| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 421 [Dalších 211 >>]
Panímáma
  • 
28.10.2010 21:42:35
Lyster, pardon, říkej tomu jak chceš, ale jestli se ti postaví, když ti po něm hopsá dítě, tak to normální moc není. Je to vzrušení. Ale nejsem chlap, tak nevím, co s chlapem dělá, skáče-li mu po klíně kočka či pes. Poznámku tvé kolegyně, nebrat děti na klín, bych chápala v tom případě jako opodstatněnou. Asi si něčeho všimla?:-))
28.10.2010 21:41:52
Abych pravdu řekl, Vaše slova v podobném duchu jsem už četl v desítkách diskuzích, a nechávají mě klidným. Mám kolem sebe plno lidí, kteří o mě vědí, vč. mamky Markétky, vč. mé mamky, dvou knězů, několika kamarádek a kamarádů mého věku, tří maminek z kostela, co samy mají děti... Na koho dám víc? Na anonymní výkřik nějaké panimámy a nebo na lidi, kteří mě znají, podporují mě, mají mě rádi a fandí mi, abych byl dobrým učitelem?

"Nechápu matku Markétky, jak je možné, že ví o tvé lásce k Markétce a přesto tě k ní pustí."
Není to třeba tím, že mě už dávno předtím, než jsem se jí svěřil, hodně dobře znala, a má se mnou doposud pouze dobré zkušenosti?
Panímáma
  • 
28.10.2010 21:17:04
Kazsi, tak to je vážně síla. Nechápu matku Markétky, jak je možné, že ví o tvé lásce k Markétce a přesto tě k ní pustí. Ledaže by si myslela, že jsi zamilován do ní (do matky).
Její chování mi přijde naprosto proti logice a mateřskému ochranitelskému pudu. Odpusť mi, svoji orientaci na děti sis nevybral, není to tvoje vina, ale tvoje chování je velmi velmi neodpovědné, i když se snažíš chovat ohleduplně. Jímá mě hrůza, když si představím, že při sebeuspokojování si představuješ Markétku a pak za ní jdeš na návštěvu a tváříš se jako hodný strejda. Je mi z tebe úzko a z její máti taky. Omlouvám se za svoji otevřenost k tobě, ale nepřijde správné, že vůbec nějaké dítě kontaktuješ!!!
Horama
28.10.2010 20:39:04
No, to si ale zase Foglar nezasloužil. Buď máš nějaké úplně jiné knížky než já, nebo si to ani nedokážu vysvětlit.
Anna
  • 
28.10.2010 20:00:44
Pro mě za mě, ať se to jmenuje třeba seznam hodných strýčků, cílem je ochránit děti. A i 10% zachráněných dětí je DOST!!!!!
štěpánkaa
28.10.2010 19:02:52
omlouvám se za překlepy a hrubky, stydím se~f~~f~~f~
štěpánkaa
28.10.2010 19:00:07
Katko, četla jsem snad všechny co vyšli a mladých vonících tě jsem si fakt nějak nevšimla. Neberu ti tvůj názor, dneska si myslím, že už je ten Foglarův styl trošku přežitý ale lepří knih o skautingu, kamarádství,... jsem nečetla.~d~
28.10.2010 18:59:06
Třeba to není ve všech jeho knížkách. Taky netvrdím, že to jsou špatné knihy, ale tohle mi tam prostě vadí.
28.10.2010 18:53:06
Četla coby náctiletá, tedy ve věku ,pro který je tahle literatura určená. A už tehdy mě obtěžovalo, jak tam celkem bez souvislosti s dějem je pořád zdůrazňované, jak vypadají a voní vysportovaná těla mladých chlapců. Knih o přátelství, obětavosti a obecně všech možných kladných věcech je pro děti dost, jen v nich většinou není tolik zdůrazňovaná ta fyzická stránka.
štěpánkaa
28.10.2010 18:34:22
KATKO A ČETLA JSI NĚKDY NĚJAKOU FOGLAROVKU? kDYBY JO, NEMOHLA BYS TOTO NIKDY NAPSAT. Pardon za CAPS. Ono se to v těch knihách totiž také hemží kamarádstvím, pravdomluvností, statečností a dobrodružstvím. \ale chápu, že děti vychované v tomto duchu by to v dnešní době měly těžké...~a~~a~~a~
[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 421 [Dalších 211 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.