| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 273 [Dalších 23 >>]
Jaruska, 2 kluci
  • 
4.3.2010 10:17:57
Ziju v Anglii a tady to neni o nic lepsi, jsou tu obrovske parky, ktere jsou vetsinou bohuzel urcene pejskum, deti maji ohraneny prostor s par prolejzackama. Ani chodniky nejsou usetreny, nastesti tady dost casto prsi, takze se to smeje. Za 10let jsem tu jeste nikdy nevidela zadneho pejskare zvednout hovinko.
Tutenstein
4.3.2010 10:17:17
pana s tou hadici a sbirajici hovna jsem potkala v utery na Praze 8,takze bych rekla,ze s tim neco delaji...
Ale melo by to byt hlavne na zodpovednosti majitelu,si po svem psovi uklizet.
Toxa-kocky maji toxu vetsinou jako kotata. a pouze v te dobe jsou infekcnich.Abyl jsi ji chytla,musis se hrabat v jejich hov....Spis je nakaza ze zeleniny a masa:-)
Mmch dneska jsem uklizela hovno pred dverma a od nasich kocek to nebylo:-)Ze bych si tam soupla kameru:-)))
4.3.2010 10:14:31
Ne jen kočky.Zvířata nemáme v domě několik let.Maso v těhotenství skoro nejím a zeleninu velice omezený výběr (kvůli cukrovce). A proč mám k pejskařům takový vztah? Chodníky kdekoli v Praze mluví za všechno, jejich stav, když už je to i předmětem TV zpráv (fajnové chodníky jsou taky na Vinohradech, tam procházky s dětmi doporučuji).
A toxo v těhu nepřeji nikomu.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 10:09:25
Patnáct stovek za prvního a dva tisíce za každého dalšího psa se ti zdá málo? Každá městská část na psech vybere miliony, ale ty samozřejmě nejdou na úklid chodníků, ale prostě se normálně vřadí do rozpočtu.
januska.1
4.3.2010 10:00:38
Limai ještě větších poplatcích za psy?Co to je za blbost?Není stávající částka dost vysoká?Já myslím,že určitý typ lidí neodradí ani kdyby platili 10000.Spíš bych to viděla na pokuty.
januska.1
4.3.2010 9:57:27
Upřímně řečeno raději ať dítě šlápne do h....,než aby se píchlo o jehlu feťáků,kteří se na hřišti scházejí v noci..Jinak pejskaře,kteří po svém psu nesbírají taky nesnáším,v ulicích jsou všude sáčky,tak není žádná věda hovínko sebrat do sáčku.Ale co jsem pozorovala jsou to většinou agresivní pejskaři,u nás tu chodí jeden frajer s pitbulem a ten to nesbírá zásadně.jiní pejskaři bavící se spolu většinou sbírají.:)
4.3.2010 9:56:53
To je dobrý nápad nechat boty umýt dítě, ale co s batoletem nebo dítětem chodícím sotva do školky. A to jsem nezmínila - "zasrané kočárky" (kolečka), hrabat se v tom, v předsíni smradu, že by jeden padl, co trochu snad pomohlo byly prostředky s chlorem.
Boty už jsem taky myla, nejlépe se čistí boty s podrážkou hodně drážkovanou.
Limai
4.3.2010 9:52:42
nevím o jakou část Žižkova se jedná konkrétně,ale já bydlela na rozhraní Vinohrad a Žižkova a když jsem se nastěhovala,bylo to příšerne.Ho..o vedle ho..a a nebylo kam šlápnout,musela bych létat.Stěžovala jsem si na úřadě a ti mi odpověděli,že úklid chodníků a psích výkalů má na starosti firma XY a že pokud se o chodníky špatně stará,úřad si na ně dohlédne a zjedná nápravu.A skutečně se situace velice brzy zlepšila a chodníky byly jak vyluxované.Pravda,sem tam se nějaký výkal objevil,ale však firma neuklízí Žižkov od rána do večera.Ovšem je mi jasné že ani úklidová firma to nevyřeší a povinnost uklízet po svých psech má ležet na majitelích psů.Viděla bych nápravu v mnohem vyšších poplatcích za psy,v angažovanosti městských strážníků a důslednější kontrole a následně ve vysokých pokutách za neuklizený exkrement,pokud někoho přistihnou.
Petra Neomi
  • 
4.3.2010 9:50:51
A pejskaři snad nemají děti? Tobě se hovna hnusí a ostatní bys hnala, aby uklízeli po cizích psech? Nesebrala bych exkrement po cizím psovi, u své feny jsem si jistá, že je zdravá a odčervená, ale ani jako pejskařka nebudu riskovat, že domů přitáhnu parazity. Koneckonců, po pár dnech se psí bobek od lidského nepozná a opravdu nejsem ochotná uklízet místo venčení bezdomovců, pokud navíc platím 1500 korun daň ze psa.
Simona
  • 
4.3.2010 9:43:19
Nesnášíš i maso a zeleninu? Zjistili ti toxo, jako protilátky nebo fakt proběhla nemoc během těhotenství? Možná by stálo za to zjistit pár informací než vykřikovat zaujatý soudy.

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 273 [Dalších 23 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.