| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 421 [Dalších 181 >>]
28.10.2010 14:09:05
Toto jsou ony zmíněné výzkumy Kurta Freunda, které jasně dokazují, že i "normální" muži reagují nepatrným vzrušením na nedospělé dívky. Druhý zdroj je dostupný i na internetu:

FREUND, K. Diagnosing heterosexual pedophilia by means of a test for sexual interest. In: Behaviour Research And Therapy, Volume 3. 1965, str. 229–234.

FREUND, K., MCKNIGHT, C., K., LANGEVIN, R., CIBIRI, S. The female child as a surrogate object. In: Archives of Sexual Behavior, Volume 2, Number 2. 1972, str. 119–133. Dostupné na internetu: http://www.springerlink.com/content/v66171483501517j
28.10.2010 14:02:43
Asi Vás neuklidním, v každém městě, a proto též zcela samozřejmě v každém kraji, se nachází mnoho našich pedofilně orientovaných spoluobčanů, z nichž mnozí se nějakým způsobem, ať už pracovně nebo nepracovně, věnují dětem.
28.10.2010 13:57:55
Zde je ten můj prst: http://www.novinky.cz/krimi/142199-kolik-je-v-cesku-nebezpecnych-deviantu-nikdo-nevi.html

Upozorňuji však, že s lidmi, kteří neumí poprosit o zdroj nebo svůj názor vyslovit kultivované a slušně, další diskuzi vést nehodlám.
Anna
  • 
28.10.2010 13:54:47
I přesto bych měla jednu prosbu - mohl byste uvést v jakém městě učíte, nebo alespoň kraj. Část rodičů to možná uklidní.
Anna
  • 
28.10.2010 13:53:39
Jasně, jsem divná, nevzrušují mě děti
Anna
  • 
28.10.2010 13:52:33
No, tak jsem tuhle otázku položila na pracovišti i doma, kromě toho, že všem tázaným je z vás špatně a zároveň jsou vyděšeni, protože mají malé děti, tak nikomu se z dítěte nepostaví. Jo, asi jsou prostě normální.
Je mi z vás na blití. Možná bych k vám ještě byla schopná cítit trošku respektu, kdyby jste psal - jsem pedofil, proto raději nepracuji s dětmi a držím se od nich dál. Ale z toho, co jsem si přečetla od vás na internetu, je mi zle.
Anna
  • 
28.10.2010 13:48:01
Je vidět, že dítě nemáš. Já rodič jsem a 10% je pro mě dost.
kili
  • 
28.10.2010 13:46:21
nevím, zda vesele, ale jistě by to bylo o těch 10% bezpečnější, tedy pokud bych se držel těch údajů, které jste si vycucal z prstu, magore
28.10.2010 13:14:34
Takže kdybychom všechny pedofily z populace nějakým způsobem vyeliminovali, tak Vám nepřijde divné, že počet skutků pohlavního zneužívání dětí klesne jen o 10%? 90% se bude dít vesele dál... přece nepedofilové jsou dětem méně nebezpeční. Promiňte, trochu divný názor, ne?
28.10.2010 13:11:34
Je úplně jedno, jestli jste pedofil nebo ne, já jsem, a na naší škole je taky 30 různých pracovníků, se kterými denně přicházím do kontaktu. Není to o tom, co člověk je, ale jak se člověk chová. Kdybyste se choval nějak divně, tak už jako učitel v MŠ určitě nepracujete, a je jedno, jestli jste pedofil nebo zoofil nebo pyrofil, nebo gynekofil (tj. normální "heterosexuál", nebo androfil (tj. "normální" homosexuál). Já mám taky děti rád a proto tu práci dělám.

A vysvětlovat některým zdejším ženám, jak u chlapů funguje erekce, která opravdu přichází v různých chvílích, je zybtečné hlavně u těch žen, které za jediný "správný vzorek populace" považují svého manžela a to, co jim řekne. Takže končím řečnickou otázkou: Kdo z chlapů se někomu přizná, že měl erekci, když mu na klín sedlo dítě, a dělalo na něm nějaké psí kusy? Odpověď je nasnadě. Nebo si Kurt Freund závěry svých odborných studií cucal z prstu?
[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 421 [Dalších 181 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.