| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rozvod je horší než rakovina

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 196 [Dalších 156 >>]
Markéta Melicharová
6.4.2010 22:05:43
Jo, jo. Žádné strašení, že? Všichni pozor, novorozenecký tetanus nám hrozí! Nezapomente se očkovat!
Od koho ho naše miminka asi chytnou, co? Že bychom v porodnicích měli krávy či jiná zvířata.

Víte, kde se umírá na novorozenecký tetanus? V rozvojových zemích světa, kde lidé žijí v chudých periferních oblastech bez přístupu k lékařské péči. Víte co jim tam chybí? Sanitace, hygiena, dostatečná výživa! Tak se proti ní nezapomeňte naočkovat a budoucím mamikám v ČR jaksepatří pohrozte touto zákeřnou infekční chorobou~a~~e~~a~

štěpánka
  • 
6.4.2010 21:57:47
Markéto,
I když si myslím, že nemáš pravdu (s těmi nemocemi a očkováním), tak by jistě bylo vhodnější mít systém očkování jako Němci. K tomu ale vzdělané lékaře, kteří budou shopni vysvětlit srozumitelně rodičům rizika. Promiň, že toto napíšu, ale jsem přesvědčena, že z tebe mluví spíše emoce než skutečná znalost. Příliš zjevně některá fakta přehlížíš....
Ocenila bych, kdybys ty zase přiznala, že ta moderní medicína není úplně celá na h...., ale některé její "výdobytky" skutečně umožnily, že se na některé nemoci již neumírá a nenechávají doživotní následky (mimochodem např.ten tetanus je od určitého momentu již smrtelný i dnes, nejsou-li včas nasazena antibiotika, zaplaví organismus toxiny, které člověka postupně v křečích usmrtí. povinnost se očkovat mají i dospělí - jako jediná nemoc u nás).
Na grafy zkusím znova kouknout, nemám potíže rozumět grafu, ale musím vědět, co je v legendě.
A AŤ JSME VŠICHNI ZDRAVÍ~x~~x~~x~
Markéta Melicharová
6.4.2010 21:44:09
Štěpánko souhlasím, ukončeme tuto diskusi. Avšak jestli Vás můžu poprost, otevřete si ty grafy. Jsou to čísla, nemusíte se jich bát i když neumíte anglicky.

http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us

Po otevření stránek si najeďte na PDF format nebo DOX format. Jsou napsány modře a podtrženě. Otevřou se zmiňované grafy.



Grafy jsou následovně rozděleny:

Skupina I : K poklesu přirozených infekčních onemocnění došlo ještě před plošným zavedením očkování (vakcíny nevyvrátily nemoci, které byly pohromou lidstva)

Grafy jedna až jedenáct ukazují, že zásadní pokles život ohrožujících infekčních onemocnění v severní Americe, Evropě a jižním Pacifiku proběhl buď zcela bez očkování anebo dlouho před zavedením veřejného očkování jak je u jednotlivých onemocnění ukázáno. Toto je nevyvratitelný důkaz toho, že k efektivní eliminaci širokého spektra infekčních nemocí nejsou vakcíny potřebné.

Dále následují:

Skupina II : Účinnost očkování (vakcíny nejsou účinné)

FIGURE SET III : Immunization Dangers (vaccines ARE dangerous)

Skupina III : nebezpečí vakcinace




Z těch grafů totiž pochopíte, že vakcinace na tom neměla žádný vliv. A jsou jednoduché, uvidíte na nich úmrtnost na nemoci /nevadí že u některých nepoznáte, které to jsou/ 50 let před vakcinací a pár let po. Zřetelně uvidíte, kdy se plošně očkovat začalo. A zjistíte, že jeho vliv je skutečně minimální. Zjistíte, že se nazačalo očkovat, když se na nemoci umíralo.

Je mnohem více lidí, kteří se těch nemocí bojí, aniž by je vidělo či si o nich něco přečetlo.To že je vidíš v reálu ještě neznamená, že je tvůj strach oprávněný. Záškrt, obrna, tetanus, TBC, spalničky, příušnice - to že je chytíš neznamená nutně, že na ně umřeš nebo budeš mít doživotní následky. Takový pocit se snaží vyvlávat ti, kteří mají zájem prodávat.

V Německu je poočkovanost na jednotlivá onemocnění 30 - 80% oproti našim 99,5. Je opravdu nutné to do nás rvát pod tlakem?

