| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 421 [Dalších 171 >>]
kili
  • 
28.10.2010 13:10:26
pedofil to jistě cítit může
kili
  • 
28.10.2010 13:09:01
zamilován do Markétky nepedofilně, vskutku pozoruhodné, stejně jako to, že nakonec máte normální lidi ta vadné a sebe za ublížené (chucpe se vším všudy). Nicméně píšete takové fantasmagorie, že je zřejmé, že tu jen provokujete, což je ovšem ještě úchylnější než předmět té provokace.
28.10.2010 13:04:20
"když po mě leze dítě kamarádky a náhodou se mě v těchto zónách dotkne, vzrušení doopravdy necítím, vždyť je to DÍTĚ!!!

Začínám být doopravdy ráda, že mé dítě už je dost velké"

Že necítíte vzrušení, snad znamená, že někdo jiný vzrušení cítit nemůže? Co se líbí Vám, se musí líbit všem lidem, a co se Vám nelíbí, se všem lidem nesmí líbit?
28.10.2010 13:01:57
Jasně že, a proto je lepší zatloukat a zatloukat. Nejsem pedofil, děti mě nic neříkají, v žádném příapdě mě nemůžou vzrušit....

Kurt Freund, český rodák a významný kanadský sexuolog, mimochodem zakladatel falopletysmografie, tedy metody, která měří míru sexuálního vzrušení na různé vizuální či jiné podněty, zjistil, že na nedospělé dívky ve věku 6-8 let reagují nepatrnými penilními tumescencemi VŠICHNI MUŽI. Můžete se Vám to nelíbit, můžete se bát, můžete si zanadávat, to klidně, to Vám nikdo nebrání. Ale zavírat oči před PRAVDOU, to už je věc dost vážná. Kde je hodně nepravd a mýtů (když je např. nějaká věc TABU), vzniká pak také mnoho nedorozumnění a škod.
kili
  • 
28.10.2010 13:00:14
když moje děcko ohrožuje už devět lidí, není mi zapotřebí fandit tomu desátému, který se k tomu chystá. Krom toho Vyše pseudostatistická rozvaha má tu chybu, že oněch devadesát procent připadne na všechny lidi kolem, kdežto těch deset na jen pár jedinců Vám pdobným.
28.10.2010 12:55:26
Maminka Markétky o mě ví všechno, i to, že jsem do Markétky zamilovaný.

Říkáté, že v kdybyste věděla, že vaše dítě učí pedofil, tak byste měla strach. 90% případů zneužívání dětí mají na svědomí lidé, kteří pedofilové nejsou. Kdyby Vaše dítě učil "normální" heterosexuální chlap, to byste strach neměla?
kili
  • 
28.10.2010 12:25:04
a toto psal kdo a proč :

" Pracuji v jedné MŠ jako Asistent pedagoga..
..Práce s dětmi mě baví jako chlap se raději mazlim s holkama, to dá snad rozum.)... při "mazlení" příjemné pocity mám a mužské tělo prostě někdy reaguje ... ženy se s dětma taky rády mazlí, protože z toho maj příjemné pocity. Ale na nich to prostě neni vidět (penis jim asi nenaroste i kdyby se stavěli na hlavu.).... když už se tak ale u mě stane, snažím se to neřešit ....Prostě to naprosto normální z biologického hlediska je ..(Tělu je jedno jestli mu po erotogenních zónách skáče dítě, dosplělá osoba a nebo já nevim co... "
28.10.2010 11:59:31
Boha jeho!! Mě děti nevzrušují, ani mazlení s nimi. O děti vůbec nejde!! Zapomeňtě úplně na děti, nebo lidi a vše živé. Mluvím o podmětech na které tělo reaguje.
Někdy se tam u nás chlapů prostě stane, že naše tělo reaguje jinak než by jsme si přáli.(Váš muž se nikdy necítil blbě že to na něj přišlo v naprosto nevhodou chvíli?) Je nám to trapný, blbý a já už nevím co, ale nic s tim nenaděláme. Ono to za 20s stejně tak jak to přišlo tak to zas odejde. Tím to hasne.

Mám děti rád. Ne jako Pedofil. Ale prostě rád, proto tu práci dělám.

PS: V práci je řekněme 30 žen. Od ředitelky, ucitelky, až po kuchařky a uklizečky. Já sám jsem ve třídě s 1-2 učitelkami. Nemyslíte že kdyby me deti vzrusovili tak uz by me dávno jak vy řikáte vykopali ze dveří? A ne jen učitelky ale i rodiče? Proc by jsem tam proboha asi lezl? Vzdyt to by jsem si řezal větev sám pod s sebou. A prosím zapomeňte na přísloví že pod svícnem je největší tma.
Anna
  • 
28.10.2010 9:05:30
Vy jste snad ještě větší prase než Kasz. Nemám slov a za normální to nepovažuju.
1) s cizími dětmi se nemazlím
2) dítě nerozlišuje erotogenní zóny, každopádně když po mě leze dítě kamarádky a náhodou se mě v těchto zónách dotkne, vzrušení doopravdy necítím, vždyť je to DÍTĚ!!!

Začínám být doopravdy ráda, že mé dítě už je dost velké
kili
  • 
28.10.2010 7:52:21
Nevím, zda tu Vy a Kasz popisujete skutečnost nebo si chcete vystřelit z diskutujících. Je možné, že si do hlavy vidíte, stejně tak je pravděpodobné na hranici jistoty, že nerozeznáte co je dobře a co špatně a pindy o Vaší neškodnosti jsou popřeny už tím, co jste (ať již jako provokatér nebo skutečný pedofil) jako doznání napsal:

" Pracuji v jedné MŠ jako Asistent pedagoga..
..Práce s dětmi mě baví jako chlap se raději mazlim s holkama, to dá snad rozum.)... při "mazlení" příjemné pocity mám a mužské tělo prostě někdy reaguje ... ženy se s dětma taky rády mazlí, protože z toho maj příjemné pocity. Ale na nich to prostě neni vidět (penis jim asi nenaroste i kdyby se stavěli na hlavu.).... když už se tak ale u mě stane, snažím se to neřešit ....Prostě to naprosto normální z biologického hlediska je ..(Tělu je jedno jestli mu po erotogenních zónách skáče dítě, dosplělá osoba a nebo já nevim co... "

Řekl bych, že kdybyste toto vylepil na nástěnce v tom školském zařízení kde pracujete, nebyl byste tam na druhý den buď Vy nebo většina dětí. Řekl bych, že se Vám právě podařilo vylekat dost rodičů.

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 421 [Dalších 171 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.