| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rozvod je horší než rakovina

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 196 [Dalších 146 >>]
kili
  • 
6.4.2010 18:55:13
- je to vědomá lež, děsná pitomina, dodnes se umírá na tetanus, dokonce novorozenmecký, záchrana těch mrňat je jedině v očkování, na které nejsou peníze a pořádají se sbírky, popíráte úmrtí na záškrt, na černý kašel, na spalničky a další, píšete o rakovině jako o ohzdravném procesu, už byste šíření těch bludů mohla zanechat

- neočkujte se, když nechcete

- znáte pendrek, zkuste nám prozradit obor, který jste vystudovala

- Vaše spekulace s AIDS, resp. HIV, jsou fantasmagorní, příšerné, tmářské. Jejiným jejich smyslem, stejně jako smyslem ostatních Vašich aktivit, je strašit lidi a předvádět se jim jako znalkyně, jakkoli nemáte o věcech evidentně ani potuchy. Chcete nahnat strach matkám dětí, odradit je od očkování, léčení zhoubného bujení, léčení infekcí. Skoro to vypadá, že se chcete radovat z neštěstí druhých a proto se je snažíte navodit.
Markéta Melicharová
6.4.2010 18:43:11
"Tvrzení, že na nemoci, proti kterým se očkuje me se neumíralo dávno před zavedením očkování je vědomá lež."

Proč si myslíš, že je to lež? Viděla jsi grafy o tom, kdy a kolik lidí umíralo a kdy začalo očkování?
Pokud ne, tak jsou např tady:

http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us

Tyto grafy pocházejí z různých zdrojů včetně veřejných národních zdravotnických agentur, encyklopedií, amerických statistik a historických statistik, publikovaných lékařských časopisů, UNICEF zpráv a dalších. Pro Kikiho jistě blábol~t~



"Na většinu se umíralo, nebo měly zásadní komplikace, které způsobily doživotní následky."

Ano, umíralo a někde stále ještě umírá. Historie ukazuje, že vakcíny nevyvrátily nemoci, které byly pohromou lidstva. Ve skutečnosti to byly lepší hygienické podmínky a sanitace ve městech a dostatečná výživa, které zabránily šíření nemocí.


"To že neznáš nikoho, kdo neměl komplikace s tzv."dětskými nemocemi" z našeho dětství neznamená, že nebyly."

Netvrdím že nebyly.


"Já zažila 2 děti s meningitidou jedno sz nich s trv. následky po příušnicích a jedno po planých neštovicích."

A proto bychom se měli očkovat? Jsou děti, které po vakcinaci zemřely. Je to dost pádný důvod k tomu, abychom s očkováním přestali?



"Zeptej se 8Oti letých, kteří v dětství ochrnuli po dětské obrně, jak jim je a co si myslí o očkování. Zeptej se žen, kterým zemřelo mimino na záškrt nebo na černý kašel."

Tehdy by asi očkování mělo smysl. Dnes nemá.


"To že dnes téměř nevíme, jak tyto nemoci vypadají snad není výmysl."

Já vím, jak ty nemoci vypadají. Znám jejich nežádoucí účinky stejně, jako znám nežádoucí účinky očkování.



"Pokud by se přestalo očkovat, nemoci by se zase rozšířily a ohrožovaly především malé děti."

To je pouhá spekulace. Černý kašel ohrožuje malé děti i když máme přeočkovanou společnost. V Německu se proočkovannost mnohem nižší než u nás, přesto se tam epidemie nešíří.


"Nicméně statistiky jasně hovoří o tom, že očkování má v menších % komplikace a rozhodně méně závažné než proběhlá nemoc."

Zajímavá statistika. Je v ní malý háček. Očkujeme stále častěji a proti stále banálnějším nemocem. Takže % komplikací po očkování zcela jasně musí stoupat. Jenže nemoci nás již neohrožují, takže riziko komplikací po proběhlé nemoci naopak klesá.



"To že lidi dříve zemřeli např. po chirurg.operacích na otravu krve nebo rozsáhlé bakter.komplikace, které dnes řeší antibiotika, doufám nepopíráš. Stejně tak "běžné" streptokokové infekce - dříve smrtelné, dnes léčitelné. Ano, antibiotika se nadužívají, ale snad se lidi již poučili a přestávají s tím."

Tak tím si nejsem jistá, jestli se poučili. Stále se používají na kde co. Antibiotika jsou výborný lék, který může zachraňovat životy /ostatně stejně jako očkování/, bohužel v té míře, v které se používají, začínají být pro lidstvo pohromou.



