| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 273 [Dalších 43 >>]
4.3.2010 10:37:14
Takže Vy dáváte přednost zvířatům před dětmi a jste pro to, aby zvířata se chovala v bytech, přestože optimální pro ně je evidentně jiné prostředí?
A na vykadění je taky optimální chodník, ne? A ještě pokud možno to ho..neuklidit.
Amy
  • 
4.3.2010 10:36:51
Vím, že to má kamarádka, co bydlí na Řepích. Jinak tuhle stránku věci u nás zajišťoval manžel, takže se přiznám, že netuším, jak je to u nás:-)
DENISA
4.3.2010 10:35:31
Klidne je tam zacni nechavat, nebyla bys zdaleka jedina. Nechci hazet vsechny pejskare do jednoho pytle, ale ty nesbirajici fakt nenavidim. A za svym nazorem na poplatky si stojim, kdyz na neco nemam, tak si to proste neporidim. Poplatky by mely rozhodne pokryt naklady na uklid a urad by mel zajistit, aby na to skutecne byly pouzity. Ta poznamka s prihlasenim psa na nekoho jineho nebo jinam je dobra, vidis, to by me ani nenapadlo. Porad mi nedochazi ze jsme narod peknych vycuranku. A slevu pro duchodce bych zrusila. Oni si stezuji, jak maji male duchody, nemaji ani na jidlo, ale kazdy musi mit 5 psu. Pak se vymlouvaji na bolava zada a pro hovno se neohnou.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 10:35:21
Psa musíš chodit venčit, i když má zahradu, přece nemůže strávit celý život na ohrazeném kousku země... Pes potřebuje podněty, zábavu...
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 10:34:08
To je v Praze taky, ne? Že za útulkového psa se nějakou dobu neplatí...
Irena
  • 
4.3.2010 10:31:17
Dobrý den, vypadá to, jako by se celá země brodila v hovnech :-) Musím říct, že někde nějaké hovínko po pejskovi vidím, ale takové potíže s tím fakt nemáme. A už vůbec ne na hrišti, neviděla jsem nikdy žádného pejskaře že by venčil na hřišti. V našem bydlišti je poblíž velký rybník a lesopark, pejskaři chodí venčit tam - tam hovínka nevadí, rozloží se v přírodě, tak možná proto máme v okolí čisto. Zvířata miluju, psi, kočky, všechno. Mám ale jen kočky, protože máme byt a myslím, že pejsek by měl mít aspoň kousek zahrady, i na to venčení.To by jste viděli, jak by všichni po pejskách sbírali na svém vlastním pozemku.Ale znám lidi, co mají psa na zahradě a kadit tam nesmí - chodí ho venčit :-) poškodil by jim šíleně drahý anglický trávník :-)))
Amy
  • 
4.3.2010 10:31:12
Někde to mají krásně vyřešené, neplatí se, pokud si lidé vezmou psa z útulku a tomuhle řešení teda moc fandím. Sami máme teď 4 útulkové kočky a pejsek nás před měsícem opustil (zatím nemáme sílu si vzít dalšího)
DENISA
4.3.2010 10:29:10
Jito, naprosty souhlas. Taky bych toto videla jako optimalni reseni. Uz vidim policajta, jak se hada s pejskarem, ktery tvrdi, ze toto hovinko jeho pes neudelal. A nejaka osveta asi stejne neni k nicemu, kdyz jsme narod cunat, tak jim i zustaneme. A nejsme jedini, v clanku je chybne uvedeno, ze to jinde neni, Francie, Belgie, Anglie, to je to same.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 10:28:44
Tak lidi psy prostě nepřihlásí vůbec, přihlásí je na venkov, nebo na důchodce, kteří mají slevu. Mmch a co bys dělala s těmi, co psa mají a poplatek by si nemohli dovolit? To by ty psy měli nechat utratit?

Dámy, vždycky jsem po svých čubách uklízela, ale jak vás čtu, mám chuť tam ta hovna začít nechávat.
januska.1
4.3.2010 10:26:53
O Tvém kladném vztahu bych dost pochybovala,ale to není předmětem diskuze:)
[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 273 [Dalších 43 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.