DENISA |
29.4.2010 16:03:34
No alespon vidis, kam az veta o jednom oholeni k porodu se dostane - az do podpazi, jestli se nedostala uplne do jine casti tela
|
DENISA |
29.4.2010 16:01:20
Zuziny, asi uplne stejne jako ona pozna, ze tim, ze si holim podpazi, mam snizenou inteligenci.
|
kacenkaii |
29.4.2010 15:40:05
Ano musím taky souhlasit.Oholila jsem se sama den předem,asi jsem nějak tušila,že to přijde.A jak jsem byla potom za to ráda. klystýr jsem chtěla,ale řekli,že to není potřeba.Ono se pak fakt hodí nemuset pár dní na záchod. Nevím,někto to třeba nezvládá,ale já s nima během tlačení normálně mluvila a sestřička se mě zeptala,jestli mě může nastřihnout,svolila jsem a hodně to pomohlo. Já určitě proti takovým malým zákrokům nic nemám. Monitorování bylo hrozný pro mě,ale věděla jsem,že je to potřeba,kamarádce to zachránilo dítě,když při tom zjistili,že musí honem udělat císeře.Jinak by to nevěděli. |
M + J + A |
• |
29.4.2010 14:47:27
Moc děkuji za podrobný popis cviků. Synovi budou brzy dva roky a nemluví skoro vůbec, domluví se ukazováním, což připisuji tomu, že chodí 6 měsíců do francouzských jeslí, takže je vystaven dvěma jazykům, což ho v řeči brzdí. U dcery to bylo podobné, ve dvou letech skoro nic a o 4 měsíce později už pusu nezavřela. Tu narkózu doporučovali lehkou, více méně jen omráčení, aby s tím laserem mohli dobře pracovat, nicméně syn měl v té době 9 kg, což bylo na hranici pro použití narkózy vůbec. Laser nám doporučovali právě kvůli tomu, že řez je čistý a riziko, že uzdička přiroste znovu a zbytní je menší a zároveň nám doporučili to udělat v roce, aby se nenaučil špatně mluvit a nemuselo se to pak řešit na logopedii, což by pro nás bylo dost obtížné. No uvidíme, jak je vidět zatím máme čas. Ještě jednou díky moc. Markéta
|
M + J + A |
• |
29.4.2010 14:47:26
Moc děkuji za podrobný popis cviků. Synovi budou brzy dva roky a nemluví skoro vůbec, domluví se ukazováním, což připisuji tomu, že chodí 6 měsíců do francouzských jeslí, takže je vystaven dvěma jazykům, což ho v řeči brzdí. U dcery to bylo podobné, ve dvou letech skoro nic a o 4 měsíce později už pusu nezavřela. Tu narkózu doporučovali lehkou, více méně jen omráčení, aby s tím laserem mohli dobře pracovat, nicméně syn měl v té době 9 kg, což bylo na hranici pro použití narkózy vůbec. Laser nám doporučovali právě kvůli tomu, že řez je čistý a riziko, že uzdička přiroste znovu a zbytní je menší a zároveň nám doporučili to udělat v roce, aby se nenaučil špatně mluvit a nemuselo se to pak řešit na logopedii, což by pro nás bylo dost obtížné. No uvidíme, jak je vidět zatím máme čas. Ještě jednou díky moc. Markéta
|
Jana Nová |
29.4.2010 14:23:29
zuzini, třeba smrdím i na stovky kilometrů - podle toho, odkud Denisa je
|
zuzini |
29.4.2010 13:42:13
Beru zpět, uniklo mi "zastánců"
|
zuzini |
29.4.2010 13:33:15
Jak víš, že Boleslavka smrdí? Poznáš to podle stylu psaní?
|
zuzini |
29.4.2010 13:31:19
Do porodnice si musíme holit i podpaží?
|
Jana Nová |
29.4.2010 13:11:21
Deniso, čistí a nesmrdící spoluobčané mohou být klidně neoholení spoluobčané. Pořád čekám, až z tebe vypadne něco nad hranicí prosté primitivnosti a nic...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.