| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 273 [Dalších 233 >>]
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
9.3.2010 19:43:58
Jistě Sylvi horší to je, ale zatím si hlídám děti sama, nikde sami nechodí, takže to pro mě není aktuální. Kdežto to druhé ano.

Obecně se mi zdá podezřelé, když někde na kterékoliv diskusi začne odvádět téma jinam. Samozřejmě že lidem vadí hodně věcí, ale když je tohle diskuse jen o tamtom.
9.3.2010 16:52:27
Mě teda špatné parkování zdaleka tak netočí jako ty hnědé chodníky.

A to mne zas jo. Když mi přijde dítě ze školy s hovnem na botě, tak sice nadšená nebudu, ale co už. Kdyby mi ovšem ze školy nepřišlo, ptž ho cestou sejmulo auto, jehož řidič díky před přechodem zaparkovanému autu mé drobné dítě neviděl a ono před to parkující auto taky do silnice pořádně nevidělo... to by bylo nepopsatelně horší.
9.3.2010 16:44:01
Tak to pr. S "přílepkem" jsem přišla domů mnohokrát, je to fuj, ale to, že se máme v městečku 70 hospod a v ŽÁDNÉ z nich se nedá bez čoudu najíst ani v poledne, to mi teda vadí víc.
Z bobku pod nosem jsou lidé říční, ale že z jejich domácnosti odchází mnohem horší svinstvo, které se vysype pod nos někomu jinému, to už jim je jedno.
Mně samozřejmě povykující děti nevadí, neb sama jedno mám, ale je mi jasné, že ostatní z nich na větvi být nemusejí a také si třeba myslí "ať si jdou lítat a ječet do lesa, nemusejí zrovna před barákem." Atd, atd.
Rozumných návrhů, jak zmenšit počet bobků v ulicích, tu zaznělo dost a dost. Navádět druhé k šikanování a perzekuci je nemravnost, která se snadno může obrátit proti navrhovateli...
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
9.3.2010 16:17:01
Kdo ukazuje na jiné problémy kolem dokola, tak to na mě působí dojmem, že nechce řešit ten problém o kterém je tato diskuse.

A asi je to o tom, že to smrdlavé na botě lidem vadí víc než potíže o kterých píšeš. Mě teda špatné parkování zdaleka tak netočí jako ty hnědé chodníky.
Lada
  • 
9.3.2010 14:31:43
NAPROSTO SOUHLASÍM!
Lada
  • 
9.3.2010 14:29:07
No já si tedy rozhodně nepředstavuji pod "soužitím" žít ve výkalech. Jsou věci, které ovlivnit jdou - sebrat si po svém psu, ale dětem pusu nezalepím - vy jste asi byla vzorné, němé dítě. Jsou věci, které se nesrovnávají...!!!
Lada
  • 
9.3.2010 14:21:14
Já bych ještě přiostřila. Pokud by takový hlídkující policista načapal nesbírajícího pejskaře, dostal by pokutu a zákaz chovat psa. Pokud chce mít někdo psa, tak se o něj musí zodpovědně starat. Jestliže není schopen zvládnout takovou samozřejmost, jako je sbírání exkrementů po svém miláčkovi, tak by neměl mít právo chovat ve městě psa vůbec.
DENISA
9.3.2010 13:53:31
No a proc ne? Kde bere nekdo pravo na spatne parkovani, obtezovani sveho okoli hlasitymy projevy, cudenim, revem apod. Kdyz mi neco sakra vadi, tak je snad normalni se ozvat ne? A nemusim hned byt fasista, ja bych nesbirajici pejskare do koncentraku fakt neposilala. Ale do basy jo ~3~
DENISA
9.3.2010 13:50:16
Mony, ty si pekne protirecis, na jednu stranu vidis, ze bez uklizeni to nejde, o kamaradce smyslejici jako cunatko, pises "bohuzel", ale na druhou stranu ji schvalujes ze neuklizi. To jsi za celou diskusi nepochopila, ze poplatky vetsinou nesouviseji s uklidem, ze mesto si s nimi naklada dle sveho uvazeni a ze to ale vubec nic nemeni na tom, ze kdo se neohne je prase.
espr
9.3.2010 13:15:19
opravdu nechápu, proč si tolik lidí pořizuje čokly....to je snad nějaká mánie, za chvilku snad bude jeden čokl na jednoho obyvatele.....
A úplně mě vytáčí drzost pejskařů co chtějí koše!!!! Nechápu proč z městkých rozpočtů a našich daní by měli pejskařům zřizovat koše!!!!!! Děti nemají chodit kam do školek a škol, .....a je to prý čistě jejich problém, když si pořídili děti ........ale holt pes se vyse...e a páníček to tahat sebou nebude!!!! Ten chce každých 100 m koš a nejlépe úplně všude!!!! No to mě fakt nazvedlo:-©:-©:-©
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 273 [Dalších 233 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.