| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dopis pro Tatínka

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 117 [Dalších 47 >>]
Petra Neomi
24.1.2012 21:31:10
Hele, věř, že většina autorů píše s velkým elánem, šťastná a je na svůj výplod pyšná a přesto je to před kritikou neuchrání. Být matka ještě neznamená zahodit mozek do koše.
24.1.2012 21:17:02
Sdílet něco na veřejném webu znamená, že nebudu psát jak hotentot. To je snad taky vizitka autora a ne samá sluníška, pusinečky atd. No, když se Vám to tak líbí, že přehlédnete i ty brutální chyby, je to Váš vkus.
Vendy a dve holky
24.1.2012 20:31:01
Mne se to docela libilo, hlavne tam je citit velka laska k tomu mimcu a rodinne stesti a ja jim to preju.Snad maminku moc nezrmouti komentare tady, protoze to psala s velkym elanem,stastna a chtela se pochlubit svym vytouzenym mimikem.To je na clanku to nejhezci, ta jeji radost a je skoda ji ji zkazit.
Máří2
24.1.2012 20:11:49
Souhlas~g~
mil007
24.1.2012 19:33:51
Jasně , že píše jako autorka a jako autorka musí počítat s tím, že se to někomu bude líbit a jinému né. Našlo se tady pár komentářů velmi pozitivních, takže pár čtenářů si článek našel. Chápu celý článek jako velké vyznání lásky manželovi. Přesto Dopis pro tatínka mě nijak nedojal, neoslovil a nelíbí se mi takovýto styl projevu.
Mili+2
24.1.2012 19:33:13
Nebo zdatne spermijky.
24.1.2012 19:23:40
Přikládal mamince k bradavce...ufff
24.1.2012 19:13:23
Proč jsem to četl? Protože čtu všechny články na Rodině. O porodech, o problémech s dětmi, o problémech s výchovou. A když jsem viděl článek Dopis pro tatínka (mimochodem - velké T???), tak mě to zaujalo.
Nezlobte se, ale když budu dávat na server, kde se už několik let setkáváme s články o problémech při porodu, o autismu, problémy s dospíváním, pěstounskou péčí, adopcí...tak bych očekával článek na určité úrovni.
Pokud by tento článek byl uveřejněn na serveru "moje miminko" či něco podobného, neřekl bych ani slovo. Ale na Rodinu mi to fakt přijde trošku ujeté.
Autorka koneckonců musela čekat nějakou reakci. Nedávno tady byl článek o matce, která rodila venku na zahradě v plechové vaně. Taky byla kritizována, mimochodem i mnou, ale proti tomu, co tady uveřejnila Petra, to byl prostě článek o přirozeném porodu. Tohle bylo....do Brávíčka...
arama
  • 
24.1.2012 19:10:43
Mne se naopak clanek moc libil a hrnuly se mi i slzy do oci, protoze muj tata presne tohle prozival s myma sestrickama.

Kritizovat tu gramatiku mi prijde dost nemistny, pani nepise na prvni stranku novin, ale chce sdilet svuj pribeh. Ja ji za to dekuju a preju hodne stesti jejich rodine.
Petra Neomi
24.1.2012 19:05:29
Ona to nepíše jako matka s dítětem, ale jako autorka... Koneckonců, takový výplod může napsat kdokoli, stejně jako všechny ty posty o unesených dětech a sexy sousedkách :)
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 117 [Dalších 47 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.