| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bezplenková komunikační metoda je i pro nevidomé

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 48 [Dalších 18 >>]
maschul
28.3.2010 23:19:57
...to ano...ale dost přehnaný...týrat můžu lidskou bytost vlastně čímkoliv, ovšem nazvat paušálně Bezplenkovou metodu něčím takovým je blbina těžkýho kalibru...jasně, vždy je to o zdravém rozumu, ten ovšem zrovna u Romany
nějak nevidím narušen...~;)
nesetrilek, 1 syn 3 měs.
  • 
28.3.2010 19:56:27
Hilly: Však já to nikomu nenutím, to je každého věc:-) Mně jen přijde fajn, když může být mé dítě v suchu. Já v noci taky spím, ale na kojení mě J. vzbudí a nevadí mi dát ho před kojením vyčůrat, zabere to jen malou chvilku a nočník mám hned u postele. Kdybych ho měla přebalovat, tak mi to bude trvat o to déle, než ho očistím, btw stále ještě dost často kakoší.
Hilly.
28.3.2010 18:38:50
Nesetrilku, já pochopitelně myslela bdělé dítě. Nečůrat pokud spí, umělo i moje dítě a to jsme žádnou bezplenkovku nedělali.Chybku to mělo v tom, že než jsem zjistila, že je vzhůru, už bylo počůrané.(V noci jsem většinou taky spala, že).
nesetrilek, 1 syn 3 měs.
  • 
28.3.2010 17:58:51
My se o bezplenkování snažíme od narození a teď ve třech měsících je syn schopný v noci vydržet 5 hod nečůrat a ve dne i 2 hod, když spí, když je vzhůru, tak čůrá častěji, někdy i po 15 min, ale to jen někdy. Já taky někdy chodím čůrat častěji a nejsem líná si dojít :-)
Miminko se učí vědomě zadržovat moč a kapacita močového měchýře se pomalu zvětšuje.
Libena, 1 syn
  • 
26.3.2010 11:43:41
Nezlobte se na me, ale mne tato metoda pripada jako naprosta blbost. At si kazdy dela co chce, ale tato bezplenkova metoda je jen prostredek, jak se delat za kazdou cenu zajimavym. Ja to vidim jako tyrani ditete - pouze muj nazor, ktery nikomu nenutim.
25.3.2010 23:07:17
Dobrý den,
s létáním miminek já osobně nesouhlasím a nelíbí se mi to. Víte, tohle je příroda a je každého věc, jestli chce bezplenkovat, či ne.
Víte, jak bylo hezké, že si dnes Venoušek třikrát řekl na čůrání a jednou na kakání? Byla jsem dojatá z milých slov paní plavčice, která nás viděla a Vašíčka chválila.
Nikoho nikdo nenutí toto dělat. Ale pokud člověk chce, může.
A opravdu toto s létáním a pdobnými podivnými kurzy, no nechci se nikoho dotknout, ale prostě tohle se mi nelíbí. Víte, nedělala bych něco, co by Venoušek nechtěl. Dám příklad.
Miluje nošení v šátku na břiše. Když chci vázat na záda, tak pláče úplně usedavě. A když nosím nabřiše, miluje šátek.
Na zádech nepláče pouze jen v nosítku Ergo a to na ádech nošení vyžaduje a chechtá se, když ho na záda dávám. A pochopila jsem proč. Na zádech v šátku měl schované ručičky a to mu vadilo.
A proč bych mu měla dělat něco, co nechce?
Tolik asi k bezplenkovce.
Jinak létání stojí ty jejich kurzíky patrně nějaký obnos, kdež to bezplenkovka Vás stojí akorát Vaši trpělivost, čas a energii.
Romana
Majolenka
  • 
25.3.2010 12:43:39
Cely ten clanek zni jako agitka na dalsi kurz letani miminek nebo jiny nesmyls:(
23.3.2010 23:36:30
A taky já to neřeším a jsem moc moc ráda, když se mě lidé ptají jak to zvládám se šátkem, prckem vodícím psem atd. A klidně se ptejte klidně i soukromě, moc ráda popovídám a odpovím.
23.3.2010 23:30:37
Dobrý den,
Venoušek se vždy odtrhával od prsa. A to tak, že cucnul, odtrhnul a tak to vždy dělal, Kamarádce dcerka nedávala nijak ze začátku nic znát a tak měla její prdelku nad miskou, ale pak si malá ulevila do ní. Vašík mi kakal vždy až po koju.
Jukněte na
www.slepicarna.cz
www.duverujsveintuici.cz
www.mokosha.info
Ivatema
23.3.2010 19:18:31
Já už mám sice děti odrostlé, ale o bezplenkové metodě hodně čtu-pro svoji informovanost.
Když byla první dcera malá, nechávala jsem ji chvilku rozbalenou na přebalováku a často se vyčurala, nebo vykakala. Pak jsem ji brzy zkoušela dát na nočník a za úspěch ji chválila a tleskala. Sama si neříkala, ale prostě občas jsem to zkusila a povedlo se. Od 18 měsíců byla bez plen ve dne i v noci. Ale jak bych to dělala bez plen, když byla úplně malinká, si neumím představit-kakala PŘI každém kojení(to bylo každé 2 hodiny).
Každopádně je to zajímavá metoda a asi pak děti nemají opruzené zadečky.
A když venku můžou pejskové kakat všude, proč bych nedala malé děťátko taky jen tak na trávu, že?
Ale zase by se mi nelíbilo úzkostlivě sledovat, jestli mi dítě nedává signál, že chce vykonat potřebu.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 48 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.