| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 421 [Dalších 311 >>]
MarkétaP + 4 dcerky
30.10.2010 19:03:31
No jestli jsem dobře pochopila, tak ho ty předchozí po dospění jako přítele nechtěly (i když to min. jedné z nich vyznal).
štěpánkaa
30.10.2010 18:56:08
Kaczi a proč se tedy "nedržíš" svého citu k dívkám, které jsou již dospělé? Protože jsi pedofil dospělé ženy tě nepřitahují, přitahuje tě dítě - Markétka, jinak bys snad již "zakotvil" u Klárky nebo Alžběty? Nebo něčemu nerozumím? Markétka taky dospěje a ty si najdeš jinou malou holčičku, do které budeš zamilovaný, doufejme platonicky. Proč by to mělo být s Markétkou jinak?~a~~a~~a~
kili
  • 
30.10.2010 12:10:21
- jo, zajímavé, ba se nyní i zdá, že berete vše

- Klárky a Alžbětky je mi stejně líto jako Markétky a případných dalších obětí Vašeho zájmu

30.10.2010 11:40:01
"až Markétka dospěje, nebude pro něj přitažlivá"

Zajímavé je, že hned víte, co v budoucnu bude nebo nebude. Mě výjimečně přitahují i cizí neznámé dospělé ženy, které potkávám na ulici, mám také zkušenost, že několik spolužaček z gymplu, které se mi vždycky hodně líbily, se mi líbí i dnes, a to mají také již kolem třiceti. Klárka, do které jsem se zamiloval před 10 lety, dnes má 20 a stále se mi velmi líbí..., Alžbětka už bude mít za chvilku 18, sekundární pohlavní znaky má dávno vyvinuté, také se mi stále velmi líbí a je pro mně velmi fyzicky přitažlivá.
kili
  • 
30.10.2010 11:30:08
až Markétka dospěje, nebude pro něj přitažlivá
30.10.2010 11:15:18
Děkuji za odpověď-jen upřesním-k tomu vedoucímu v táboře-jasně každý učitel (nebo téměř každý)míval svoje oblíbence/kyně a bylo to víc nebo míň znát...ale tady ten vysílal takové mimosmyslové signály v komunikaci -trochu zvláštní pohledy prozrazující zalíbení,občasné polácání a mírně vyšší frekvenci vyhledávání fyzického kontaktu...atd že dohromady jsem si tenkrát intuitivně myslela že je pedofil a dnes z pohledu dospělé si myslím že jsem se nezmýlila..ale jak řikám neubližoval,byl moc milý...jen prostě to šlo dle mého poznat a nebylo to jen o tom že je protěžuje
A jak jsi psal že by jsi chtěl s Markétkou zestárnout tak mě napadá že máte možná jednou šanci na legitimní plnohodnotný vztah..kdyby totiž Markétka (či jiná) měla zájem tak až bude dospělá nebude na vašem vztahu nic divného že?:-)Vždyť je tolik mužů co žijí s mnohem mladšíma ženama-v tom by nikdo nic pedofilního ani divného nehledal...
Jinak ten vztah s Markétkou myslím že je nestandartní také tím jak je nadstandartní i vzhledem k věku...mě osobně kdybych byla její matka a nevěděla to o Vás tak mi to osobně divné připadá a budu velmi ostražitá proč ten třicetiletý kluk má zájem tolik nás navštěvovat,trávit u nás čas atd...tím neříkám že bych vás hned odsoudila jen by mi to přišlo divné ne zcela běžné (většina kluků v tomhle věku má jiné zájmy)a sledovala bych to.Ale na druhou stranu asi máte pravdu že pokud se s vámi Markétka bude cítit dobře pravděpodobně na vás bude i v dobrém vzpomínat a fakt že jste třeba do ní byl zamilovaný nějak zpracuje...také jsem měla asi ve dvanácti dobrého kámoše o dost staršího )přes třicet let),v té době jsem byla ještě hodně dítě a měla dětské myšlení...že by do mě mohl být zamilovaný mě nikdy nenapadlo až ted když čtu o vás jsem si na něj vzpomněla-a je fakt že i kdyby to tak bylo a já se dnes dozvěděla že je pedofil asi by mi to nějak neublížilo a vzpomínala bych na něj ráda stále...brala jsem ho jako někoho kdo má rád děti:-)tím ale neříkám že byl určitě pedofil to ne to si netroufam odhadovat...~z~
30.10.2010 0:05:35
Já myslel krutější na organizátory...

No, jinak když si člověk přečte takový hezký článek o pedofilii: http://www.najmama.sk/clanok/225658/pozor-nevyhliadol-si-prave-vase-dieta-pedofil/

tak se pak ani nedivím, že lidé mají takové názory, jaké mají... No kdo by nesouhlasil s takovým článkem? Kolik čtenářů bude v takové chvíli zajímat, jestli ten článek informuje objektivně a pravdivě?
Apolena.
29.10.2010 23:54:33
Nebylo třeba být krutější, bylo mu opravdu HODNĚ blbě ~:-D.
29.10.2010 23:43:47
Ještě jsem to nedopovídal - alkohol nemám rád, hodně pachatelů zneužití dětí (právě třeba těch heterosexuálních) je při požití alkoholu, snižuje zábrany... Nemám ho prostě rád, a sebe mám rád vždycky pod úplnou kontrolou. Pro úplnost - alkohol jsem nikdy nepil, rodiče jsou konzumenti, opilí nikdy nebyli. Nevadí mi, když si lidé dají sklenku vína nebo pivo někde ve společnosti, ale vadí mi, že to mnozí lidé přehánějí, nebo kdysi na VŠ moji vrstevníci v alkoholu viděli cosi "lepšího", vždycky se šli ve čtvrtek večer "ožrat"... Znám také pak rodinu, mimochodem velmi dobrá známá mamky Markétky a také o mně ví..., kde otec přišel z "práce" ožralý, zmlátil ženu, děti... a navenek pro ostatní to byl jinak velmi příjemný chlap. Hnus, humus, alkohol prostě do mě někdo dostane jen pod pohrůžkou smrti.
29.10.2010 23:35:57
Já bych byl krutější... Mimochodem, jsem také abstinent. Úplný. :-)
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 421 [Dalších 311 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.