Bacily samozřejmě neodešly, ale naše podmínky jsou úplně jiné a tedy i jiná schopnost se s nimi vyrovnat. Pokud se přestane očkovat, tak se nejspíš některé nemoci objeví. Ale nebudou pro nás zdaleka tak nebezpečné, jako před 100 lety. Tím že očkujeme se nemocí nezbavíme, místo těch vymýcených přijdou nové, aby zaplnily volné místo. Nikde nemáme jistotu, že nebudou ještě zákeřnější než tyto. A kdy to skončí? Proti kolika nemocem se budou očkovat naše vnoučata?

Teď už vážně končím~x~.

















13.9Estella16
6.4.2010 20:19:44
Já asi ano... držím pěsti! ~3~
kili
  • 
6.4.2010 20:02:21
- nijak se nevztekám, pokud si to myslíte, pak jste nejspíše opět upadla do vlastního blouznění

- já mám klid i bez podepisování, ta petice by měla jistý smysl, ale fanatismus, kterým ji propagujete, je až příliš odrazující

- zatím jste neuvedla jediný obor, který jste sama vystudovala a zkoušíte druhé

- je chvályhodné, že se k tomu strašení hlásíte, aspoň budou lidíé vědět kdo jim to tu valí klíny do hlav
Markéta Melicharová
6.4.2010 19:53:20
"- je to vědomá lež, děsná pitomina, dodnes se umírá na tetanus, dokonce novorozenmecký, záchrana těch mrňat je jedině v očkování, na které nejsou peníze a pořádají se sbírky, popíráte úmrtí na záškrt, na černý kašel, na spalničky a další, píšete o rakovině jako o ohzdravném procesu, už byste šíření těch bludů mohla zanechat "

Proč se tak vztekáte. Jsou to bludy a nesmysly, ne? Tak to jim nikdo neuvěří, není se čeho bát. Anebo že by? Že by sjte měl strach, že pravda konečně vyplave na povrch~j~



"- neočkujte se, když nechcete"
To mi bohužel dnešní právní norma neumožňuje. Podepište petici a budete mít klid~t~.



- znáte pendrek, zkuste nám prozradit obor, který jste vystudovala

Vy znáte vše! Zkuste nám prozradit obor, který jste vystudoval a v kterém roce.



- Vaše spekulace s AIDS, resp. HIV, jsou fantasmagorní, příšerné, tmářské. Jejiným jejich smyslem, stejně jako smyslem ostatních Vašich aktivit, je strašit lidi a předvádět se jim jako znalkyně, jakkoli nemáte o věcech evidentně ani potuchy. Chcete nahnat strach matkám dětí, odradit je od očkování, léčení zhoubného bujení, léčení infekcí. Skoro to vypadá, že se chcete radovat z neštěstí druhých a proto se je snažíte navodit.

~t~ Jasně, straším lidi tím, že jim říkám nebojte se nemocí~t~~t~. Zatímco Vy lidi uklidňujete, když jim říkáte: Jestli se nenaočkujete, ta můžete umřít. A Vaše děti také. Klíště jde, klíště jde, klíště si jde pro tebe! To opravdu se strašením nemá nic společného, že?~t~