"K AIDS. Vysvětli mi, proč nejvíce nakažených virem HIV je v Africe, kde žijí i primáti, jejich virus zmutoval? Jak se tam dostaly ty umělé očkovací kmeny, o kterých tu píšeš?"

Já jsem snad nepsala nic o umělých očkovacích kmenech. V Africe se právě podávalo to očkování, jejichž viry se množili na opičích orgánech. Jestli to je důvod, proč je nejvíce nakažených v Africe nevím. Podložené to nemám. Je to pouze jedna z možných teorií a brát se za ní nebudu. Ale co když? Spekuluji, já vím. ~;)
štěpánka
  • 
6.4.2010 17:37:03
Markéto,
tebou uvedené nemoci jsem já ve svém příspěvku nezmínila. To co jsem psala o tetanu a vzteklině je pravda. Tvrzení, že na nemoci, proti kterým se očkuje me se neumíralo dávno před zavedením očkování je vědomá lež. Na většinu se umíralo, nebo měly zásadní komplikace, které způsobily doživotní následky. To že neznáš nikoho, kdo neměl komplikace s tzv."dětskými nemocemi" z našeho dětství neznamená, že nebyly. Já zažila 2 děti s meningitidou jedno sz nich s trv. následky po příušnicích a jedno po planých neštovicích. Zeptej se 8Oti letých, kteří v dětství ochrnuli po dětské obrně, jak jim je a co si myslí o očkování. Zeptej se žen, kterým zemřelo mimino na záškrt nebo na černý kašel. To že dnes téměř nevíme, jak tyto nemoci vypadají snad není výmysl. Pokud by se přestalo očkovat, nemoci by se zase rozšířily a ohrožovaly především malé děti.
Mám štěstí, že mé děti zatím všechna očkování snášely dobře. Kdyby měly nějaké zásadní komplikace nebo dokonce zemřely, nejspíše bych měla na věc jiný názor. Nicméně statistiky jasně hovoří o tom, že očkování má v menších % komplikace a rozhodně méně závažné než proběhlá nemoc.
To že lidi dříve zemřeli např. po chirurg.operacích na otravu krve nebo rozsáhlé bakter.komplikace, které dnes řeší antibiotika, doufám nepopíráš. Stejně tak "běžné" streptokokové infekce - dříve smrtelné, dnes léčitelné. Ano, antibiotika se nadužívají, ale snad se lidi již poučili a přestávají s tím.
K AIDS. Vysvětli mi, proč nejvíce nakažených virem HIV je v Africe, kde žijí i primáti, jejich virus zmutoval? Jak se tam dostaly ty umělé očkovací kmeny, o kterých tu píšeš?

