| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dopis pro Tatínka

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 117 [Dalších 87 >>]
žížalka+2červíci
25.1.2012 21:27:13
Dopis je moc krásný. Naprosto kašlu na hodnocení gramatiky nebo slohu. Vidím v něm velikou hloubku a přesah a také odvahu psát od srdce. Pisatelce přeju hodně štěstí. A život si s námi pohrává a leckdy dává vše okolo naruby - aby se to zas jdnou srovnalo zpátky. Moc hezký článek. Díky za něj.
Manka, 1 syn
  • 
25.1.2012 21:27:07
Já nevím, mě se to také nelíbí. A že jsem normálně velká citlivka, která brečí u skoro každého filmu se šťastným koncem!
Petře samozřejmě přeji jen to nejlepší a hodně radosti, ale to neznamená, že se mi článek musí líbit.
maja
  • 
25.1.2012 20:12:37
nordico...to ale přeci vůbec není o tom, jestli je někdo tím článkem nadšený nebo ne...je to přeci o tom, že mamině , co je konečně šťastná , z jakého koli důvodu, najde u odvahu a svěří se zde, se přeci nepíše , že " není spisovatelka a že se měla jít radši zahrabat než cokoli psát " ...víš, to mi trochu připomíná ty reakce , kdy mamince umřelo dítě a ona se svěří , že v těhotenství jezdila na koni a někdo jí napíše, že proč na tom koni jezdila....je to fakt smutný, jak to tady někdy je
maja
  • 
25.1.2012 20:07:20
no, ke každé holčičce teda tatínek rozhodně není ...měl by být , to ano
maja
  • 
25.1.2012 20:03:59
Petro Noemi....naprosto souhlasím s Markušou
Jednou jedinkrát jsem našla odvahu napsat do diskuze o zdraví určitý problém. Měla jsem problém se zdravím svého dítěte, zásadní problém , který se řešil operačním zákrokem v narkoze...potřebovala jsem jednak poradit, jednak povzbudit a co myslíš , že se stalo ? Minimum maminek , opravdu minimum mi udělilo radu, pomohlo, většina se omezila na to, proč jsem dítě na ten zákrok dala a že to je nesmyslný zákrok, že kdybychom na něj nešli tak jsme ty problémy neměli, že ony by NIKDY svoje dítě na to a to nedali a kdesi cosi. Rada nula nula nic, keců hromady....tak přesně takto to tu chodí. Rady se prakticky nedočkáš, ale dozvíš se , cos udělala blbě a cos měla udělat jinak, ale jsou i lidé, kteří fakt potřebují konkrétní radu a povzbuzení a na nějaké hodnocení moralistek nejsou fakt zvědaví....navrhuji, aby povinně každá věčně odsuzující čitatelka a přispěvatelka napsala článek a počkáme na reakce :) Pokud to totiž půjde dále tak jak to teď nyní jde, tak sem za chvíli nikdo psát nebude. Podívejte se na diskuzy teď a diskuzy pár let zpátky ...i když názory byly nesouhlasné , většinou se to nezvrhovalo v útoky na pisatelku takového kalibru jako nyní pod téměř každým článkem....prostě mám pocit , že se jaksi vytrácí pochopení pro druhého a vládne netolerance. A to mě dost překvapuje ....
25.1.2012 19:18:45
přesně tak... článek se mi nelíbil, připadal mi přeslazený a manipulativní..
25.1.2012 19:14:34
Není to moc pěkné.
Je to mírně řečeno banální, kýčovité a neprošlé ani takovou redakcí, která by odstranila pravopisné chyby typu jsi/si.
Klarisanek
25.1.2012 18:10:16
No spis ona chtela dite, on nechtel, jenze na nej byl cinen natlak, tak uhybal jak had, ale pak otupel. Oni ti chlapy jsou v tomhle hodne nerozhodni a nez se rozhoupaji, tak maji pred ocima plastouvou tycinku s dvema carkama.
Andrey
25.1.2012 17:21:31
me to prijde jak slohove cviceni na zakladni skole ~t~~t~~t~
Katka, kluci 9 a 13
  • 
25.1.2012 17:02:45
Mě i napadlo, jestli to není nějaká fikce....to snad ani nemůže někdo takto psát, o tom "mlíčku v prsíčku". Aby se tu trochu rozproudila diskuse.Jinak souhlasím, že normální chlap toto asi dlouhodobě nevydýchá.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 117 [Dalších 87 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.