| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč je v ČR nízká informovanost o očkování?

Příspěvky 110 z 228 [Dalších 218 >>]
gabinas - 2
  • 
23.3.2011 20:27:04
sice dávno po diskuzi, nedá mi to ale nepřidat poznámku k Vámi zmiňované erudici doktorů. Bez diskuzí je, že lékařská fakulta a zejména pediatrie (kam jsou přijímáni jen ti nej/lepší studenti), je škola velice náročná. Ale neméně těžké je také udržování si přehledu o tom, co se v medicíně děje. Nejde mi to, aby mě dětská doktorka od očkování odháněla, jde mi o to, aby mi byla schopná říct Ano, existují teorie/zprávy o tom, že očkování způsobuje autoimunitní poruchy, ale byly provedeny studie a ty tvrdí, že... abych věděla, že se o to zajímá a že tedy ví, co dělá.
Bylo pro mě téměř šokující zjistit, že moje pediatrička (která musí mít opravdu hodně zkušeností - za ty léta co ordinuje) ani neměla pročtený příbalový leták k hexavakcíně (a ztratila se mnou dobrých deset minut jejího, řekla bych cenného času, diskuzí o jednoduchém faktu, který byl v letáčku zmíněn...). Jak se mám pak na takového doktora spoléhat a hlavně mu důvěřovat?
13.2.2011 0:46:08
Klamstva a vymysly su vsetky statistiky podsuvane ako pravda. Staci, ze to ma stempel a je to schvalene nejakou organizaciou.

V dnesnom svete, kde vladnu peniaze ludia fakt stale veria, ze zdravotnictvo nimi nie je ovplyvnovane? Rozum sa mi zastavuje... ale uz som zvyknuta.
13.2.2011 0:43:55
"odpůrci povinného očkování pseudoargumentují intuicemi a výmysly, čímž utvrzují zákonodárce, že povinnost očkování v ČR má stále své opodstatnění"

A Kili, najvacsi propagator ockovania.

A aby vsetci rozumeli...

Intuicie a vymysly podla neho je vsetko, co nie je podlozene vyskumami, samozrejme vzdy schvalenymi farmapriemyslom. A on je stale presvedceny o tom, ze su pravdive a nestranne... ach jaj.
13.2.2011 0:38:30
Hovadina. Tym ziskate iba oficialne uznavane informacie.

Co vobec nemusi znamenat plnohodnotne... ~:(
Eva Dolakova, 2 děti
  • 
11.2.2011 21:39:26
Napsala jsem panu Dr. M. Petrášovi a odkazal me na nasledujici clanky:
http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2011_01.htm

A rovněž v doporučení - příbalové informaci výrobce vakcíny Infanrix Hexa.
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/DTP.htm#3

Take jsem volala do Motola pani doktorce Škovránkové a ta mi moznost volit 3+1 nebo 2+1 potvrdila.

Bohuzel jeste nevim co na to hygiena.

Eva
Popelka,2 deti
  • 
11.2.2011 12:16:43
Když se podíváte na prednášku prof. Dr. Loibnera, (auria.sk/blog/historia-ockovania)zistíte mnohem víc pravdy. Je zde vysvetleno, proč ustoupili nemoci(určite ne očkováním)taky skutečný význam očkování v minulosti, jak hluboká je víra v prospešnosti očkování....
kytka 3
10.2.2011 11:55:34
Já kdysi pro tuto informaci volala přímo do Motola ( ptala jsem se na 4- kombinaci, ale princip u hexa je stejný).
Písemně jsem to nenašla. dávám odkaz alespoň na článek lékaře M. Petráše
http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2011_02.htm, , zde navrhuje očkovat svobodně ve schématu 3+1 nebo 2+1.

Zkusím dohledat večer, zda k tomu nyní víc už na svých stránkách píše, nebo mu zkusím napsat.
kili
  • 
10.2.2011 11:50:29
plnohodnotné pravdivé informace získáte vysokoškolským studiem a postgraduálním vzděláváním v tom kterém oboru
Hanka 75
9.2.2011 22:52:32
jo a pediatrčiak v renomované pražské proodnici mě po informaci, že očkovat v porodnice nechci a jí to vadilo, zahrnula stejnými informacemi (neinformacemi) jako miniserstvo. No a TBC je zrušeno.
Hanka 75
9.2.2011 22:50:07
nemohu se zdržet, do prdele, tak kdo podá v ČR plnopravdivé informace, ať jsme všichni odborníci i laici v obraze !!!

mě totiž informační servis našich zdravotnických institucí i pediatrů nestačí. Mluvím o informacích, o nichž výše píšete. Samozřejmě nevolám po jediném zdroji, jenž by "umožňoval" kritických náhled a diskusi.
 Příspěvky 110 z 228 [Dalších 218 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.