| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj porod - běh na dlouhou trať

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 75 [Dalších 45 >>]
9.3.2012 15:44:47
Hele, nechci ti do toho kecat, ale opiáty se obvykle podávají s ohledem na váhu, takže ne jako prášky. Už vůbec si je v porodnici nezadýcháš ~t~ a z podstaty epidurálu je nenajdeš ani tam. Jediný bod, kde by mohl nějaký opiát běhat, je to "něco na spaní", ale i tam jsou primární volby neopiátové. Někdy se můžou použít opiáty u spinálu, ale mám pocit, že je to vzhledem k možným komplikacím spíš až ta poslední možnost.

Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:40:18
Nezlobte se, nechci se vás dotknout, ale buď jste natvrdlá, nebo jste nečetla všechny mé odpovědi. Ptala jste se "Co z toho jsou opiáty ?" Já jsem Vám v 15:24:14 odpověděla "Všechno". Nevím jak jinak bych Vám mohla odpovědět aby to bylo jednodušší.
Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:35:46
Jak to, jestli někdy pojedu do austrálie, souvisí s mými vědomostmi o opiátech? Možná by jste se divila, ale o prostředcích užívaných k tišení porodních bolestí vím opravdu hodně. Zcela zjevně víc než vy.
Jen tak pro zajímavost, co si tedy myslíte, že všechny ty prostředky na tišení bolesti obsahovali za účinnou látku?
.kili.
9.3.2012 15:34:41
Ne,Zatím jste neodpověděla ani na tu nejstručnější a nejjednodušší.
Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:29:48
Máte ještě nějaké jasné a stručné otázky?
.kili.
9.3.2012 15:28:20
"A pokud budu mít někdy cestu do Austrálie, klidně tam za nima i zajdu."

Právě jste ilustrovala svůj potenciál. Včetně vědomosti o opiátech.
Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:24:14
Všechno
Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:23:28
Bezva nápad, pokud mi autorka sdělí město a název nemocnice, ráda jim poskytnu pár cenných rad korespondenční cestou. Myslím, že budou moc rádi. Zcela zjevně se mají co učit. A pokud budu mít někdy cestu do Austrálie, klidně tam za nima i zajdu.
.kili.
9.3.2012 15:21:39
otázka byla stručná a jasná. K nyní Vámi uvedenému je možno ji specifikovat takto : Co z toho jsou opiáty ?
Jana, školkáč a školák
  • 
9.3.2012 15:18:12
Výčet farmak, které matce během porodu podaly:
1)prášky na bolest
2)chtěli jí dát něco na spaní, což odmítla
3)plyn, po kterém byla pěkně "opilá"
4)epidurál
Nechci se dotknout tvé inteligence, ale co myslíš že obsahovali body 1), 3), 4)? Bylo to něco na tišení silné bolesti, takže vitamín C to asi nebyl, že ano. Tak co to asi tak mohlo být? No? Co myslíš?
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 75 [Dalších 45 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.