6.4.2010 19:49:55
Milé, zde přítomné....omlouvám se, že toto je mimo dané téma, snad odpustíte...tak se tak potácím v jedné životní situaci, sice už mám asi jasno, ale napadlo mě, ještě se zeptat, lidí nezasvěcených... Mám dcerku, bude jí zanedlouho jeden rok...mám ji s člověkem, s kterým jsme se měli moc rádi, byť s velikými problémy, nebot se jednalo o vztah tajný(ani jeden z nás není ženatý, vdaný, žádné jiné děti nikde nejsou)-prosím, neřešte proč tajný, prostě tajný být musel a musí, není to podstatné.Těhotenství jsem(přes antikoncepci, pravidelnou menstruaci )zjistila až ve dvacátém třetím týdnu, byla jsem zcela bez příznaků, ale dělat už se, logicky, nedalo nic...Nu, šla jsem s touto krásnou novinkou za tatínkem...reakce byla taková...nu, jako muži občas mívají...prostě zmizel...zavřela jsem to v sobě, ani narození dcerky neoznámila, nechala jsem to být...Ozval se sám, po zhruba čtvrt roce věku dcery...s tím, že se musíme dohodnout ohl peněz, dále pak že mě nikdy milovat nepřestal, jen okolnosti atd....a že si to vše srovnal v hlavě a chce s námi být a žít - až to půjde, až si vyřeší své věci(manželka to není, přítelkyně ano)a já, asi v těch hormonech...hihi, tomu uvěřila a stýkáme se znovu...Teď vztah opět polevil-z jeho strany a já tuším, po všech těch peckách obrovskou zradu a zároven i něco, co jsem u sebe NIKDY nepocítila - touhu, že tentokrát mu to tak lehce neprojde-nemusel se přece vracet, nikdo to po něm nechtěl, nežádal, přijde mi to prostě trošku sprosté a mám obrovskou chuť, jít za jeho maminkou,kterou má moc rád a ona strašně touží po vnoučeti - možná je to způsob msty, nevím...chvílema vztek, touha mu zavařit....ona nic netuší, nic jí neřekl, jen se těší, až jí to řekne, ale když jsem se ptala kdy...tak - až jednou, až to půjde...Když pominu vztek, pocit zrady atd....prostě, já nevím, jsem sama ženská, máma, když vidím svou mámu, jak je z vnučky úplně hotová, sune se mi to hlavou tak..., že i ta druhá babička má nárok vědět, že je tady někdo, maličký, nový, z koho by se mohla těšit, stejně jako dcerka má právo na obě babičky, at už by to dopadlo jakkoliv....Co myslíte, řekli byste to?Děkuji.
kili
  • 
6.4.2010 19:09:35
velmi pěkně napsané a velmi vypovídající
Sylva s rakovinou(bez ní..)
  • 
6.4.2010 18:57:56
No, tak jsem to vsecko prolitla,protoze me zaujal ten pro me,,dost nevhodny a me rozzurujici nadpis".
Autor ma v mnohem pravdu, to jo, ale....napsat takovou zhovadilost, ze rozvod je horsi nez rakovina mi pripada strasne nefer vuci tem, co rakovinu maji.Autor by mozna mohl priste, nez neco vyplodi trochu premyslet o tom, co pise a jak to pise.
Rakovinu jsem prodelala pred cca 4lety, v mych 35letech.Nastesti pro me JA se nerozvedla a partner zustal se mnou.
Ale mam kolem sebe spoustu kamaradek a znamych, co se rozvedli nebo rozvadeji a pokud muzu uprimne rici po hovorech s nimi, po tom, ci si prochazeji ony a oni a ja...vsichni se shodli na tom, ze radeji rozvod, nez rakovina.
Rozvod boli, vim to, mamka to zazila a my se setrou s ni....
Rakovina ze zacatku neboli, ale kdyz zacne bolet a zacne bolet duse....lehke to rozhodne neni.
Proto me ten nadpisdoslova rozzuril.Fakt a uprimne rikam, ze ten, kdo rika, ze rozvod je horsi, jak rakovina vubec nevi, co rika!!!Nepreju nikomu, aby to zazil.kdyz totiz neni zdravi a mate svuj stin STRACH...zivot je uplne o necem jinem.Rozvodem zivo totiz nekonci a mnohe me zname rozvodem ziskaly.Sebeduveru, uctu, zacaly novy zivot.S rakovinou se mnohym lidem novy zivot bohuzel zacit neda...
Myslete si kdo chce , co chce.Toto je muj nazor, ma zivotni zkusenost.
A osobne jsem poznala na onkologii zeny, ktere partner opustil nebo se rozvedl.Bylo to pro ne hrozne obdobi, podraz, bolest...ale bojovaly a mnohe stale bojuji.pro sebe, pro deti, pro ty, kteri je maji radi.Protoze i ony rikaji:,,Opustil me.Bylo to krute, dlouho se z to dostavam, ale vim, ze z toho se dostanu.Ale dulezitejsi je pro me, abych se dostala z rakoviny!!!Rozvodem mi zivot nekonci, rakovinou muze!"

Uztnavam a chapu bolest druheho.Jakakoliv bolest je bolest.Pro kazdeho to predstavuje neco jineho.Rozvod, rakovina, jina nemoc, umrti ditete, blizkeho, partnera, pro nekoho je neprekonatelna treba smrt psa.Proste nedelam si legraci z zadne bolesti a netvrdim, ze rakovina je horsi bolest nez rozvod.Kazdy ten svuj prah osobni bolesti mame jinde.Ale takovy to nadpis me fakt vic nez rozzuril.

