| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dopis pro Tatínka

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 117 [Dalších 77 >>]
Katka, kluci 9 a 13
  • 
25.1.2012 16:55:08
No tady je ale vidět, jak jsme rozdílné. Žubko já z toho mám taky pupínky, ani jsem to nedočetla... "prsíčka se sladkým mlíčkem" - to je fakt nářez.... A někomu se to holt líbí, dojímá se nad tím.Budiž mu přáno.
Katka, kluci 9 a 13
  • 
25.1.2012 16:48:31
Tak to jsi dobrám ,já bych se styděla toto dát přečíst svému chlapovi, protože už ho slyším......I tak má kolikrát průpovídky, když nechám na jeho notebooku otevřenou rodinu. Říká mi pak něco o kvokacím diskusním fóru :)
No a toto by ho naprosto definitivně utvrdilo. K tomuto se NESMÍ dostat.
x x
25.1.2012 16:40:58
Nevím, co by tady mělo být k závidění. Spíš bych řekla, že kdo je spokojený, nemá potřebu o tom každého přesvědčovat tímto způsobem. Spíš si myslím, že se autorka uklidňuje, že je vše OK, a že tatínek zůstane minimálně do plnoletosti dcery. Tak to na mě působilo, samozřejmě se můžu mýlit. Nevidím problém v tom napsat názor na něco, co se mi nelíbí. Jak už tady zaznělo, žádný z příspěvků nebyl vulgární. V čem je problém? Přečetla jsem, nelíbilo se mi, tak jsem napsala, že se mi to nelíbí. V čem je problém? ~5~
x x
25.1.2012 16:37:40
Tady ale přece nikdo nepolemizuje nad tím, zda to autorma má či nemá těžké, každý máme v životě nějaká trápení a každý si myslíme, že to naše je to největší. Jde o to, jakou formou svoje pocity prezentujeme. Podívej, když mamina založí diskusi a něco takového tam napíše, tak řeknu dobrý, proč by někdo nemohl založit diskusi na téma jak je šťastný, že tatínek neutekl, a že má miminko. Ale pokud někdo něco takového napíše na hlavní stranu Rodiny, tak to už je na pováženou.
Zdena
  • 
25.1.2012 15:03:28
Rozumím tomu dobře? Manželé měli manželskou krizi, a tak se žena rozhodla, že jejich vztah utuží dítětem? Pane jo, to je fakt dobrý nápad:-(
Pawlla
25.1.2012 14:29:30
No,pořád to samé-článek-diskuse-názory kladné nebo záporné.Základní věci a já nevím co je tak těžkého k pochopení,článek se dá na hlavní stranu na žádost autora a administrátor umožňuje diskusi,což je svobodné vyjádření názoru na ten článek.Jednodušeji už to napsat jede.Už nežijeme v totalitě,tohle není pomluva,ani napadání,tohle je vyjádření názoru a ten nemusí být kladný,jen by neměl být vulgární a to tady žádný nebyl.
Binturongg
25.1.2012 14:29:18
a jako matka tříměsíční holčičky sice prohlašuji, že by ze mě nic podobného nevypadlo, ale naprosto chápu pisatelku.

Snad ji reakce moc nevzaly - holt když tu jde někdo s článkem na trh, musí počítat se vším.

Já dostala držkovou i za to, že jsem popsala, jak se zdravotníci chovají k důchodcům ~t~ ~2~

Nic si z toho nedělej a piš tak, jak to cítíš.

Jen malá rada - já o porodu, šestinedělí a pocitech štěstí, které mě mlátily přes hlavu, psala minimálně půl roku po narození mého syna ~;)

Přeju hodně štěstí a krásnou, zdravou slečnu, co ji táta bude učit barvy na autíčkách ~;((
25.1.2012 14:08:10
Souhlasím s názorem, a jen mne udivuje to,že ostatní,co tu Petru haní za zpúsob napsání,článek dočetly,mně osobně,když něco nezaujme,nečtu to a už vůbec,nekomentuji.
Tady je vidět,jak jste ubohé,anebo,že by tu panovala závist nad tím,jak je Petra spokojená?
Hm,co si vymyslíte pro změnu nyní?????
25.1.2012 12:47:28
Vladane moje slova ~g~~g~Bylo to opravdu přesčáru. Mám taky malinkou dceru, ale tohle by ze mně nevypadlo ~y~
Vendy a dve holky
25.1.2012 11:31:47
Ja se povazuju za velkou kriticku, ale takovyhle clanek me nerozcili.Pani tam nepoucuje, nementoruje a nevnucuje svuj nazor jako jediny spravny.Takove clanky zase me dokazi vytocit.~2~
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 117 [Dalších 77 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.