21.10.2011 13:50:02
Napsala bych ti to polopatě, za co být vděčná, ale spěchám
|
kreditka |
21.10.2011 13:35:54
Apolinář je pokud vím velká porodnice a jestliže se tam chovají k matkám takto tak ten pokrok za který bych měla být vděčná prostě nevidím. Navíc pro mě prostředí porodu není životně důležité jako pro autorku. Beru že byla nespokojená s péčí, ale proč hned odsuzovat porodnice v celé ČR jen kvůli pitomé zkušenosti od Apolináře, pro mě je to co se tady píše o pražském porodnictví něco jako UFO
|
BludickazBC |
21.10.2011 13:24:03
Jen někde, to někde jde neznamená, že jde všude a že každý může /stihne dojet tam kde "jde"
|
Zabusa |
• |
21.10.2011 13:09:09
A mimochodem v ČR se ambulantním porodem myslí to, že žena přijede do porodnice, porodí normálně v porodnici tak jak to tam mají nastaveno a jediný rozdíl je v tom, že odejde domů dříve než za 72 hodin. To, kdo o ni v porodnici pečuje s tím nemá co dělat (není to jako "porod v ambulanci").
|
21.10.2011 12:34:31
kreditko, přeju ti, abys měla vždy u porodu štěstí a nesetkala ses s jednáním, které by tě donutilo se nad situací zamyslet. Leč všechny ženy ho nemají, a právě díky těmto ženám se už v mnoha porodnicích u nás rodí jakž takž humánně. Trocha pokory a vděku by neškodila...
|
kreditka |
21.10.2011 12:26:38
Ono ještě dneska dostaneš v porodnici na dítě pleny?
|
kreditka |
21.10.2011 12:25:13
Podle zkušenosti od Apolináře autorka usuzuje že to takto funguje ve všech porodnicích v republice. Jedno ji můžu říct není tomu tak koneckonců i slavné registrace do porodnice jsou otázkou jen pražských a několika mimopražských porodnic u nás taková kravina nefunguje - začnu rodit jedu tam kam chci. článek jsem ani nedočetla neb mě přiznám nudil a neoslovil
|
Zabusa |
• |
21.10.2011 12:17:04
Bludičko,
moc díky za článek. Myslím, že hezky vystihuje, o co jde. Pokusila ses jej uplatnit i někde v "mainstreamu"? Myslím nějaké opravdu rozšířené medium, napadá mě třeba blog idnes (s tím, že ale asi budeš muset ignorovat následnou diskusi...). Nebo mě napadá sobotní příloha Hospodářských novin, tam bývají příběhy různých lidí o čemkoli z jejich života. Jinak bohužel už jsi pro některé nenormální tím, kolik máš dětí, tomu už nepomůžeš, i kdyby ses oblékla jako Victoria Beckham (kolik ona že má dětí?) |
Zabusa |
• |
21.10.2011 12:13:23
Petro, dík za informaci že ambulantní porod jde bez potíží v Brně. O ničem jiném Tvůj příspěvek není. Letos v dubnu jsem kontaktovala deset porodnic v okolí Ostravy, z toho mi pět odepsalo, že ambulantní porod u nich možný není (ačkoli legálně je..). Ano, můžu si vybrat porodnici, ale proč mám jet dvě hodiny někam jinam když na to co chci mám legální nárok? A pokud je náhodou všude nával, stejně mě pošlou tam, kde je místo a celý můj výběr je k ničemu..
|
21.10.2011 11:36:19
Nemůžeš. Některým ženám nezbývá než doufat, že na ně vůbec nějaká zbyde (zpravidla ta nejhorší). A pokud se vskutku zruší porodnice pod 800 porodů, stane se taková situace poměrně běžnou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.