Jana B. 2 kluci 5 a 2 roky |
• |
1.5.2010 17:59:00
Omlouvám se, že Vám vstupuji do konverzace. jen Vám chci říct, že jsem měla s druhým synem stejný problém. Od malička, při pláči i při kojení se mu dělalo z jazyka srdíčko. prostě... přirostlá uzdička. Jíst mohl, křičet taky, ale i tak jsem si nechala napsat doporučení na ORL. Tam jsme si sice vytrpěli asi 2 hodiny v čekárně, ale u lékaře jsme byli hotoví asi tak za 5 minut i s papírováním. Malý plakal, ale spíš kvůli tomu, jak jsem ho pevně držela. Pan doktor šmiknul nůžtičkama, já uvolnila sevření a Toník přestal plakat. krve teklo minimálně A během půl hodinky byl úplně OK. To vše se odehrálo na jeho 9 měsících.
To je má zkušenost. Mějte se hezky a ať Vám to dobře dopadne. Jana |
Lucie |
• |
1.5.2010 14:41:28
Já si dovolila odmítnou oxytocin. Dostala jsem v bolestech kázání od doktorky, že jsem nesvépravná a že zabíjím své dítě. Nejsem vzdělaná v oboru porodnictví, tak přece nevím, jak se rodí děti. Ona je zde doktor a jedině ona ví, jak se rodí děti. Manžel i já jsme se nezmohli na odpor. Ještě se manžela ptala, jestli mám občanku.
Díky ní se teď doktorům velkým obloukem vyhýbám. |
Lucie 3děti |
• |
1.5.2010 14:16:33
2x jsem rodila za "pomocí" felčarů. Monitor prakticky neustále. Nepříjemné vynucené polohy, píchání vody bez souhlasu, 2x to zkočilo císařem pro dusící se dítě. Jednou porod v jiné porodnici bez sebemenšího zásahu. Občasná kontrola sondou, žádné dlouhé monitory. Celý porod jsem si mohla dělat co jsem chtěla. Měla jsem potřebu chodit, tak jsem chodila, chtěla jsem do sprchy, tak jsem šla. Holka se narodila s AS 10 10 10. Všechny 3porody začaly bez problémů a dva ukončíli doktoři císařem jenom proto, že neuměli si dát zpátečku.
|
1.5.2010 14:16:09
Dik za tvoji nadsazku
|
nussie |
• |
1.5.2010 5:50:13
Co mela pani za pojistku, ze mela plnou uhradu???
Ve velke vetsine i drazsi pojistky (300 dolaru mesicne) maji urcitou spoluucast. Vetsinou 1000 dolaru (za rok, ne za vykon) Porod se v USA pohybuje v castkach od porodniho domu (od 3.000 dolaru) pres ambulantni porod (asi 9.000 dolaru) az k porodu s hospitalizaci (k ambulantnimu asi 500/1000 dolaru za den - zalezi na nemocnici, medikaci apod) |
MarkétaP + 4 dcerky |
30.4.2010 22:07:51
a úplně stejně by to nevadilo, kdyby ti oholili hlavu a natřeli ruce na červeno, protože je to zvykem? Má to na porod zdravého dítěte asi tak stejný vliv jako ten nálev a holení ;)
|
sára+3kulíšci |
30.4.2010 19:02:51
Binturong...-přesně takhle to cítím i já!! ..(bylo mi jedno jestli mě holí nebo dávají nálev...hlavně at se mi narodí zdravé dítě!! a at to netrvá dlouho
|
Veverrka |
30.4.2010 15:36:02
Dobrý den Zeldo, mohla byste mi prosím napsat Vaši mailovou adresu ? Zjevně máte informace a zkušenosti, kt. mi chybí, a o kt. bych měla event. zájem. Díky moc, Tereza
|
Jana Nová |
30.4.2010 15:12:25
Kiko, to je tvůj osobní postoj a samozřejmě je hoden respektu. Nicméně to, že někdo chce rodit doma je zase jeho postoj, který je z principu hoden naprosto stejného respektu .
Jinak debata samozřejmě není o domácích porodech, ale o přirozených porodech, které jsou realizovatelné i v porodnici. |
Jana Nová |
30.4.2010 15:01:23
Jalto, ty jsi rodila císařem a ještě navíc ti doktor udělal episiotomii? To se na tom světě dějou věci...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.