| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 421 [Dalších 191 >>]
28.10.2010 14:52:00
Odpovím na bod 1): Nepoznáte to nijak. Pedofilie jde poznat zvenčí jen pomocí PPG (a i to je metoda, která není absolutně přesná), vše ostatní pak už záleží na tom, co nám ten člověk sdělí, protože jedině on ví, co uvnitř prožívá.
kili
  • 
28.10.2010 14:49:44
napsal jste, že by Vás to zajímalo, já jsem napsal, že tomu věřím.
28.10.2010 14:48:11
Mluvte za sebe. Existují totiž i lidé, kteří vědí, že nejsou dokonalí a snaží se hledat pravdu.
kili
  • 
28.10.2010 14:47:43
To věřím, že by Vás to zajímalo

28.10.2010 14:44:48
Zajímalo by mě:
1) Podle čeho poznáte, jestli se o Vaše dítě stará pedofil nebo nepedofil?
2) Podle čeho předem poznáte, jestli Vašemu dítěti někdo - bez ohledu na to, jestli to je pedofil nebo teleiofil (tj. ten, který je orientovaný na dospělé) - ublíží nebo ne?
kili
  • 
28.10.2010 14:41:29
každá pediofil jistě sdělí, že od něj nehrozí nebezpečí, že. Na odborné zdroje se Vám kdekdo zvysoka brekeke, ať už se jimim zaštiťujete nebo ne

kili
  • 
28.10.2010 14:37:02
zmýlil bych se akorát, a to šeredně, kdybych nepoznal, že mé děcko opatruje pedofil, nebo kdybych si řekl že je to jedno, protože nebezpečí hrozí odjinud
28.10.2010 14:26:21
Kromě toho, tato diskuze má nadpis: "Je každý pedofil nebezpečný?" Kdo jiný by měl do takové diskuze přispívat a obohacovat tak rozhledy čtenářů, než samotný pedofil? Nebo jsou tyto diskuze vedeny jen proto, aby heterosexuální většina souhlasně zvolala: "Ano, všichni pedofilové jsou nebezpeční!" ? Najde se pak taky někdo, kdo řekne: "Ale my jsme také nebezpeční!" ?

Já nepopírám, že pedofilové jsou nebezpeční, ale k tomu dodávám: pedofilové jsou nebezpeční úplně stejně jako všichni ostatní lidé, a to bez rozdílu sexuálních preferencí. Odborné zdroje jsou jen určitým podkladem proti emocím některých lidí, kteří si myslí, že pedofil je a priori nebezpečnější než kdokoliv jiný, např. než heterosexuální gynekofil Kulínský nebo heterosexuální gynekofilní sadista Detroux. Každý jsme bez rozdílu potenciálně nebezpečný jeden druhému, včetně dětí.
28.10.2010 14:18:09
To je mi jasné, že člověka, který je přesvědčen o své pravdě jako o jediné správné a který za žádných okolností nedokáže připustit, že by se mohl mýlit, jakékoliv odborné zdroje nezajímají.
kili
  • 
28.10.2010 14:11:13
já o Vaše zdroje nestojím, do diskuse Vás nikdo nenutí, bude jen dobře, když budete exhibovat mezi svými
[<<Předchozích 220] Příspěvky 221230 z 421 [Dalších 191 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.