| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Několikerý pohled na saunování s dětmi

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3133 z 33 
Albar
7.2.2011 9:14:08
Souhlasím s tebou, v sauně jsem byla jednou - poprvé a naposled. A představa, že bych tam tahala předškolkové dítě~8~
janula8152
7.2.2011 9:11:02
Upřímně jsem zcela nepohcopila co chtěl autor přesně říci. Myslet si, že když vezmu děti na bazéně do "páry" tak že si ho tam vyhlédne pedofil, mi přijde už teda hodně hysterický pohled na věc. Já chodím s dětmi na bazén od malička a překvapivě to zatím stále přežily. Od cca dvou let je beru i do páry a díky tomu, že jsme letos konečně začali chodit na podzim zase pravidelně, tak jsou děti konečně jednu zimu zdravé, v podstatě ani rýmu ještě neměly. Co se týká domácí sauny tak to by bylo sice nádherné a pro děti i pro mě určitě nejpříjemnější, ale překvapivě mi přijde domácí sauna jako značný nadstandard, který není dle mého názoru zcela běžný. Co se týká hromadného chození dětí do sauny, tak to by mě teda moc zajímalo kde něco takového funguje?!?!?!?!?
x x
7.2.2011 8:32:52
... že bych dítě do sauny netáhla ani náhodou. Až budou dospělé, ať si dělají co chtějí, ale já jsem tomuto fakt nepřišla na chuť. To samé saunování těhotných pár dní před termínem a podobné lahůdky. Chápu, že někdo to má jinak, ale za mě ~8~.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3133 z 33 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.