| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 273 [Dalších 3 >>]
4.3.2010 9:12:07
Pejsci jsou pejsci. Ale paníčky bych hnala UKLÍZET, A TO V RÁMCI MĚSTSKÉ ČÁSTI, KDE BYDLÍ, a to i několikrát do roka, už jen z toho titulu,že vlastní psa. Metr co metr psí ho....Obzvlášte je nesnáším od doby co mám děti.Člověk si už není jistý ani na oplocených hřištích, narkomani nebo pejskaři, vyberte si, co snesete líp. Další duvod proč je nesnáším je, když mi během těhotenství zjistili toxoplasmozu (tj. můžu mít dítě postižené.)
Tutenstein
4.3.2010 9:09:56
Zijeme na vesnici,kde hlidam 6 paru bot:-) a ackoliv se tu urcite nevenci tak casto,jako na sidlisti,tak je to tu tez same h...:-(
Trosku to nechapu,na zahrade si taky vlastni nadilku po psovi uklidim,venku to snad taky neni problem (ikdyz tu nejsou zadny kose a pytliky-tohle ma Praha super)...My vozime vzdy pod kocarkem sadu pytliku a pokud vidime nezbirajiciho majitele psa,tak mu pytlik radi nabidneme:-)Docela to funguje.
4.3.2010 9:06:14
3 páry bot, 6 bot. Mně hovínka nevadí, protože mám na hlídání jen jeden pár bot, který v 99 % uhlídám. A opravdu, jediná rada je si stěžovat.
Jíťa
  • 
4.3.2010 8:55:37
Nepomůže si vylévat bolavé srdíčko na netu, ale napsat na příslušný úřad slušnou žádost, případně návrh na zlepšení situace.

U nás to zafungovalo téměř ihned, když jsme podávali hromadně žádost, aby se zamezilo venčení psů na dětském hřišti. Během týdne se tam objevily cedulky se zákazem a následující rok (po schválení nového rozpočtu) obec kolem hřiště vybudovala plot s brankou.

Na ulicích to nepůjde vyřešit tak jednoduše a rychle, ale určitě by se nějaké řešení našlo. Pochůzkář vybírající pokuty je blbost, protože nikdo nemůže dokázat, že zrovna tahle hromádka je od toho konkrétního psa. Musel by stát hned vedle páníčka a okamžitě po výkonu potřeby pokutovat, což je dost nereálné.
To druhé řešení je lepší, obec by zaměstnávala někoho, kdo to bude uklízet, ale ne jednoho člověka na celou čtvrť, ale více na menší úseky. Podle toho, kolik by byly náklady na tyto uklízeče, by měla obec možnost zvýšit poplatky ze psů na takovou výši, aby si pejskaři ten úklid sami zaplatili.
4.3.2010 8:47:56
haha teď jsem přemýšlela proč šest, a ono vlastně čtyři.
jsem pejskařka, po psovi uklízím, jediné řešení je asi v přísných pokutách, chápu, že to autorku štve, ale kdybych se měla rejpat ve všech nespravedlnostech světa, tak bych měla náladu asi na bodu mrazu. Tím do ní nechci nějak rýt.:) Dnes mám dobrou náladu, tak se jdu raději na svět usmívat - hovno nehovno!:)
Lída+2
4.3.2010 8:44:32
Tak tak jak jsi tom sepsala to pošli e-mailem na město....jen oprav počet párů bot: 3 stačí...:-D ¨
A uvidíš co ti napíšou....většinou reagují aspoň na našem městě....ono to totiž není nej na Žižkově~a~
rejpal
  • 
4.3.2010 8:37:03
:o/
4.3.2010 8:27:02
nezbívá než souhlasit. Jsem na infark, když vidím, že pes kálí na dětské hřiště a majiteli je to fuk. Už začím být na pejskaře alergická~Rv
[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 273 [Dalších 3 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.