| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je každý pedofil nebezpečný?

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 421 [Dalších 331 >>]
Vrie
31.10.2010 15:50:17
Doufám, že jste nedošel/nedošla k názoru, že jsem pedofil. ~:-D To vás mohu ujistit, že má orientace je opravdu čistě heterosexuální. ~;) Navíc kdybych totiž měla mít všechny filie, které jsem kdy obhajovala... ~:-D
kili
  • 
31.10.2010 15:48:04
no to právě nejen někteří, ale skoro všichni takto chápou, proto i ty jejich obavy
Vrie
31.10.2010 15:47:30
Dobrá, to je způsob, jakým na to nazíráte vy. Já si z článku a komentářů beru pochopení a zjištění, že pedofilie má i druhou stránku. Každý si z toho vezmeme asi to, co potřebujeme. ~;) A je to dobře. Jaká by to byla nuda, kdyby lidé měli stále stejné názory...
kili
  • 
31.10.2010 15:46:52
lidéí se nebojí pedofilů, bojí se toho, co pedofilové mohou napáchat na jejich dětech. A bylo by na zastavení rozumu, kdyby se toho nebáli.
kili
  • 
31.10.2010 15:44:54
- no, to kdekdo právě věří, že pedofil dokáže cítit skutečnou lásku k dítěti, i když erotickou a kdekdo to bude vždycky oprávněně považovat za vadu

- pedofil si má brát příklad u pedofila, běs
kili
  • 
31.10.2010 15:40:12
- věřím, že nejen ještě, kdežto že to tak bude stále

- mne jste nerozčílila

- spíše naopak je dobře to číst a sledovat, nabádá to k výraznější ostražitosti
Vrie
31.10.2010 15:37:20
Škoda, že je pro některé tak těžké to pochopit. Vždyť je to jednoduché - to, co cítíte je nádherná, povětšinou tak velebená láska. A k lásce erotická přitažlivost patří...
31.10.2010 15:33:00
Logicky se pedofil hned na potkání každému se svou orientací nesvěřuje. Předpokládám, že byste dítě nenechala dlouhodobě hlídat kýmkoliv, koho neznáte, bez ohledu na to, jestli to je pedofil nebo ne. A také si myslím, že kdybyste toho pedofila už hodně dlouho a dobře znala, že by se ani po svěření z Vaší strany ve vztahu k němu nic nezměnilo. Samozřejmě za předpokladu, že doposud jste s ním měla pouze dobré zkušenosti (děti ho mají rády, jsou nadšené z jeho přítomností, těší se na něj) a věříte mu prostě jako člověku.

(Bohužel jsem tím tématem zasažený, a tak mi opět zůstává rozum stát, když se lidé bojí a priori pedofilů, a ostatních lidí ne - vždyť 90% případů pohlavního zneužívání mají na svědomí lidé, kteří jsou po sexuální stránce "normální".)
31.10.2010 15:24:34
Milá Vrie,
děkuji za Vaše slova, je mi jasné, že to, co o sobě a o Markétce a koneckonců i Markétce, píšu, jsou jen slova. Moc bych si přál, kdybych mohl aspoň něco z toho naplnit činy. Kdo tomu nechce věřit, nebude věřit nikdy, kdo za tím nehledá nějaké pokoutné záležitosti (a já Vás zas můžu ujistit jen slovem, že opravdu to, jak to píšu, tak to i cítím), ten vnímá, že možná i nějaký pedofil dokáže cítit skutečnou lásku k dítěti, i když erotickou (to je možná to, co někomu prostě nejde a ani nikdy nepůjde na mysl a vždycky to bude považovat za vadu). Ten dopis je vlastně jediným možným vyjádřením toho, co doopravdy k Markétce cítím, zatím jí to ani nemůžu říct. Kdyby kili nebyl to, co je, tak by možná věřil, že v mém PC je stejné znění toho dopisu, jen se skutečnými jmény, a psán byl v první polovině tohoto roku po jedné z návštěv u Markétky doma. Ale má pravdu, zveřejnění na mé stránce bylo účelové - některým to totiž dopomůže k pochopení, co skutečně k Markétce cítím. Ale také i pro jiné pedofily, kteří přijdou na mou stránku, aby viděli, jak jiný pedofil prožívá lásku k dítěti. Aby si z toho třeba mohli vzít příklad, zamysleli se nad obsahem a nad tím, jak to mají oni... může je to posunout v přemýšlení o sobě a svém životě, ale i ve skutečných citech nejen k dětem někam dál.
Vrie
31.10.2010 15:16:35
Také bych dítě nenechala na dlouhodobější hlídání pedofilovi, alespoň za těchto podmínek. Kdyby byla společnost informovanější a pedofilie nebyla takové tabu, dost možná bych s tím měla problém daleko menší. Ale jak už jsem psala - chápu vás, ta myšlenka - nechat dítě v péči pedofila může být (a je) stále ještě lidem proti srsti. A ten komentář k dopisu byl adresován autorovi, nemínila jsem tím nikoho rozčílit. A ještě poznámka - pokud vás takovéto věci rozčilují, možná by bylo lépe si o nich nečíst, proč se zbytečně rozčilovat, zvláště pokud se ve vašem okolí žádný pedofil nevyskytuje. ~;) Hezký zbytek dne.
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 421 [Dalších 331 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.