| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 421 [Dalších 281 >>]
štěpánkaa
29.10.2010 11:44:58
Sylvo, máš upovídanou holčičku, asi. Hovory s mými dětmi (a nejen v pubertě) se z jejich strany omezují na: Hmmm. Jo. Ne. neřeš. Hustý. OK. nebo neartikulovaná citoslovce. o zásadních zlomech se většinou dozvídáme náhle, s půlročním zpožděním....~d~~d~~d~
Apolena.
29.10.2010 11:43:42
Jo a to, co mi neřekne Anička, to mi vykecají děti na doučování. Já jsem přeinformovaná matka ~:-D.
štěpánkaa
29.10.2010 11:42:57
Sylvo,
já taky nezvu jen tak někoho k nám domů a své děti neposílám domů k nikomu koho dobře neznám. Takže ani k tomu tvému známému - praseti, jak jsi psala by se taky nejspíše nedostaly.
Druhá věc je, že ani o člověku, kterého znám, nevím, zda není pedofilní nebo sadista nebo jinak odlišný. Tak posílám oba kluky neráz (např.na doučování, ale i na kroužky, na tábor, apod.)~3~~3~~3~
Apolena.
29.10.2010 11:41:42
Pawllo,
od toho jsem máma, abych se s dítětem denně a celkem podrobně bavila, co se dělo. Když mě něco jeden den zarazí, půjdu si to prozkoumat, nebudu čekat, jak se to vyvine.
Pawlla
29.10.2010 11:36:44
Sylvo,to je,ale taky diskutabilní,oběti únosu mají skvělý vztah s únoscem,týrané děti milují své rodiče,dítě se snadno může stát obětí manipulace.Od toho je tam rodič,aby je chránil když jim hrozí nebezpečí,přesto,že se cítí dobře.
Apolena.
29.10.2010 11:25:48
Štěpánkoo,
no, on by se k nám domů ani nedostal :-). My jsme hodně uzavření, co se týká návštěv a nových známých. Moje dcera má svého tátu, který se jí věnuje, nevidím jediný důvod, proč by k nám měl za ní chodit nějaký jiný dospělý muž. Ale přečti si o rodině Markétky, tam bych to viděla jinak.
Apolena.
29.10.2010 11:21:37
Štěpánkoo...já znám člověka, kterému by většina matek svoji dceru s nadšením svěřila. Je to vzdělaný člověk, nesmírně slušně vyhlížející, vysoce postavený, kolegy uznávaný, heterosexuální. Otec tří dětí. A hnusné prase. To, že je někdo nějak sexuálně orientovaný, o něm jako o člověku vůbec, ale vůbec nic nevypovídá.
štěpánkaa
29.10.2010 11:18:43
sylvo a zvala bys ho k sobě domů, kde by byl jen s tvými dětmi? Jako to dělá máma Markétky? Já tedy ne. Ale samozřejmě, chodit do školy, kde je 30 dalších dětí a další učitelé je to něco jiného....~3~
Apolena.
29.10.2010 11:18:02
Anno,
to jsi dobrá. Já znám osobně Aniččinu učitelku a několik dalších učitelek, ale zdaleka ne všechny, ani si neumím představit, jak bych je měla poznat osobně. A to do té školy dvakrát týdně chodím doučovat.
Apolena.
29.10.2010 11:15:12
Anno,
velmi pravděpodobně (spíš zcela jistě) bych dceru nepustila na dovolenou s žádným mužem, i kdyby byl dlouholetý kamarád a věděla bych, že je heterosexuální.
Pokud bych toho učitele znala, věděla, že je dobrý učitel, určitě bych kvůli tomu dceru od něj neizolovala. Před chvílí jsem to psala, ano, znejistěla bych a určitě bych byla mnohem ostražitější.
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 421 [Dalších 281 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.