| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme doma malého, tříletého puberťáka

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 38 [Dalších 18 >>]
Daniela
  • 
14.6.2011 18:07:23
Zmám více lidí kteří jsou ve čtyřiceti babičkama a dědečkama........moje maminka se stala poprvé babičkou v 38 letech a to já jsem na tu dobu(hlubokého minula, 80 léta) už nebyla tak mladá ( v té době mi bylo 21 let.)Takže mě to vůbec nepřekvapilo. Sama doufám že ještě nějakou dobu babičkou nebudu mému nejmladšímu jsou teprve 4 roky a tak by mi to přišlo divné mít už od starších dětí vnouče, ikdyž věkově už můžou.
14.6.2011 17:26:27
take mame doma 3-leteho, ale moc nemluvi a i tak si to uzivam, je to nadherne obdobi.....jelikoz mam doma i 7-milete ditko a vim co me ceka, snazim se tohle nadherne obdobi uzit co nejvice! :-)
  • 
13.6.2011 22:37:15
Souhlasím, sbírku rozumbraďáckých citátů by asi dal do kupy každý rodič tříleťáků (za ty citované drzosti a sprosťárny bych se asi spíš na rozdíl od mnoha zdejších přispěvatelů spíš styděla). Já toho svého (čerstvého) tříleťáka taky považuju za puberťáka, ale z jiného důvodu - donedávna to byl miláček všech, konkrétně učitelky v MŠ z něj byly na větvi, jak se sám obléká, jí, atd., ba dokonce jim pomáhá s ostatními dětmi a přípravou jídel a k tomu s nimi ještě vede rozumbraďácké konverzace. Nicméně najednou, asi měsíc před třetími narozeninami šprajc!, začal mít dubovou hlavu, nespolupracuje, respektive dle nálady, zastaví se uprostřed silnice a "dál nejdu, vezmi mě", nejí, neobléká se, já si s ním jakžtakž poradím (do toho oblečení ho narvu, že občas vynechá večeři je mi jedno, přes silnici ho přetáhnu za ruku, ale já mám ty děti jen dvě, ale co paní učitelky? ty z něj šílej /a tahají ze mne rady jak na něj), zvláště když byl tak šikovný a teď je s nim taková práce. Střídá se to, naštěstí, dle nálady, ale když ho to chytne, nic s ním nehne. Jak dlouho tohle stádium trvá? (pětiletého to nějak minulo)
agnes+2
13.6.2011 18:43:59
už se zamýšlím ~f~
13.6.2011 16:56:40
Taky mi prijde ta historka s dinosaury trosku drsna, at uz si na ne da sahnout nebo ne, sprosta slova by to nemelo omlouvat, a to mi tedy dost z radku zaznelo (neda si na ne sahnout=je opravnen sproste nadavat, kdo na ne sahne). Mmch, myslim, ze je dost uzitecna praktika schovat hracky, na ktere si dite neda sahnout, do jeho pokojicku, nez navsteva prijde (pokud je ohlasena). Jinak si myslim, ze sprosta slova patri v jistem veku k experimentovani, zvlast u kluku, prijde jim to vtipne atp., ja za ne netrestam, pokud je to soucasti nejake hry, ale dam vzdycky nalezite vedet, ze se to nerika. Ovsem v zminene situaci s dinosaury bych asi uz trestala, tam slo o uziti zcela jasne cilene.
x x
13.6.2011 14:59:19
Myslím, že to dítě máš kapánek nevychovaný, dělat mi dítě 15 minut scénu kvůli čoklovi, no to si prostě neumím představit, nemám celý den na to snášet rozmary dětí, všechno musí mít nějaké meze. Myslí, že s Váma dítě dosti mává. ~z~
13.6.2011 14:56:25
jojo, pitomci v popelce jsou klasika, taky známe. tříleťák i dvouleťačka. dlouho jsem přemýšlela odkud to mají :)
DENISA + 2
  • 
13.6.2011 14:52:04
Ronjo, pocitat neumis ty, ne ja. Dedovi neni 40 jeste ani v dobe 3 let jeho vnuka, takze spocitat to presne nemuzeme, ale rozhodne alespon jeden z nich mel dite davno pred dvacitkou. A ty tvoje soudy o tom, kdo a kdy by mel mit dite a jak stare matky davaji sve deti "utratit" kvuli Downu, jsou stejne politovanihodne jako tvoje pocty.
13.6.2011 14:40:56
Jak to, v šestnácti? Čtyřicet děleno dvěma je teď šestnáct? Za nás to bejvalo dvacet a nevidím důvod, proč si ve dvaceti nepořídit dítě, jsem-li dostatečně zralá a zajištěná.
Mnohem víc mě děsí dnešní trend s tím začínat v pětatřiceti... A když má dítě downův syndrom, tak jít na potrat... O stárnutí, zvládání puberťáka, když mi táhne na šedesát a o tom, v kolika takový dítě rodiče přijde, snad ani nemluvit...~d~
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 38 [Dalších 18 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.