| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 273 [Dalších 73 >>]
Tutenstein
4.3.2010 12:29:36
Mam dotaz?
Kam ty hovna hazite,kdyz tedy nejsou kose na ne??
Mame docela zasobu a v lete to v te popelnici docela smrdi:-(
Ac tridime,tak to smrdi a hovna k tomu:-)Kdyz to pak vyvali nekam na skladku...
Tutenstein
4.3.2010 12:27:51
Jo,ja poplatky za psa platim,ale jelikoz tu jsou 3 kose,tak si to stejne hazu do vlastni popelnice,kterou opet platim ja:-)))
Ale i tak uklizim a uklizim...By me hamba fackovala to tam nechat lezet..
4.3.2010 12:23:48
"Když teda radnice vybírá nemalé poplatky za psy, mohla by je investovat do úklidu bobků..." Jasně, to by mohla a měla, ale to obligátní nesbírání výkalů je přece o něčem docela jiném než o zaplacených poplatkách. Já taky platím městu poplatek za odpady a neznamená to, že si tudíž můžu pohazovat odpadky po ulici. To je prostě o sebekázni. Já odmítám vidět souvislost v tom, že někdo platí poplatek za psa, tak si po něm nemusí uklízet. ~o~
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 12:11:41
Viz Martina Nov dole v diskusi. TO je konstruktivní přístup. Ale ono to zas opadne, tady to kolem Veletržáku vypadalo opravdu nechutně a už to vyluxovali, takže je to zas v normální míře. Tání prostě odhalí všechen bordel. Mmch, ten, kdo řeší úklid auta tím, že nechá na ulici mikrotéňák s odpadem, je taky idiot. Teď se nám to tu rozmohlo.
4.3.2010 12:05:55
U nás se stalo, že jsme našli ho... na schodech paneláku. ~a~ To už na mě bylo silné kafe....
MartinaNov (dva rošťáci
4.3.2010 12:02:08
... jsou pro mně totiž ti, kteří nejsou schopni respektovat vyhlášky, zákony a obecná pravidla slušného chování. Tudíž i fakt, že po svém psovi prostě uklidím!!!!!!!!!!

Ostrava - Poruba taky děs běs. Nejen trávníky, ale i chodníky. Od jisté doby pejskaře přímo nesnáším. Dovolím si rozdělovat: chovatelé psů (ti, kteří vědí, co jejich psi potřebují, venčí je tak, že si jdou někam se psem zaběhat) a pejskaři - venčí stylem - uvázán před obchodem, pejsem má doma hlavní slovo, netuší, na co jsou papírové pytlíky). Slušného člověka poznáte i podle toho, že když vás míjí (a vy máte kočár nebo malé dítě), tak si psa přitáhne blíž, tak aby nás neohrozil. Jaký to rozdíl oproti někomu, kdo nechá psa stát ve dveřích obchodu (s fotobuňkou).

Když vidím psa, který udělal hromádku a jeho nevšímajícího si majitele, dám si tu práci, že jej upozorním. Je ale fakt, že když se na konkrétního psa soustředím, tak čirou náhodou majitel uklízí (hlídám to hlavně před naším barákem).
Nahlas si se synem povídáme, že je třeba hovínka uklízet, že on taky záchodek spláchne...

Toho, kdo po psovi neuklidí, jsem připravena vyfotit na mobil s poznámkou, že posílám na příslušný úřad. Postavili nám tady totiž dětské hřiště a začal tady chodit pán s foťákem, který hned fotil. A během pár dní se pejskaři naučili chodit jinam.

Řekla bych ale, že se situace pomaličku začíná zlepšovat, objevuje se více košů, lidi se naučili nosit si i své sáčky.
Snad se z toho stane móda a nesbírání budou provozovat jen trapné "socky" ~o~

4.3.2010 12:01:08
Nebylo zcela určitě.Ale co jiného vymyslet?
bravad
4.3.2010 12:00:37
Bydlím na onom vysněném "západě" a překvapivě se tu válí psí extrementy taky. Zvlášť teď po oblevě. A to se nacházím v části "západu" vyhlašeném svou pořádkumilovností. Nedovedu si to vysvětlit jinak než leností pejskařů, protože sáčky a odpadkové koše tu jsou na každém kroku.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 12:00:12
Budu hádat, nemáš psa, ale máš auto? :) Bezohledné parkování je stejnej problém, jako hovna na ulicích a když se po zimě kouknu, co z některých aut teče, tak možná větší.

Btw. Mám dítě, velkého psa, i auto :)
4.3.2010 12:00:11
Záleží, čím je pes krmen a ani na procházce ho nemusíte uhlídat.Rzdíly mezi pesky ve městě a na venkově bude.
[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 273 [Dalších 73 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.