Je mi jedno, kdo bude jak reagovat, kazdopadne omluva za chyby a preklepy,a v kazdem pripade vsem preju predevsim zdravi a az pak to ostatni.Pa Sylva
štěpánka
  • 
6.4.2010 18:57:39
Bohužel, grafům v cizí řeči nerozumím, ty s českým komentářem, které jsem viděla hovořily jasně.


""Na většinu se umíralo, nebo měly zásadní komplikace, které způsobily doživotní následky."

Ano, umíralo a někde stále ještě umírá. Historie ukazuje, že vakcíny nevyvrátily nemoci, které byly pohromou lidstva. Ve skutečnosti to byly lepší hygienické podmínky a sanitace ve městech a dostatečná výživa, které zabránily šíření nemocí."

No spíš to asi bylo obojí, ne? Vakcinace a léčba + zlepšení hygieny. Jak zlepšíš hygienu u nemocí, které se přenášejí kapénkami???


""Zeptej se 8Oti letých, kteří v dětství ochrnuli po dětské obrně, jak jim je a co si myslí o očkování. Zeptej se žen, kterým zemřelo mimino na záškrt nebo na černý kašel."

Tehdy by asi očkování mělo smysl. Dnes nemá."

Tehdy to očkování nasadili. Díky tomu ty nemoci dnes nejsou. Přestane-li se očkovat. Ex.lékařské "pokusy", kdy se přestaly povinně děti očkovat proti některým z nich a v těch oblastech se okamžitě zvýšil počet "banálních" onemocnění, dokonce i s komplikacemi a úmrtími. Nemám na to odkaz, ale řekl mi to důvěryhodný zdroj informací (nikoli lékař medicíny).


""To že dnes téměř nevíme, jak tyto nemoci vypadají snad není výmysl."

Já vím, jak ty nemoci vypadají. Znám jejich nežádoucí účinky stejně, jako znám nežádoucí účinky očkování."

Hm, zajímalo by mě, kolik jsi viděla nemocných TBC, záškrtem, dětskou obrnou, tetanem,....... To že si přečteš, jak nemocný vypadá, jaké má příznaky nic nezmamená. Mnohokrát jsem četla např.jak probíhá růže. Až když onemocněla blízká osoba a viděla jsem to na vlastní oči (se včasným nasazením atb), pochopila jsem, jak hrozně na to lidi dřív museli umírat.



""Pokud by se přestalo očkovat, nemoci by se zase rozšířily a ohrožovaly především malé děti."

To je pouhá spekulace. Černý kašel ohrožuje malé děti i když máme přeočkovanou společnost. V Německu se proočkovannost mnohem nižší než u nás, přesto se tam epidemie nešíří."

Ano, v Německu je nižší proočkovanost, ale ne nulová, proto je většina populace chráněna.


""Nicméně statistiky jasně hovoří o tom, že očkování má v menších % komplikace a rozhodně méně závažné než proběhlá nemoc."

Zajímavá statistika. Je v ní malý háček. Očkujeme stále častěji a proti stále banálnějším nemocem. Takže % komplikací po očkování zcela jasně musí stoupat. Jenže nemoci nás již neohrožují, takže riziko komplikací po proběhlé nemoci naopak klesá."
Jak víš, že nemoci nás již neohrožují? To je pitimost, kterou poznáš, hned jak se přestane úplně očkovat. Ty bacily totiž neodešly do věčných lovišť a jsou tu furt.



""To že lidi dříve zemřeli např. po chirurg.operacích na otravu krve nebo rozsáhlé bakter.komplikace, které dnes řeší antibiotika, doufám nepopíráš. Stejně tak "běžné" streptokokové infekce - dříve smrtelné, dnes léčitelné. Ano, antibiotika se nadužívají, ale snad se lidi již poučili a přestávají s tím."

Tak tím si nejsem jistá, jestli se poučili. Stále se používají na kde co. Antibiotika jsou výborný lék, který může zachraňovat životy /ostatně stejně jako očkování/, bohužel v té míře, v které se používají, začínají být pro lidstvo pohromou."

No tak s tímhle souhlasím.


ZÁVĚR: Nechme toho. Vyměnily jsme si své názory, zjistily, že v lecčems spolu souhlasíme a teď už jen dokola meleme obě to své. Vrátíme si své názory zpět a můžeme diskusi ukončit. Souhlas?~x~


[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 196 [Dalších 156 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.