štěpánkaa |
29.10.2010 10:47:08
Anno, Kacz tu dával odkaz na článek, kde je podrobně popisovaná rodina Markétky, když projdeš všechny jeho včerejší příspěvky, tak na to narazíš.
Katzi, nepochybuji že nemáš jednoduchou životní situaci, ale jsi dospělý člověk, takže ses ke své orientaci nějak postavil. Markétka dospělá není a nemyslím si, že váš vztah jí může do budoucna nějak pomoci. pokud se vaše okolí dozví "pravdu" bude Markétka chudák, kvůli odsudkům okolí. Pokud vše zůstane na bázi povídání, možná si v dospělosti řekne - byl to divný hodný strejda, ale co když ne, co když se bude cítit stigmatizovaná. tvá nadměrná pozornost jí dle mého nesvědčí. Pořád mi připadá, že obhajuješ neobhajitelné. ano, pochopím, že se realizuješ jako učitel, že znáš dětskou duši, rozumíš dětem,... Ale vztah dospělý muž - desetiletá dívka, to už je na mě moc a opravdu to nemohu (a neumím) pochopit. |
Pawlla |
29.10.2010 10:16:17
Anno,jak už jsem psala níže,myslím,že Markétka už dávno vycítila,že je "něco jinak",děti jsou velmi vnímavé.
|
Anna |
• |
29.10.2010 10:01:01
Definice jako taková je svým způsobem docela fuk, ono existuje těch definic pedofilie víc.
Já osobně bych nestavěla na stejnou úroveň pedofily a homosexuály. V žádném případě nemám nic proti orientacím, jejichž objekt je dostatečně mentálně zralý, chápající "o co jde" a na základě toho schopen vyjádřit svůj souhlas či nesouhlas s danou situací. Což je právě homosexualita. Naopak je mi na blití z orientací typu pedofilie, zoofilie, nekrofolie apod., kdy ten objekt buď nechápe, o co jde, případně nemůže vyjádřit svůj souhlas či nesouhlas. Docela by mě zajímalo, z jaké rodiny pochází Markétka. Tipla bych si na rodinu, kde na dítě nemají nebo nechtějí mít čas a tak ho raději nechají klidně i s pedofilem (konec konců je to hlídání zadarmo). Jinak si totiž chování matky vysvětlit nedokážu. A co teprve Markétka až bude dospělá? Co když jí to v dospělosti dojde nebo jí to matka přímo řekne? Moje důvěra v rodiče by se asi otřásla v základech, kdyby mi moje matka řekla - nechávali jsme tě s pedofilem, věděli jsme to o něm, řekl nám, že tě miluje, ale my jsme věřili, že ti neublíží. |
Pawlla |
29.10.2010 8:57:05
Představy jsou každého soukromá věc,pokud ale v těch představách není nic o dětech,tak to asi není pedofilie.To co tady Kasz popisuje,zní tak hezky,platonická láska,nic sexuálního..Ale při mastrubaci taky jsou nějaké představy,ne?Za další,představuje si jak s Markétkou žijí,mají děti,takže je už dospělá a pořád ho přitahuje?No i kdyby to tak všechno bylo,myslím si,že Markétka by poznala,že to není standartní vztah,že je něco jinak.Jako matka bych byla proti.
|
29.10.2010 1:27:02
Sylvo, mě ten tvůj příspěvek o tom, jak znáš ty tři muže, co znásilnili dítě, dost zasáhl, až tak, že jsem si ho uložil do textového souboru na disk. Myslím také totiž, že jsi to tam dobře vystihla.
"Kdo chce, pochopí. Hodně štěstí." Vždycky si říkám, že když v diskuzi pochopí aspoň jeden, a nebo aspoň jeden zauvažuje trochu nějak hlouběji, tak to mělo smysl. Takže díky a také přeji dobrou noc. |
29.10.2010 1:22:33
"Rád se předvádíš a jsi středem pozornosti. Ještě bys měl vystoupit v televizi (nebo mi něco uniklo?)."
