28.4.2010 13:52:02
Vsázej se, o co chceš.
Třeba časem zjistíš, že existují i jiné způsoby kontroly ozev dítěte, než monitor, který vykazuje navíc vysoké procento falešných poplachů. |
DENISA |
28.4.2010 13:51:38
Ja taky uznavam, ze nekdy muze byt kladen na rodicku velky natlak a taky uznavam, ze ne kazda zena ma prubojnou povahu. A nebudu odsuzovat matku, ktera je povahou submisivni, ze si sve neobhajila, kor v prubehu porodu, kdy mame vsechny tak nejak zatmeni mozku. Ale hodne se da o porodnici a jednolivych lidech zjistit predem, da se toho hodne prodiskutovat a predlozit porodni plan. Ani to samo nezajisti, ze se vse povede. Pak je na miste verejne na ty problemy upozornit budouci rodicky, pripadne si stezovat, dle miry problemu, ktery nastal.
|
Renata + 2 piskoti |
• |
28.4.2010 13:50:12
Kili, vy delate v zdravotnictvi, poprosim Vas o zodpovezeni otazky. Proc v nekte porodnicich mohou zeny rodit v poloze ktera je jim prijemna (na porodni stolicce, v klece, ve stoje, ......) a v mnoha ceskych porodnicich jedina mozna poloha je v leze na zadech? Dekuji za odpoved.
|
DENISA |
28.4.2010 13:46:12
Vis co se vsadim?, ze prave ty matky, co nejlepe znaji svoje telo a celou fyziognomii tela maji v maliku daleko vic nez doktori, by pri pripadnem uduseni ditete nejvice rvaly, ze je doktori zanedbali.
|
Marketa, dva kluci |
• |
28.4.2010 13:42:29
Naprosto s tebou souhlasim. Pokazde kdyz jsem v cechach a nekdo si stezuje na zdravotnictvi, povidam jim jdete se podivat nekam jinam. My mame zdravotnictvi na skvele urovni. Ziju v UK a troufam si to soudit. Sehnat tady statniho zubare, aby vas zakrok financne nezruinoval je zazrak. K doktoru jdu jen vyjmecne, protoze pokud neumirate poradi vam jist vitaminy a vzit si paracetamol. A to mi poradili i na vyrazku!! Kamaradka tu nedavno rodila a byla velmi spokojena. Ty porody maji zvladnute lip Ale kontrola po 6ti nedeli sestavala z vyplneni nekolika formularu
a pak ji doktorka povida : A tam dole jste v poradku? A ona na to ze nevi, jak to ma vedet a doktorka ji rekla, at se doma zkontroluje zrcatkem a kdyby se ji neco nezdalo, at zase prijde!! ) ) Fakt jsem se pobavila ) |
28.4.2010 13:41:49
Deniso, to nebylo nijak ve zlém. Každá máme jiný názor na to co je společensky estetické a přijatelné. Pokud nikoho nezačnu odsuzovat, odsouzet a kritizovat tak pak to ničemu neškodí.
|
Jana Nová |
28.4.2010 13:40:58
kreditko, v tom případě by stačilo, aby madam podepsala papír, že si nástřih nepřeje a bylo by po problému, případně aby svou vůli stran nástřihu projevila ústně před svědky. A pan doktor by byl rázem zachráněn od soudu se zlou madam .
Mimochodem, myslím, že soudci nejsou zrovna osoby padlé na hlavu. |
Renata + 2 piskoti |
• |
28.4.2010 13:40:02
Kili, jestli mi lhah nebo ne, to nedokazu posoudit. Pravdou je ze si myslim ze to tak v mnoha pripadech je ... penize na prvnim miste. I kdyz se situace pozvolna meni k lepsimu, stale se mnoho lekaru chova rekneme nevhodnym zpusobem a povyzene. S pacienty je manipulovano tak jak je to vyhodne pro dr. nikoliv pro pacienta. Prijde mi ze mnoho veci-vysetreni se dela zbytecne je proto aby z toho byly body. A naopak kdyz pacient pozaduje nejake vysetreni nebo predepsat leky je odkazovan na jineho dr., obvykle praktickeho lekare.
System zdravotnictvi ma vsude na svete problemy. Myslim si ze hodne zalezi na lidech. Bohuze me zkusenosti v cechach s lekari jsou casto negativni, po te lidske strance. |
Cimbur |
28.4.2010 13:39:37
Myslím Kerrio, že do problematiky opravdu moc nevidíte. Představa lékaře sedícího a čekajícího v pracovně (zvlášť na tak exponovaném oddělení) je úsměvná.
|
Maeve |
28.4.2010 13:38:55
takže na ječné zrno je dobrý odvar z měsíčku lékařského?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.