| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj porod - běh na dlouhou trať

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7175 z 75 
knoflíček
8.3.2012 10:48:26
Moc gratuluji k miminku a k tomu,že sjte vše tak úžasně zvládla. Potkalo mě na konci roku 2010 něco podobného.Nepostupující porod,akutní císařský řez. DIC a následná hysterektomie. Krvácení nešlo zastavit a já jsem cítila,že umřu. Jako bonus mi praskla céva na mozku. Přežila jsem. Uzdravování to psych. trvalo asi rok. Proto i Vám přeji už jen a jen štěstí,jste moc silná a císař není selhání. Jsme tady pro naše děti,které nás milují tak jako my milujeme je.
Klarisanek
8.3.2012 10:44:00
No tak to ja si myslim uplny opak, jak mohlo byt neprenasene dite kdyz melo pres 4 kg a 58!!! cm. To meli cekat az bude mit kilo 5? Naopak si myslim, ze bylo prenasene dlouho. Ono na matku prirodu se nekdy spolehat opravdu neda a smahem odsuzovat zakroky vyvolavajici ci urychlujici porod je taky blbost. Dle meho doktori nepochybili tim, ze zasahovali do nejakeho prirodniho prubehu porodu, ale tim, ze to udelali pozde. Ja osobne chtela vyvolat porod na den terminu, coz se taky stalo a dite melo 3,90!!!, vzhledem k me uzke panvi to bylo hodne na hrane. Kdybych spolehala na matku prirodu, nebo na obvykle postupy lekaru, tak by dite melo 5,5 kg, protoze v CR mi spocitali TP o tyden dele (holt v kazde zemi trva gravidita jinak dlouho ~:-D) a jeste by me nechali 10 dni prenaset.
8.3.2012 10:43:19
Ono je asi dost podstatne to, jestli jde o cisar kvuli nepostupujicimu porodu, nebo o planovany. Ja sla na cisare po dvou prirozenych porodech do vody kvuli selhavajici placente, proste normalni porod by dite nezvladlo. Takze pocit selhani jsem nemela absolutne zadny. Ale fakt je, ze cisare nepovazuji za porod, ale za operaci...i ty pocity po prirozenem porodu a po cisari jsou naprosto jine, chybi endorfiny, je to proste takove sterilni.

Jinak tedy autorka si opravdu uzila:-(
8.3.2012 10:26:00
Deniso,
znám kolem sebe pár kamarádek, které taky porod císařským řezem berou jako svoje selhání. Té jedné trvalo dva roky, než si to přestala vyčítat.
Myslím, že to je velice častá reakce.~6~

A taky ty porody byly vyvolávané kvůli přenášení (které nejspíš přenášením nebylo). Možná, že bez těch všech zásahů by to dopadlo jinak...
Klarisanek
8.3.2012 9:58:03
Nevim proc taky na Rodine kazdy prispevek ci clanek o cisarskem porodu prozivaji zeny jako svoje selhani. Ja za svoje selhani povazuju pouze to, co jsem mohla 100 procentne ovlivnit a bud jsem to neudelala, nebo to udelala spatne. Okolo sebe mam jen zenske, ktere se kvuli cisari vubec netrapi a soustredi se jen na dobry a zdravy vysledek, at uz s camfourkem nebo bez. Autorka se trapi pocitem selhani, ja ji naopak obdivuju, jak prestala takove silene komplikace.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7175 z 75 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.