Je pravdou, že se pedofilií zaobírám dnes a denně a je to v podstatě můj život. Nemám téměř nic jiného na práci. Chodím na různá fóra, každý den si nechávám na Googlu vyjíždět výsledky vyhledávání, zda nenajdu někde nějaký nový text, kde o pedofilii mluví. Koneckonců tak jsem přišel i na server rodina.cz. Je celkem málo pedofilů, kteří se nějakým způsobem snaží o osvětu. Buď se bojí, nebo si prostě chtějí žít svůj život bez těch otravných reakcí a ubíjejících diskuzí. Někteří na to ani nemají povahu, možná by pod tíhou depresí z nenávistných příspěvků některých nepedofilních spoluobčanů spáchali i sebevraždu... Jiní si prostě jen nechtějí komplikovat život (každým příspěvkem sebe trochu odhaluju, kromě jiného si musím dávat pozor na bezpečnost z hlediska IP adres, komunikace přes email apod.). Na druhou stranu mi taky přibližně dvakrát měsíčně napíše nějaký nový "mladý" pedofil, který je celý zoufalý z toho, že se mu líbí holčičky... Co mu mám říct? Myslíš si, že by v této diskuzi obstál? Neobstál, byl by dokonale zmatený, přesvědčený o tom, že je dětem nebezpečný... o tom, že vlastně jiné východisko nemá. K tomu exhibicionismu - znám jednoho pedofila exhibicionistu, poznáš ho velmi snadno - zaplevelí diskuzi stále se opakujícmi přiíspěvky, a nereaguje ani na rozumné výzvy, které se mu snaží vysvětlit, že svými stále se dokola opakujícími diskuzními příspěvky, ve kterých se mimojiné také dopouští mnoha generalizací a vypouští tak mnoho nepravd, škodí. Jenže on je opravdový exhibicionista a i kvůli tomu dochází k sexuologovi. Navštěvuje nuda pláže (třeba mě se zrovna tento jeho přístup nelíbí), neustále propaguje, že by pedofil měl mít možnost pod dozorem umývat někde v nemocnicách nahé děti... s tím taky nesouhlasím... Jooo, to by sis teprv užila, kdyby se tady JH (jeho přezdívka) objevil. |
Apolena. |
29.10.2010 1:10:41
Už jdu taky spát. Už jsem to psala, ale napíšu to znova - je dobré, že o sobě píšeš. Kdo chce, pochopí. Hodně štěstí.
|
29.10.2010 1:07:32
"Kaszi,
nemyslela jsem to, co je vidět, ale to, co je cítit. Já jako dospělá žena setsakra dobře cítím rozdíl při povídání s kamarádem a povídání s někým, koho přitahuju. To dítě to musí cítit taky, ale na rozdíl ode mě si to neumí vysvětlit." Dobře, ale to zase pořád ještě automaticky neznamená, že to nutně musí zanechat nějaké negativní následky. Pokud se to jednou dozví, tak si pak řekne: A jó, tak proto mě tehdy tolik "žral". Samozřejmě v případě, že už bude některé věci vědět. |
29.10.2010 1:03:26
"Ne, nezpochybňoval, jen jsi napsal, že by sis ji vzal, kdyby ona chtěla."
No jo, ale v té kultuře by se to považovalo za normální. Takže by tam to dítě nikdo "neusměrňoval" resp. naopak by teba ho usměrňoval k tomu manželství. Logicky však, z našeho pohledu, je naprosto v pořádku, že se čeká do nějaké doby, než k tomu manželskému závazku může dát daná osoba kvalifikovaný souhlas. Mě osobně, jako křesťanovi, třeba dost vadí, že kvalifikovaný souhlas k pohlavnímu styku (a tedy i k početí dítěte) může dát 15tiletá, ale vzít si za manžela a založit rodinu může až 18tiletá. |
29.10.2010 0:58:44
"tvrdil jsi, že erotickou představu o dítěti jsi měl tak dávno, že už si to ani nepamatuješ."
Je třeba číst přesně, psal jsem, že si nepamatuji, kdy naposledy jsem si představoval dítě ze školy. Erotické představy s dětmi jinak mívám samozřejmě docela často. Když vidím teď, co tady píše Sylva, dělá se mi špatně - uff, nedovedu pochopit, jak někdo může ublížit, a to třeba právě tím, že s dítětem souloží... Že jsem sice otrlý, ale když někdo někde napíše reálnou zkušenost o nějakém ubližování dětem, tak mě projde mráz po zádech a zůstávám konsternovaný. Kdyby někdo třeba takto ublížil Markétce, tak bych byl moc smutný :-((( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.