| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jsem líná. Používám látkové pleny.

[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 420 [Dalších 300 >>]
3.6.2011 10:21:22
Prodáš, spousta lidí rádo koupí z druhé ruky.
3.6.2011 9:44:41
Nebo aby se jí nestalo, že se někdo bude štítit těch jejích...
3.6.2011 9:42:06
No, my zase když jdeme ven, tak nejsou nikde odpadkový koše, tak by mi připadlo už úplně na palici, vézt si zpátky pokaděnou jednorázovku.

S tendenčně podivným tónem článku souhlasím.
3.6.2011 9:35:30
Nitenko - z lékárny Aničky nebo celulózové, či viskozové nebo flecové?
3.6.2011 9:34:46
No, nevím, naše novorozeně kaká zásadně mimo plínu látkovku, a když si ji počůrá, tak okamžitě hlásí, takže v počůrané je tak minutu. Hlási bezpečně i když si cvrkne tak málo, že to na rozbalené plínce rukou skoro nemůžu poznat. V jednorázovce by to asi nepoznalo, a kdyby jo, tak já to malý množství teda ne.
Jednorázovky v porodce stačily, i pediatr doporučoval "a šup do látky". Nebylo to hezký na tý kůži.
Katjan
3.6.2011 0:34:48
:-)) možné to určitě je, ale něco podobného jsem našla i na stránkách Haipa-Daipa, tak tam snad až tolik korupce nehrozí :-) Navíc tohle pán psal v ekolistech a uzavřel lehkým doporučením látkovek, ale trošku oddémonizoval jednorázovky.
Mně šlo hlavně o to, že jsem se toho polyakrylátu sodného z některého příspěvku hodně vyděsila, tak jsem pocítila potřebu to uvést na pravou míru - krom jiného taky to, že v tamponech už se nepoužívá, a to ne kvůli souvislosti s rakovinou děložního čípku, ale kvůli riziku syndromu toxického šoku (pokud jste zvolili nevhodný tampon, sál až příliš mnoho a rychle) - tedy aspoň pokud mi stačil google, pokud máte jiné informace, určitě sem s nimi, přivítám!
2.6.2011 23:20:23
Spotřeba vody při praní závisí na pračce. Je zajímavé, že při využití myčky se dnes už nikdo nepozastavuje nad tím, že spotřebuje méně vody než ruční mytí a u praní plenek se na spotřebu vody poukazuje. Pere se jednou za 3 dny. Prášek není nutno kupovat žádný speciální, stačí koupit obyčejné jádrové mýdlo (s jelenem), nastrouhat, rozpustit v horké vodě, přidat sodu a vodu - máte "mýdlový sliz" nebo-li tekutý prášek za pár korun s výbornou účinností praní a hlavně v tomto složení nedráždí citlivou pokožku. Pro změkčení stačí místo aviváže nalít trochu octa:-)
maja
  • 
2.6.2011 21:17:17
určitě se kvalita a spermie vůbec, potažmo plodnost tvoří dřív než v pubertě...můj muž má nesestouplé varle , tudíž nemá sperma a dr. pravila, že pokud varle nesestoupne či není sestoupnuto chirurgicky prakticky ihned v mimivěku, tak sperma nula a nic s tím neuděláš...to že by se spermie uvařily v plíně je podle mě taky blbost :)
s s
2.6.2011 21:10:59
hmmm tak mě zajímá jak jsou běleny látkové plenky, pokud už ne ani kyslíkem :))
2.6.2011 20:59:57
..sorry nic ve zlém, ale kyslík není chemie?~;)
[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 420 [Dalších 300 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.