... prostě když vidím na ulici psa, nemám zrovna hezké myšlenky.

Děti si hrají za plotem na hřištích, ano, sice krásně zrenovonaných, ale mnohzdy bez jediného stébla trávy. Na jaře a v létě je pro ně takřka nemožné volně vyběhnout na trávu, rozložit si tam deku a v klidu si tam hrát. Veškerou zeleň na sídlištích totiž zabrali čoklaři. Nemělo by to být obráceně?

Včera jsme si z procházky přinesli opět jeden suvenýr na botičkách nejmladší dcerky, starší dcera se na poslední chvíli vyhnula...~o~~o~~o~
4.3.2010 12:40:59
Co nejblíže přírodě a chodit s nimi na cvičák např.
4.3.2010 12:33:40
co třeba mikroteny a zavázet a v létě do dvou mikrotenů? V dm mají roličky s kosmetickými ptliky za 9,90Kč.Není to ideální, ale něco to zadrží.A nestojí to moc.
4.3.2010 12:32:28
Já psa nemám, páč bych se o něj nedokázala postarat a dát mu adekvátní výchovu. Obecně ale proti psům nic nemám, vadí mi pouze a jenom nezodpovědní páníčci a leckdy vůči nim dokážu být i dosti militantní. Onehdá jsem upozornila v parku paní, že si po psovi zapomněla uklidit. Ujistila mě, že nezapomněla a jala se mě poučovat, že na trávníku se sbírat nemusí. ~e~ Tak jsem vytáhla mobil s tím, že volám na městskou policii, aby nám sem poslali nejbližšího strážníka, ať se můžu přeptat jak to je. A ejhle, paní honem začala štrachat v kabelce, samosebou nenašla vůbec nic vhodného na sbírání exkrementů (holt nesběrači s sebou nic nenosí) a pod vahou mého pohledu nakonec použila látkový kapesník. Jsou situace, kdy jsem zlá, protivná herdekbaba. A jsem na to hrdá... ~y~
4.3.2010 12:31:35
Hádáš sice dobře. ale nevím tedy co přesně máš namysli bezohledným parkováním... Na trávě ani na chodníku nestojíme. A co by jako mělo téct po zimě z aut? Výkaly tedy asi ne.~a~ A s bahnem se dá ve špatném počasí počítat, to přece není důvod k diskuzi.
[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 273 [Dalších 83 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.