28.4.2010 16:15:21
Tak to jsem ráda, že to nakonec dobře dopadlo .
Mohla byste říct, kdybych rodila doma... právě proto by se porodnice měly změnit a vytvořit podmínky pro přirozený porod, aby se pak doma nestávala podobná neštěstí. |
28.4.2010 16:10:10
ještě jsem zapomněla odpovědět první část dotazu. Na příjmu byl doktor a dělal se monitor, pak ještě jeden monitor od asistentky na pokojíku, nic nenasvědčovalo tomu, že by byla nějaká komplikace. Nepřenášela jsem, pupeční šňůra taky nebyla problém. Nebyla jsem riziková.
|
Renata + 2 piskoti |
• |
28.4.2010 16:08:44
Je to mala nemocnice+porodnice a je statni.
|
Renata + 2 piskoti |
• |
28.4.2010 16:05:58
Ja nemela ani jedno nastrizeni a u obou jsem mela malinkate natrzeni, ze by to vydalo na jeden steh. Doholi jsme se na to ze siti nebude. Nemela jsem s tim nikdy problem s hojeni nebo pozdeji. Dr. mi vysvetlil co a jak a rozhodovala jsem se sama.
Kazdy je jiny, ale myslim si ze tady je dobra komunikace mezi pacientem a doktorem, tak ze si zeny mohou vybrat. Tak se mi to nezda byt nevyhodne. |
kili |
• |
28.4.2010 16:04:08
zajímavé, mohla byste mi sděli, jakého rázu je ta nemocnice (porodnice) ? Myslím typ vlastnictví, jestli je státní nebo církevní nebo jiná .
|
28.4.2010 16:04:04
bylo to na Obilním trhu v Brně. Tehdy tam byl takový pokojík v suterénu, kde byl opravdu klid. Asistentka měla vedle taky svoje zázemí a nerušila nás moc. Jen tak náhodou došla na monitorování, naštěstí v pravý čas. Dcera měla sice špatný start do života, první rok byl nejistý, ale nakonec to docela dobře dopadlo.
|
DENISA |
28.4.2010 16:01:03
No to srovnani s cervenou legitimaci je fakt dobre. Ano, je to vec nazoru, jestli nekdo fandi komousum, at se se svym vedomim vyporada sam. Jestli nekdo chodi jako krovak, je to jeho vec. Ale at si pak nekdo nestezuje, ze se mu spatne hoji siti. O esteticke strance nemluvim, doktori musi byt zvykli na horsi veci nez jsou bubaci.
|
Renata + 2 piskoti |
• |
28.4.2010 15:57:25
Pred 5 lety nam rikali ze cisarak je od 2500 Aud nahoru, dle toho co se musi delat. Museli jsme porodnici dopredu slozit zalohu 5000 Aud. Vyuctovani probehlo ihned po te co jsme podepsali propousteci papiry a rozdil nam byl zpet pripsan na ucet behem dvou prac. dnu.
|
kili |
• |
28.4.2010 15:56:34
no, jsou tam i rozdíly mezi jednotlivými státy Austrálie i světa. V té Austrálii je zajímavé procento šití, tedy spontánních ruptur, to tak vychází že polovina žen nemá rupturu nebo jen tak malou, že nepotřebuje šití, druhá polovina potřebuje šití, z toho dvě třetiny po spontánní ruptuře. Nejsem porodník, ale trochu mi to přijde pro ty ženy nevýhodné.
|
kili |
• |
28.4.2010 15:52:28
OK, díky, uvědomil jsem si, že ta mnou uvedená paní, co rodila v Chicagu, měla porod císařským řezem, proto mi to srovnání ceny nějak nesedělo
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.