Panímáma |
• |
29.10.2010 0:57:18
Kazsi, tebe by opravdu měli izolovat od dětí. Dlouho jsem se tomu bránila a velmi nerada používám invektiva, ale ty jsi opravdu mag.r. Jdu spát a před spaním se za tě pomodlím, aby jsi prozřel a podíval se svoje chování z nadhledu i na ten tvůj nebetyčný alibismus. A prosím, připiš si ke své pedofilii ještě exibicionismus. Rád se předvádíš a jsi středem pozornosti. Ještě bys měl vystoupit v televizi (nebo mi něco uniklo?).
|
Apolena. |
29.10.2010 0:55:28
Ne, nezpochybňoval, jen jsi napsal, že by sis ji vzal, kdyby ona chtěla.
Ale to už je asi slovíčkaření. |
Apolena. |
29.10.2010 0:52:28
Kaszi,
nemyslela jsem to, co je vidět, ale to, co je cítit. Já jako dospělá žena setsakra dobře cítím rozdíl při povídání s kamarádem a povídání s někým, koho přitahuju. To dítě to musí cítit taky, ale na rozdíl ode mě si to neumí vysvětlit. |
29.10.2010 0:51:15
"Kaszi,
jenže v deseti letech je to prostě ještě dítě, to, co chce, je třeba usměrnit! Spoustu věcí ještě nechápe, nemůže ještě dělat všechno, co chce, protože ve svém věku ještě nedokáže odhadnout, že jí to něco může ublížit." Souhlasím, však jsem to, doufám, nikde nezpochybňoval. |
29.10.2010 0:47:34
"Věřím, že dětem nechceš ublížit, ale děti mají radar a poznají, že je něco "jinak"."
To ještě neznamená, že pokud je něco "jinak", tak to je špatně. Za příklad budiž různě fungující rodiny, v každé rodině některé záležitosti prostě fungují trochu jinak. S tím, že erotika k dětem nepatří, souhlasím, ale právě proto se taky snažím chovat "co nejnormálněji", to už jsem tu psal. Ano, Markétka může vnímat divně, proč si s ní tak rád povídám a že žádného jiného takového dospělého nezná, ale to už je pak zas divné, proč to ona divně vnímá. Hledejme za vším nějakou divnost a najdeme ji tam. |
Apolena. |
29.10.2010 0:41:51
Kaszi,
jenže v deseti letech je to prostě ještě dítě, to, co chce, je třeba usměrnit! Spoustu věcí ještě nechápe, nemůže ještě dělat všechno, co chce, protože ve svém věku ještě nedokáže odhadnout, že jí to něco může ublížit. |
Panímáma |
• |
29.10.2010 0:38:32
A jsme u toho - pohoršovala jsem nad tím, že pedofilové děti špiní svými erotickými představami. A pokud si dobře vzpomínám, tvrdil jsi, že erotickou představu o dítěti jsi měl tak dávno, že už si to ani nepamatuješ. Je zajímavé, jak si dokážeš odporovat. Opravdu jsi manipulátor.
|
Apolena. |
29.10.2010 0:38:27
Panímámo,
Kasz si svoji sexuální orientaci nevybral. Kritizuješ ho za to, že popisuje, co cítí. To přece nikomu neubližuje. Znám minimálně tři muže, o nichž vím, že znásilnili dítě. Ani jeden z nich není pedofil. Jsou to hovada, ale hovada "správně sexuálně zaměřená", tedy objekt jejich erotického zájmu jsou ženy. Oni o dětech nesní, oni s nimi souloží. Co je lepší? Být pedofil, věnovat se dětem a mít představy, které nikomu neublíží...nebo být heterosexuální, snít o ženách a znásilňovat děti, protože prostě dítě je po ruce a nebude se bránit? |
29.10.2010 0:32:37
Nevím, jak bych se choval v jiné kultuře, ostatně to nevíte ani Vy. Ale kdyby tam existovala možnost vzít si Markétku za ženu už v jejích deseti, tak pokud by ona chtěla, proti bych určitě nebyl.
Dítě byste mi nesvěřila z jiného důvodu - přece mě vůbec neznáte, takže byste mi dítě nesvěřila úplně stejně jako člověku, který bydlí na druhém konci vesnice. Joo, hřeším proti spoustě věcí, to je fakt. Ale s jedním faktem jsem se už dávno smířil - s tím, že jsem pedofil. A k tomu prostě určité představy a myšlenky přirozeně patří. To přece nic nemění na tom, že Markétku miluji a chtěl bych s ní prožít zbytek života. Myslím, že podobně to prožívají i většinově orientovaní, ti si také v představách přirozeně představují různé "hříšné" věci (opravte mě, pokud se mýlím). |
Apolena. |
29.10.2010 0:29:08
Kaszi,
to je fakt na filozofickou debatu . Přečetla jsem si, že jsi křesťan, díváš se na to tedy jinak, než já. Nejsem si jistá, jestli pedofilie je v každém z nás. Myslím si, že na nás nepedofily spíš silně působí dětská bezmoc. Představujeme si, jak se asi cítí dítě, pokud se ztratilo, dospělý by si dokázal poradit, dítě někam zaleze a brečí a šílí strachy. Neřeší, čeká na pomoc. To je myslím důvod, proč se lidi mnohem víc zajímají o osud ztracených dětí. Snažím se tě pochopit, ale je to pro mě těžké. To, co si myslím, shrnula přesně MUDr. Fifková - dospělá erotika k dětem nepatří. Věřím, že dětem nechceš ublížit, ale děti mají radar a poznají, že je něco "jinak". |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.