Hanka 75 |
28.10.2010 22:20:06
A nevyzní ti to tak, jako kdyby pedofil nezneužívající děti nebyl pedofilem ?
|
kili |
• |
28.10.2010 22:18:18
jako rodiči jsou mi definice na pendrek, kdyby se vyskytl takový dospělý so se chce přátelit s mými dětmi, zorientoval bych ho dostatečně na to, aby ho ty choutky přešly.
Vy tu ovšem spolu s tím dalším kdovíkým listerem nejspíše provokujete čtenáře, jinak lze těžko vysvětlit drzost, v jaké tu popisujete své smyslné vztahy k dětem. Úchylná je ovšem i taková provokace ne toto thema. Na druhou stranu jako presentace existence nebezpečí pro děti to poslouží dobře. |
štěpánkaa |
28.10.2010 22:17:22
dle mého je toto jednání již za hranicí a pro mě skutečně nepochopitelné...
|
Hanka 75 |
28.10.2010 22:17:05
No, to jsem tedy sama opravdu na vážkách, jak bych se zachovala. Ono totiž to předcházet nebezpečným situacím - co to je v reálu? kde by byla má hranice ? Kdyby to byl zájmový kroužek, skautský oddíl, jak bych dítěti vysvětlila, že na kroužek během roku chodit může, na tábor už ho nepustím... a přiznám, že to už bych se opravdu bála. Jak vím, kde ten pedofil má hranice ? Že ho třeba moje dítě nebude přitahovat "šíleně", vždyť i heterosexuály někdo přitahuje míň, někdo vůbec, někdo "šíleně" moc,... nebo si neřekně, že pro tohle dítě tohle a tohle bude přínosem, že tímhle mu neublíží... to mě jen tak napadá.
Věřím, že jsou pedofilové, kteří dětem nikdy neublíží, ale nejsem si jistá, kde je má hranice, že bych vědomě do toho šla...Vlastně by mi bylo mnohem příjemnější, kdyby se to téma fakt odkrylo, nebylo hanbou se k tomu přiznat, a pak by bylo též snažší být v klidu. Jo tenhle učitel je pedofil, všichni to o něm vědí, můžu být klidněnšjí, že na školním výletě, nebude on sám v nějaké "pro něj a dítě nebezpečné" situaci. Třeba tam bude preventivně ve spol. jiného učitele. No to je hudba budoucnosti. A též by bylo více informací, jak tu někdo psal. Kolik je vlastně takovýchto lidí v populaci, jak to řeší, co dělají (to by bylo též zajímavé), jak často selžou... co jim to třeba dává, co to dává jejich okolí, když s tím umí pracovat... |
28.10.2010 22:01:26
Panimámo, ta definice z Nového akademického slovníku cizích slov, který vyšel v roce 2005, je zcela naprosto chybná! Přečtěte si definici zde: http://is.muni.cz/th/174448/pedf_b
A nebo zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie |
Panímáma |
• |
28.10.2010 21:57:32
V diskusi jsem si všimla zmatku kolem pedofilie. Někdo ji dokonce označuje jako sexuální orientaci a staví na stejnou rovinu homosexuála a pedofila. Homosexualita není úchylka, pedofilie ano.
Cituji ze slovníku cizích slov: "Pedofilie - med. psych. - sexuální úchylka, při níž jsou zneužívány děti" Když už někdo tápe co to pedofilie je, proč si to nenajde ve slovníku cizích slov? |
28.10.2010 21:48:51
Představa, že nějaký seznam někoho před něčím ochrání, je dost naivní. Nikde v cizině, kde takové seznamy fungují, není registrováno, že by díky nim došlo ke snížení sexuální trestné činnosti. Naopak vytvářejí spoustu problémových situací, mezi nimi např: "V zahraničí, kde takové databáze existují, jsou známy i případy fyzických likvidačních útoků na jedince, kteří byli takto evidováni, či pohrdání jejich příbuznými a kamarády, nebo dokonce, protože jsou veřejné i fotografie, došlo k napadení jedince, který byl pachateli pouze vizuálně podobný." Zdroj: http://is.muni.cz/th/174448/pedf_b
|
Panímáma |
• |
28.10.2010 21:47:28
Kaszi, i ty tady vydáváš anonymní výkřiky, jako my všichni. Hezky si tady anonymně křičíme. Těžko bys tu mohl napsat své jméno, asi by se děly věci. Vidím, že se snažíš na sobě pracovat, ale stejně si myslím, že bys neměl kontaktovat děti, do kterých jsi zamilovaný. Není to fér vůči těm dětem. Jsou nevinné a nemohou se bránit vůči něčemu, čemu nerozumí.
|
Pawlla |
28.10.2010 21:46:02
Okolí možná taky,ale hlavně děti jsou daleko vnímavější než si myslíme.Kasz tohle se mi nelíbí,je to na hranici a mamince se divím.
|
Hanka 75 |
28.10.2010 21:44:16
jo a ještě bych si moc přála, aby byl šťastný - prostě jako každá máma, ať by byl jaký byl...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.