Máš pravdu, odbočili jsme od tématu článku jinam. Souhlasím se tvým názorem, že 4 roky čekat až si to chlap rozmyslí může jen mimořádná žena. Jen nevím, zda si za to zaslouží obdiv, dle mého spíš údiv~e~~e~~e~
Markéta Melicharová
6.4.2010 15:06:18
Libíku, to nebyl argument. To byla snaha ukázat také jíný pohled na medicínu. Argumenty proti očkování uvádím jinde, sem dle mého nepatří. Šlo pouze o zamyšlení se nad tím, jestli je západní medicína skutečně to neúžasnější, co mohlo naši společnost potkat. Pro některé zřejmě ano, jiní smýšlejí jinak. Jde pouze o potkání se dvou pohledů na jednu a tu samou věc. Argumentaci jsem žádnou nepoužila.~;)
Barbarella
  • 
6.4.2010 14:52:37
Táňulo, musím říct že tenhle tvj příspěvěk mě zaujal asi tak nejvíc.. Je taky pravda že tenhle článek je poněkud jednostranný a navíc - určitě v něm nejsou obsaženy všechny problémy při rozchodu partnerů.
Ale mě taky překvapilo jak je rozchod bolestivý a nemyslím si, že bych byla na partnerovi závislá, jen jsem brala náš vztah vážně a přitom už vlastně ani nebylo o co stát. každý jsme šli svojí cestou, co jsme mohli to jsme si dali a nemělo smysl spolu zůstáva t a trápit se.
Jinak vzkaz pro přispěvatele a přispěvatelky - já jsem asi opravdu jedna z těch šťastných, která po rozchodu rozkvetla. Je pravda že moje dítě by uvítalo, kdyby s námi byl doma někdo další, zkoušela jsem to, ale bohužel, takhle mi to vyhovuje víc. A rozhodně se netrápím, finančně strádám jen trochu a bez sexu nežiju :-). Změnil se mi život, ale rozhodně nelituju a netrápím se. Pro mě je lepší chudá svoboda než bohatá zlatá klec! Ale vím, že tahle volba je těžká a není pro každého/každou. A nevím, proč bych měla snášet 4 roky partnerovy nevěry??? Bez následků? To jako že po několika letech řeknu: Miláčku fajn, skončilo to s milenkou, super, budeme žít šťastně jako dřív, vše odpuštěno??? To přece ani nejde! Je pravda že mi je 36, takže to je rozdíl oproti tomu když se rozvede 50 letá žena... ale i tak, já bych neměnila. Navíc můj bývalý přítel měl hodně kamarádek a všechno se jen postupně zhoršovalo, až došlo i na faktickou nevěru. Ale pokud bysme se nerozešli, bylo by hůř a hůř. PROČ bych to měla snášet? Aby se naše dítě dívalo na to jak mě trápí že můj chlap je pořád pryč, je na mě hnusnej protože mě srovnává s mladšími bezdětnými klientkami, tráví svůj čas raději s kamarádkami a kamrády a v práci než s námi atd?? Aby dítě vidělo jak se ke mně přítel ošklivě chová a já si to nechám líbit?? To snad pan psycholog nemůže myslet vážně. Jsou lidi kteří to snesou, ale já ne.
Na závěr musím říct, že žádná pravda není univerzální, pro někoho je druhý člověk důležitější než zdraví, někdo snese líp rakovinu, někdo rozchod. Každý jsme jiný a i druh rozchodu nebo rakoviny nebo utrpení je různý, přece nelze v těchto případech takto paušalizovat.
Markéta Melicharová
6.4.2010 14:46:26
Ale já to s tím AIDS neuvádím jako pravdu. Ale jako názor. Je trochu šokující, to je pravda. Na druhou stranu to, že AIDS je nová nemoc a že pochází od opic je známá věc. Takže zas tak neuvěřitelné mi to nepřijde. Výzkum a grafy na to nemám, takže lpět na tom nebudu.
Stěpánko, vážně člověk, který není očkovaný musí umírat. A co ty mrtvé děti po vakcinaci proti TBC? Na to se dívat můžete?
Proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám se v době mé a mých rodičů rozhodně neumíralo. Přesto se očkovat musíme. Proti nebezpečným nemocem, na kteé jsme očkováni, se neumíralo již dávno před zavedením očkování.
Ale to už jsme zase mimo téma. Omlouvám se všem, kteří řeší prvotní článek.
Chlapovi bych také 4 roky roky na to, aby se vzpamatoval, rozhdně nedávala. Možná 4 měsíce~;)
6.4.2010 12:46:44
Markéto, průšvih je v tom, že často "to, co jsme někde četli" jsou prachobyčejné kachny, snaha o vyvolání senzace a šokování veřejnosti novými skutečnostmi. Bacha na to.
štěpánka
  • 
6.4.2010 10:56:03
Markéto,
já zase četla, že virus HIV poslali na Zemi mimozemšťani a také, že byl uměle vyroben v laboratořích.~t~
Na tetanus neumírá díky očkování, ne díky tomu, že bakterie někam "zmizely" - samozřejmě již nerodíme na polích, takže riziko pro matku s novorozencem se snížilo i bez očk. Zajímavé, že jsi nezmínila existenci antibiotik - ty mají zásadní podíl na tom, že se neumírá na spoustu nemocí, dříve smrtelných. Jak tě ochrání hygiena třeba před (dříve čassto smrtelnou) pneumonií nemo angínou - kapénková inf. Nebo před vzteklinou???~t~
Já nevěřím všemu co si přečtu a ty bys taky neměla, pak sem píšeš bludy. Ale já ti je neberu, klidně se dívej, jak ti tví blízcí umírají na nemoci, které by bylo možné léčit, já bych to nevydržela, zkusila bych všechno co se dá, včetně věcí, kterým moc nevěřím....~3~~3~~3~
6.4.2010 10:30:16
Jako by neexistovaly zeny,ktere opravdu rozvod citi jako ulevu a vysvobozeni?

Nebo jsme vsechny jen chudinky,kt.manzel opustil a ony na nej ted nemuzou zapomenout??Zapomenout nechci,nemusim,nepotrebuju,ale co bylo bylo a zaplat Pan Buh,ze uz to ted neni!

Clanek se mi nelibi,je prilis jednostranny..
6.4.2010 9:55:50
Markéto, pokud ti tvoje víra velí hanit očkování, bylo by dobré, kdybys argumentovala jinak než, že "očkování proti něčemu, už si nepamatuji proti čemu.." ~t~, to je totiž hrozně srandovní a nikdo to nemůže brát vážně.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 196 [Dalších 146 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.