| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rozvod je horší než rakovina

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 196 [Dalších 136 >>]
kili
  • 
6.4.2010 7:51:41
- to jste četla o vztahu AIDS a očkování nesmysly

- očkování dává odolnost, choulostivou rostlinkou jsou neočkovaní

- medicína způsobila infarkt - vskutku unikátní náhled

- nemusíte medicínu opěvovat, ba ani využít pokud k ní chováte nedůvěru a máte ji za zdroj škod, jistě můžete využít i Vašich zde popsaných nápadů jak se zbavit rakoviny
Markéta Melicharová
6.4.2010 0:13:11
Štěpánko,

někde jsem četla, že výskyt AIDS kopíruje očkování proti něčemu /už si nepamatuji proti čemu, ale ta vakcína byla pěstována na opičích orgánech/ a že je pravděpodobné, že se na lidi přenesla právě z těch opic.
Navíc spousta léků, které dnes ve velkém konzumujeme, může právě civilizační choroby způsobovat.
Na epidemie se přestalo umírat díky hygieně, stravě, sanitaci, sociálním podmínkám. Právě očkování může mít na svědomí některá onemocnění. Právě to, že se očkujeme proti každému banálnímu onemocnění a nenecháme je proběhnout, tím ve své podstatě organismus oslabujeme a děláme z něj choulostivou rostlinku.
V konečném důsledku si sice medicína umí poradit s infarktem, ale možná ho zároveň způsobila.
Samozřejmě hodně zjednodušuji. Ta věc je mnohem složitější a není tak černobílá. Jen bych tu medicínu zas tolik neopěvovala.~;)
JaninaH
5.4.2010 22:06:17
Libiku, Líza má pravdu, tem rozhovor vyšel v časopise Psychologie dnes pod stejným titulkem.
To je ten dnešní přesycený mediální trh - takovýhle titulek (jakkoli odpudivý) prostě na stánku zaujme. ~d~
J.
máta
5.4.2010 21:40:24
Milá Tajtrdlíku,
přeji Vám, aby Vám Vaše přesvědčení, že "Rozvodu můžete předejít, tím že si vezmete opravdu někoho s kým je vám dobře a nepořizujete si děti po měsíční známosti" vydrželo co nejdéle~t~!
5.4.2010 21:00:56
Klimeš ale tu rakovinu přežil, že jo..

A kritizuji redakci
Líza
5.4.2010 20:34:58
Libik, tys ten článek nečetla? Klimešovi se rozpadl vztah. Klimeš měl rakovinu. Klimeš se sypal víc kvůli rozpadu vztahu než kvůli rakovině. Konec tečka.
Taky si myslím, že nadpis je redakční práce, ale ne na rodině, ale v časopise Psychologie Dnes, což bývalo slušný čtení, ale dnes už je to jen takovej pseudopsychologizující zábavný časopis, o fous nad bulvárem.
Ananta
5.4.2010 20:21:28
On prostě člověk musí volit a odhadovat a snažit se znát svou osobnost a rozhodnout se nakolik je nezavislý, aby si mohl dovolit žít svobodně ať už ve vztahu nebo mimo vztah. Každopádně za tendenci k závislosti se vždycky platí a to se týká všech závislostí. Ono to může nějakou dobu fungovat i na principu závislosti, ale obecně je to rizikový postoj v životě.
štěpánka
  • 
5.4.2010 19:55:13
Ananto, musím s tebou souhlasit. Na článku mi navíc vadí to přesvědčení, že rozvedené ženy nemohou být samy spokojené. Nechápu proč by nemohly. Ty, které znám jsou naprosto v pohodě a rozhodně nevypadají, že by jakkoli strádaly, ba naopak. Zatímco rozvedení muži, zejména ti, kteří vyžadovali takový tek klasický patrialchální model jsou bez ženy naprosto bezradní.
Ani jedno mé tvrzení neplatí pro všechny. Spousta žen se po rozvodu trápí (jen já je neznám) a spousta samotných mužů je životaschopných a jsou v pohodě.
Ananta
5.4.2010 18:58:58
Ano, ale u dost žen to pravda je, více či méně.
5.4.2010 18:58:41
No jestliže předchozí velmi pěkný článek je epilogem vztahu s milovaným partnerem, kterého zahubila skutečná rakovina, tak je ten nadpis mimořádně mimozní.

Ale to bude spíš práce redakce rp., toho jak přemýšlí o celé koncepci a vyznění titulky.
Hlavně, že nám Roni přejmenuje "ku srozumitelnosti" kdejaké téma. Tohle teda srozumitelné je až na půdu. Šéfuje to tu redakce bez jakéhokoliv taktu a soudnosti.
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 196 [Dalších 136 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.