| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jediný způsob, jak se naučit zpívat, je zpívat

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 20 
8.11.2011 15:19:49
Pod to se podepisuju. Daniny kurzy jsou parádní.
RaDus&holky
8.11.2011 14:49:36
Tem z vas, kdo z vas maji pocit, ze jsou na tom se zpevem mizerne a radi by to zmenili, muzu doporucit kurzy zpivani Dany Houdkove:

http://www.kurzy-zpivani.cz/

Jsou uzasne a pomuzou opravdu vsem ~;)
Nevímsirady
8.11.2011 14:05:27
já taky zpívám jako vrána a to jsem ve škole chodila do zpěvu ~t~, ale dětem zpívám a dost často, starší to miluje, mladší jen dvě konkrétní písničky.. mě zase štve, že bych zpívala i více, ale po chvíli mě začne jakoby šimrat v krku a začnu kašlat, stává se mi to i když dětem déle čtu... ~d~
8.11.2011 11:39:11
To, aby malé dítě mohlo zpívat, nezávisí na rozsahu či uvolněnosti hlasivek. Každé malé dítě může zpívat a teprve zpěvem přijde na to, že tóny lze korigovat. Většina dětských písniček není rozsahově náročná. U malých dětí je potřeba, aby zpěv rozvíjely, aby zpívaly co nejvíce. Že zpívají falešně? To se časem poddá. A když ne, důležité je, že si zazpívají s radostí...
kreditka
8.11.2011 11:15:06
To je fakt když zpívá můj muž tak ho prosím ať raději tišeji nebo ohluchnu a to nemám žádný extra hudební sluch, naproti tomu dcera zpívá krásně, ale jakmile ji táta chce zazpívat dcera už se láme smíchy dopředu ~t~
susu
  • 
8.11.2011 10:47:38
Nevím, dcera je schopná podle sluchu zahrát melodii na flétnu, ale když zpívá, tak mi to zní dost svérázně. Asi tam bude víc možností.
Hilly.
8.11.2011 9:47:26
No jo, když já bych ráda, aby se alespoň trochu naučily zpívat, záleží i na hlasovém rozsahu a uvolněnosti hlasivek.
x x
8.11.2011 9:25:31
Hilly, pokud mají sluch, tak budou zpívat dobře, pokud ne, tak nebudou, to, že jim zpíváš falešně Ty v tom hraje pramalou roli. :-)
Hilly.
8.11.2011 9:23:28
, že dětem zpívám falešně a mám strach, že to ode mě okoukají a taky budou jednou zpívat falešně. Mám dost omezený hlasový rozsah, takže při trochu vyšším tónu hlasivky nezvládají a já vyluzuji nehezké pazvuky.
x x
8.11.2011 9:21:20
... bude zpívat falešně v 5 letech i v 50. To vidím u svých dětí, dcerka 7 let zpívá děsně a mladší 4 roky udrží krásně tón. Samo od sebe.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 20 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.