| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Prevence rakoviny?!

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5153 z 53 
Gavašetka
6.4.2011 10:25:09
Do asi 45 jsem chodila jen na sono, od 45 hradí 1x za 2 roky mamograf pojišťovna. Jde o to, že u mladších žen prý stačí sono jako zobrazovací metoda, protože prsní tkáň má jinou strukturu než u starších.To, že to je rtg záření je navíc taky zátěž, ale to se u nás starších zase "vykrátí" tím, že toho zobrazí víc. V reálu je to tak, že každý rok jdu na vyšetření a střídá se sono s mamografem.
Elí + 2
  • 
6.4.2011 10:15:29
Díky za článek. Jenom mě zajímá, zda-li někdo neví proč je nutné a zda je opravdu nutné chodit na sono prsu i na mamograf? Na sono chodím pravidelně a na mamograf mě chce doktor poslat poprvé a popravdě se toho bojím. Mamograf je přecejen rentgen. Nestačí jenom sono?
6.4.2011 9:58:43
Díky moc za tento článek, můj bratr byl onkologický pacient (ve 24 letech!!!!!), metastáze na několika místech v těle, atd atd atd.Prostě hrůza.
Inspirovala jsi mě k tomu, abych si nechala onkomarkery udělat. Bude to sice boj s lékařem, ale nevzdám to.Ještě jednou díky.
Na stěry z čípku chodím pravidelně jednou za rok a UTZ prsou si sama hradím cca jednou za rok až dva. V Brně to stojí 350,-, takže skoro zadarmo.
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5153 z 53 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.